Şimdi Ara

xbox 360 almak istiyorum ama bir kaç cevap arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bu konu üstüne eminim 100lerce sayfalık konular vardır ama aradığım cevabı genel olarak internette bulamadım ama sevdiğiniz bir tartışma olduğunu düşündüğüm için yeniden konu açmama kızmazsınız diye soruyorum. ayrıca umarım doğru yere açmışımdır konuyu.

şimdi konsolu olmayan biriyim. ps4 almayı planlıyordum. biraz düşününce eski neslin de bana bir süre yeteceğine karar verdim. ps3 vs xbox 360 sorusunda xboxı seçtim sanırım. seçmemin sebebi online oynamak istemem ve duyduğuma göre onlineda daha iyiymiş öyle mi gerçekten(evet diyip geçmez de biraz anlatırsanız sevinirim(:)? oyunları psden daha oyun daha zor bulursun falan diyen arkadaşlarım var doğru mu? bir de tüm oyunlar 2sine de çıkıyor mu?

bir de alırken nelere dikkat etmek gerek? ntsc pal falan hala önemli mi? asıl amacım online oynamak olduğunu düşünecek olursak kırık almamam lazım sanırım. bu jtag fw xkey falan hepsi kırık demek mi oluyor?

şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.

not: çevremde xboxı olan arkadaşım yok. o yüzden mesela gta v oynarken crew kuramaz mıyım ben. clash of clanstaki gibi klan kurma tarzı bi olay var mı?

• ben de bundan 1.5 ay onces,ine kadar ikisi arasında kalmıştım ve ben de xbox'ı seçtim online servisi ps'e göre gerçekten kaliteli hele chati çok güzel deniliyor (bende headset olmadığından deneyemiyorum) ama izlediğim videolarda ve karşılaştırmalarda hep önde
    oyun çeşitliliiğinde şöyle bi durum var ıkı konsolun marketlerınden bahsediyosan xboxta hesap açarken eğer us 7a da ukl hesabı seçersen yani ürkiye hesabı seçmezsen oyun çeşitliliği çok fazla eğer çıkan oyunlardan bahsediyorsan ps kendine özel oyunlarda xboxtan daha başarılı ama xbox oyunları da bir kaç ps oyunu hariç diğerlerini aratmaz çoğu oyun bu konsola da çıkar
    pal-ntsc muvzusunda çoğu oyun region free olarak çıkıyo %99'u kadar ama gene pal olmasına dikkat et zaten amerikadan almazsın heralde alırsan amazon gibi yerlerden alsan dahi orda genelde pal sistemler var o yüzden sen istemesen de pal almış gibi bişi olacak :D
    ben (yaptığımla övünmüyorum9 korsan olarak gta'yı oynuyorum ama tabii orijinal oyunun yeri başka jtag fw xkey bunlar hepsi illegal yolla oyun oynamanı sağlayan sistemlerdir.
    crew olayını tam bilmiyorum ama sen kurarsın forumdan insanlar gelip senin crew'une katılabilir

• Oyunları bulmak zor falan değil eğer büyükşehirde yaşıyorsan. NTSC PAL önemi hala var, PAL alacaksın. JTAG ile online oynanmıyor diye biliyorum ama firmware olarak kırılan cihazlar ban dalgasına kadar oynayabiliyor dendi bana. (Xboxa sahip olup online oynamayan tek insan benim herhalde)
  • Bende 2-3 aydır xbox 360 kullanıcısıyım. Live gerçekten çok iyi verdiğin parayı hak ediyor. Uzun süredir gta 5 online oynuyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yakın zamanda Call of duty ghost almayı planlıyorum. Battlefield 4 daha oturmadı gibi. Xbox'ın kontrolcüsü daha rahat. Zaten herkez biliyor xbox 360 ta fps daha rahat oynanıyor. Yeni konsollarda nasıl bilmem. Ps3 kontrolcüsünün en sevilmeyen yanı kime sorarsan sor L2 ve R2'dir.

İlk başta xbox 360 aldığımda online oynamak içinde para vericem keşke Ps3 alsam dediğim oldu ama ondan sonrada iyiki bunu almışım dedim. Live verdiğin para hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 2 Aralık 2013; 16:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

Bende 2-3 aydır xbox 360 kullanıcısıyım. Live gerçekten çok iyi verdiğin parayı hak ediyor. Uzun süredir gta 5 online oynuyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yakın zamanda Call of duty ghost almayı planlıyorum. Battlefield 4 daha oturmadı gibi. Xbox'ın kontrolcüsü daha rahat. Zaten herkez biliyor xbox 360 ta fps daha rahat oynanıyor. Yeni konsollarda nasıl bilmem. Ps3 kontrolcüsünün en sevilmeyen yanı kime sorarsan sor R1 ve R2'dir.

