Bildirim
Xbox 360 4 GB Slim alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
250gb al kafan rakat olsun. -
Tabiki 4gb lığa başka bir disk takabilirsin. İstersen orjinal xbox 250 gb hdd takabilirsin, istersen de elinde mevcut olan veya olmayan herhangi bir harici veya flash disk takarak oyunları hdd ye yükleyerek oynayabilirsin. -
arkadaşlar arada 50 pound fark var. 50 poun da external 1 TB lik hard disk alınabiliyor. şimdi 4 gb lık alıp 1 TB da hard disk almak daha mantıklı değil mi? Yani dezavantajları varsa söylerseniz memnun olurum. Kaba bir mantık yürütüyorum. Hard diskleri dışında herşeyi aynı değil mi cihazın?
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: guitarman
arkadaşlar arada 50 pound fark var. 50 poun da external 1 TB lik hard disk alınabiliyor. şimdi 4 gb lık alıp 1 TB da hard disk almak daha mantıklı değil mi? Yani dezavantajları varsa söylerseniz memnun olurum. Kaba bir mantık yürütüyorum. Hard diskleri dışında herşeyi aynı değil mi cihazın?
teşekkürler
Hayır değil. 4Gb'lık modellerin yüzeyi mat. 250 Gb'lık modellerin yüzeyi piyano siyahı.
1 Tb'lık Hdd' yi bölümleyerek kullanabilirsin sanırım. Bildiğim kadarıyla zahmetli bir iş ve forumda konusu mevcut. -
kardeşim 4gb tavsiye ederim 250 gb olan model parlak...ve çok çabuk çiziliyor e hemn toz alıyor...dedin gibi 50 pao.1 tb hdd alp bu şekilde karlı çıkabilirisn..bende de 4gb slim ve 1 tb harici hdd var..tavsiye 4gb olan model...;) -
mat olan slimleri seviyorum, kolay çizilmiyor ve çok şık. -
quote:
teşekkürler
External hdd'yi takarsında 16gb olarak görür. Birden fazla 16gb yapmak için her bir 16gb'lık bölüme geçişte, harddiski pcye takıp klasör ismi değiştirmen lazım. Çekilcek çile değil, al 250gb rahat et. -
alınır -
bence 250 gb al. external 1tb hard diskler burada da ucuz. ikide bir kampanya oluyor. -
4gb'lık alıp sonrasında slimler için satılan 250 gb hdd daha mantıklı yukardada dedikleri gibi 4gb'ın yüzeyi mat ve kolay çizilmiyor -
Fw çıktıktan sonra almak benim için farz -
quote:
Orijinalden alıntı: Sea_wolf
Fw çıktıktan sonra almak benim için farz
+1 bende fwyi bekliyorum bikaç aydır -
External HDD'ler ile aletin kendi HDD'si arasındaki performans farkını da hesaba katın. Bence 250GB olan model alınmalı. -
Gold'da 699TL 250GB olan model. Ben aldım mutluyum :)
Dışı da piano black çok şık duruyo. Mat siyah olanını henüz görmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
External HDD'ler ile aletin kendi HDD'si arasındaki performans farkını da hesaba katın. Bence 250GB olan model alınmalı.
Performans farkı olacaktır ama forumda USB'den flah bellekle bile oynayıp herhangi bir sorun yaşamayan veya hissetmeyen arkadaşlar var -
Cevaplar için teşekkürler. Eski bir ps 3 kullanıcısıyım. Xbox ile oyun keyfini merak ettiğimden bu cihazı almak istiyorum. Sormak istediğim sorular
1- Xbox ile altyazılı Divx izleyebilir miyim?
2- Projeksiyon ile (kalitesine bağlı olarak) nasıl performans verir?
3- Çok klişe bir soru olacak ama PS 3 mü Xbox 360 Slim mi? :D -
quote:
Cevaplar için teşekkürler. Eski bir ps 3 kullanıcısıyım. Xbox ile oyun keyfini merak ettiğimden bu cihazı almak istiyorum. Sormak istediğim sorular
3- Çok klişe bir soru olacak ama PS 3 mü Xbox 360 Slim mi? :D
orjinalciysen ps3 online olayı bana daha cazip geldifilm olayını vs bilemiycem ama xbox da renkler ps3 e göre daha canlı + move ile kinect karşılaştırılamaz bence zaten
-
quote:
3- Çok klişe bir soru olacak ama PS 3 mü Xbox 360 Slim mi? :D
film sorusu için seni şu başlığa havale ediyorum benhttp://forum.donanimhaber.com/m_42383828/tm.htm ps3-xbox online kısmı karşılaştırılamaz bile orj. takılcaksan dahi xbox öneririm online tadı vaz geçilmez bişeye dönüşüo
-
Cevaplar için çok teşekkürler. 4 Gb lık Xbox Slim alacağım sanırım. Dvd den oyunları açınca ne kadar ses oluyor? Rahatsız edici mi?
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox prime
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik oyunlar
- telegram indirim
- gta 6 fiyat tahmini
- god of war xbox
- hikayeli oyunlar
- xbox series x ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X