Şimdi Ara

Xbox 360 Alacak Param Yok Ama Alacam - Para Hazır -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler xbox 360 almak istiyorum ama param yok . Ne zaman alacağım hakkında hiç bir fikrim yok . En geç 1 ay içinde almayı düşünüyorum.Çalışacam uğraşacam ve o konsolu mutlaka alacam.. Şimdiden oyun arşivi oluşturmaya başladım.Eğer 1 ay içinde alamazsam bile mutlaka alacam ve bu konuyu hortlatacam.

Edit : 29 Temmuz 2013 - Konsol alınamadı.
    Edit : 14 Ağustos 2013 - Gerekli para toplanamadı
    Edit : 9 Eylül 2013 Konsol için para hazır.Şuan konsol arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 9 Eylül 2013; 14:27:25 >

• benim eski halim Rüyama girmişti bu konsol rüyamda satın alıyordum . Aldığım günkü sevinci size anlatamam
  • Satayim sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay fakir
  • yeni nesil konsolların çıktığı bi zamanda almak mantıklı değil
  • Xbox yeni konsolu duyurdu geçence yenisini bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 aya yenisi çıkıyo onların
  • Beyler gta5. Yeni konsollarami gelir ps3 emi gelir ?

Eger 3 e gelirse alalim dahada ucuzlayinca
    Yeni konsollara gelirse internetten oynayanlarin videolarina bakip ic gecirelim :(

• Bence alma, 4-5 ay sabret XBOX720 Al yeni konsol çıktığında XBOX360 ın fiyatları epey bi düşüş olur hem oyun içinde para biriktirirsin o zamana kadar. aldıktan sonra oyun parasıda var bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

Bence alma, 4-5 ay sabret XBOX720 Al yeni konsol çıktığında XBOX360 ın fiyatları epey bi düşüş olur hem oyun içinde para biriktirirsin o zamana kadar. aldıktan sonra oyun parasıda var bunun

Ne 4-5 ayıdan bahsediyorsun sen? Xbox 720 bugün duyurulsa çıkması 2014'ü geçer.
  • bende konsolu çok uğraşmıştım almak için , çabalarımın karşılında almıştım fakat hiç oyunun olmadığı için 2 ay kutusunda yatmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

2-3 aya yenisi çıkıyo onların

Xbox 360 Alacak Param Yok Ama Alacam - Para Hazır -

Araştırdım beyler Xbox 720 çıksa bile tam olarak bir düzene girmesi 2 yılı bulurmuş .
  • Şimdiden hayırlı olsun, X360 en az 2 sene daha götürür sizi.
  • Hocam beklemelisiniz yeni xbox çıkacak onlar ucuzlayınca zorlanıp bir tane ondan alırsınız.

• Bu devirde oyun için konsol almak en mantıklısı. Gittim monitör dahil 2500 liraya bi pc aldım ama gel gör ki Crysis 3'ü Ultra'da 20-25fps ile oynatıyor.
  • @kerlonmoura Sağolun hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Hocam beklemelisiniz yeni xbox çıkacak onlar ucuzlayınca zorlanıp bir tane ondan alırsınız.

Tam olarak bir tarih verilmedi hocam Eğer 1 ay içinde yakın bir tarih verilirse erteleyebilirim ama şuan kararım kesin

@Fornicras haklısınız.Benim ekran kartı Nvidia geforce gt-420 denemeyi düşünmüyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 16 Şubat 2013; 16:28:47 >

• Bende istiyorum alırsan nasıl aldığını anlat

• Dar gelirliliğin alemi yok git xbox720 yada ps4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Bende istiyorum alırsan nasıl aldığını anlat

Okul harçlığımı toplamaya başladım.Ayda 200 tl gibi bir param olur gibi.S2 telefonum var ama satmak istemiyorum.Çünkü alana kadar yazın çalıştım Fazla eşyalar olarak gözden geçirip satmayı düşünüyorum.Ayrıca winat9 yine 6 reklam göndermeye başladı galiba.Ordanda birşeyler toplayıp üstüne atıp biriktirecem.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.