İlk başta xbox 360 aldığımda online oynamak içinde para vericem keşke Ps3 alsam dediğim oldu ama ondan sonrada iyiki bunu almışım dedim. Live verdiğin para hakediyor.

r1 ve r2 degil r2 ve l2 cok kotu. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• duxx kullanıcısına yanıt
    xbox joy pad olarak ps3ten cok daha iyi artı olarak fwli makina kullanıyorum ve 2 yıldır ban yemedim oyunlarıda online olarak cok rahat oynuyorum + alacağın makinanın kard diski biraz büyük olsun sana önerim oyunları fwli olarak çoğu yerde bulursun yok ben orjinalciyim dersen sahibinden gibi sitelerde sıfır yada ikinci el rahatlıkla bulabilirsin (fwli makina alıp ban yersen bir daha dönüşüde yok piyango gibi düşün bence ) yeni nesile kadar xbox360 veya ps3 seni en az bi kaç yıl götürür
  • arkadaşlar teşekkürler cevaplar için varni de bahsetmiş bu 4gbmış 250gbmış tam olarak ne işe yarıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    4gb ve 250 gb cihazın harddisk kapasiteleridir. 4gb lık modeller biraz daha uygundur fakat yetmeyip hdd yi yükselttiğin zaman yine aynı parayı bulacaksındır.

Eğer illegal yollara bulaşmam, orjinal oynarım ve kinect oyunlarıyla işim olmaz diyorsan, sıfır 2 yıl garantili uygun fiyata piyasada birçok ürün var hele 2. el olayında daha iyi fiyatlar bile bulabilirsin.

Ben 250 gb kinectli bir model tercih ettim 4-5 ay önce aldım şuan gerek live dan gerek oyunlardan memnunum.

Oyun konusunda yurtdışı sitelerinden 2 haftaya getirebiliyorsun pek sıkıntı olmuyor, Türkiyede sıfır oyun biraz pahalı o yüzden ya 2. el yada yurtdışı seçeneğin kalıyor.

Bu arada live dan oyunları dijital içerik olarakda alabiliyorsun, güzel indirimler olmuyor değil.

İyi günler dilerim.
  • yok biliyorum harddisk kapasitesi olduğunu da ne işe yarıyacak? livedan indirdiğim oyunları mı oraya yükleyeceğim? yoksa hepsi mi oraya yüklenecek yoksa sadece medya özellikleri için mi onlar?
    Livedan indirdiğiniz oyunları hdd ye yüklersiniz yada belli formatlara dönüştürülmüş flash disklere ( denemediğim için bilmiyorum pek).
    Live da aylık 2 oyun hediye geliyor mesala veya demo oyunlar çıkıyor indirmek istediğinizde 4gb kattiyen yetmiyor. Marvel lego demosunu indirdim dün 1.36gb gibi bir boyutu vardı.

Bazı oyunların açılış sürelerini ve oyun içi yükleme sürelerini azaltmak için oyunları konsol içine yükleyebiliyorsunuz bu yöndende artısı olur yüksek depolama gücünün.

Genel olarak forumda 4gb alan arkadaşların daha sonra birşekilde kapasite arttırımına gittiklerini gördüm.

iyi günler dilerim.
  • anladım teşekkürler ben de 250 gb alayim o zaman. hoş zaten aklımda o vardı. son olarak live ne kadar? sitesinden baktığımda aylık 8.25 diyordu senelik 100 yani ama teknosada falan 120 olarak gördüm. pek fark yok sorun olmaz da her ay benim hesabımdan parça parça çekmeleri tercihimdir oluyor mu öyle?

şimdiden teşekkürler.
    Aylık otomatik çekim yapıyorlar galiba fakat aylık fiyatına göre yıllık veya 3 aylık daha uygun olur fiyat yönünden. Farklı sitelerde daha uygun satabiliyorlar araştırabilirsiniz.
    Ben yıllık alım yapmıştım kendi sitesinden 1 yıl kafam rahat Size önerim 1 ay live alıp denemeniz(sıfır cihaz içinden 1 aylık live çıkıyor diye hatırlıyorum) ve online kısmında düzenli oynarım cevabını verebilirseniz yıllık veya 3 aylık daha uygun oluyor fiyat yönünden. Birde ödeme zamanım geldimi, üyelik nezaman bitecek gibi soruları unutuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

Bende 2-3 aydır xbox 360 kullanıcısıyım. Live gerçekten çok iyi verdiğin parayı hak ediyor. Uzun süredir gta 5 online oynuyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yakın zamanda Call of duty ghost almayı planlıyorum. Battlefield 4 daha oturmadı gibi. Xbox'ın kontrolcüsü daha rahat. Zaten herkez biliyor xbox 360 ta fps daha rahat oynanıyor. Yeni konsollarda nasıl bilmem. Ps3 kontrolcüsünün en sevilmeyen yanı kime sorarsan sor R1 ve R2'dir.

r1 ve r2 degil r2 ve l2 cok kotu. :D

Pardon hocam ya. Duzeltigin iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.