Şimdi Ara

Series s var ama laptop da almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcutta series s var arkadaşlarımla pc var çapraz platform olan oyunlarda oynuyoruz bazen. Bende single olan oyunlarda takılıyorum ara sıra. Ama evde pc lazım oluyor illaki ve birde konsolda olmayan oyunlar için cs. Ets2 gibi oyunları ara sıra oynarım diyorum. Şuan araştırmalarıma göre en iyi f/p ürünü acer nitro 5 i5-12450H rtx4050 140w 30.599 tl. Şuan bunu alsam bütçem zorlanır ama xbox u satsam mı yoksa yine kullanır mıyım diye düşünüyorum.

Bu arada benim önceden kasa pc sistemim ama çocuğum olduktan sorna evde de yer olmadığı için sistemi dağıttım sattım. Yani kasa topla diyen arkadaşlar olursa o iş olmuyor maalesef.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-5-an515-58-524a-nh-qlzey-009-i5-12450h-8-gb-1-tb-ssd-rtx-4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,434988725.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jidenna -- 10 Şubat 2025; 13:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba değerli arkadaşım bence pc her eve lazım gösterdiğiniz laptopu bilmiyorum fakat 4050 şu anki oyunlar için yeterli bi ekran kartı eğer laptop ile evden çok çıkmıyorsanız masa üstü almanız daha iyi olacaktır. bir seçim yapmanız gerekiyor konforlu ama bazı oyunları oynayabilmekmi daha az konforlu ama bütün oyunları oynayabileceğiniz bir makine mi ben olsam laptop seçerim. artık oyun konsollarının pek bir olayı kalmadı malesef.

• Acerden uzak dur. Benimkisi daha alalı 1 yıl olmadan anakart arızası yaşamıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.