Şimdi Ara

Xbox 360 +30 Yaş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vermiş olduğunuz cevaplar ve tavsiyelere çok teşekkür ederim. Eşimi ve özellikle oğlumu hiçbir şeye değişmeyeceğimi tahmin edersiniz. Ben durumu biraz şaka ile karışık bir şekilde anlatmış olsamda Xbox'ın hayatımıza katmış olduğu ciddi bir zevk ve eğlence olduğunu hepimiz biliyoruz.

Şimdi burada hazır +30'lar biraraya gelmeye başlamışken gamertaglar'ıda yazsak ve birbirimizle live'da da karşılaşsak nasıl olur? Aslında bununlar ilgili bir konu var ama bu biraz +30 olarak filtrelenmiş hali olacak. Tabi genç arkadaşlarım eğer bizmle oyunlar da ta....ak geçmeyeceklerse onları da bekleriz

Şaka bi yana bu gençlerin hepsini cebimden çıkarırım. Çıkın lan karşıma.....

• quote:

Orijinalden alıntı: erko3000

Arkadaşlar vermiş olduğunuz cevaplar ve tavsiyelere çok teşekkür ederim. Eşimi ve özellikle oğlumu hiçbir şeye değişmeyeceğimi tahmin edersiniz. Ben durumu biraz şaka ile karışık bir şekilde anlatmış olsamda Xbox'ın hayatımıza katmış olduğu ciddi bir zevk ve eğlence olduğunu hepimiz biliyoruz.

Şimdi burada hazır +30'lar biraraya gelmeye başlamışken gamertaglar'ıda yazsak ve birbirimizle live'da da karşılaşsak nasıl olur? Aslında bununlar ilgili bir konu var ama bu biraz +30 olarak filtrelenmiş hali olacak. Tabi genç arkadaşlarım eğer bizmle oyunlar da ta....ak geçmeyeceklerse onları da bekleriz

Şaka bi yana bu gençlerin hepsini cebimden çıkarırım. Çıkın lan karşıma.....

Pardon bu arada benim gamertag buradaki nicimle aynı;

erko3000

Sevgiler

• Yaş 35, 3 yıldır evliyim, 1 kızım var. C64 den beri oyun oynuyorum.
    Kendimi 50-60 yaşında düşünüyorum o zamanda mı oyun oynayacağım acaba?
    Yoksa bunun bir kırılma noktası var mı?
    Herhalde torunlarımla beraber PS 15 veya Xbox 4720 oynuyor olurum
    Benim gibi +30 yaş oyunsever arkadaşlarla kurduğumuz forumumuz bile var.
    Muhabbete katılmak işteyen olursa bekleriz.

www.forum.theevli.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

yaş 30. Tam 23 senedir bir fiil oyun oynuyorum. Yazıyı keyifle okudum. Bende daha çocuk yok ama hanımın dizileri şimdiden oyun saatlerimi etkiliyor benim. :D

Hocam bir basamak geriden geliyorum ama ben bekarım , her akşam ortalama 2-3 saat mw2 oynamazsam rahat uyuyamam, rahmetli cmd 64'de yatağın altında duruyor. Bu gidişle evlilik bana çok uzak.

• yaş 31 günde 5 saat uyuyorum oyun yüzünden
  • 30 + 'yım,en büyük hobilerim müzik ve video oyunları diyebilirim,gerçi piyasada düzgün oyun çok da olmadığı için bu sıralar yeni oyunlarla pek işim yok,genelde eski konsollarla nostalji takılıyorum ve çok da memnunum.

Pzar günü sabah 11'e doğru müzik dinlemeye oturayım dedim,son albümü playerden aldığımda saat 22:00 olmuştu ve onlarca albüm dinlemiştim,yapacak birşey yok,bu işler böyle

Her insanın hayattan zevk,tad alma yolu farklıdır,o yüzden zaaf olarak nitelendirilmemeli.

Ha ekleyeyim,evli değilim.Single player takılıyorum.Yakında split screen yapacağız bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 27 Nisan 2010; 14:26:11 >

• 30 yaşındayım evliyim, Xbox oyunları indirmekten oyun oynamaya vakit bulamıyorum. Oyun indirmek, oynamaktan daha bağımlılık yapıyor ;-) Allah'tan eşim de oyun oynamayı seviyorum. Bir akşam eve geldim baktım tek başına elinde joystick Tekken 6 oynuyor, "Kap hemen joysticki gel kapışalım" dedi, daldık oyuna. Pek seviyorum eşimi :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

doktor arkadaşın numarasını veriyorum dostum:

0555 444 33 22

ahahaha. süper ya. ben de 37 yaşına geldiğimde deli gibi oyun oynamak istiyorum. evet.
    Ben doktorlar biliyorum konsol +pc de deli gibi oynayan gelenede bırak diyen Diş doktoru muayenesinde iken hasta geldi boss denememizde(karazhandaydık 70 lvl zamanı) adamın agzına uyusturmasını uzun süreli yapıp malzeme hazırlıyorum diyip boss denemesıne gelıp kesıp hastasına dönmüştü

Psikolog bayan arkadaşım var yaş 25 kendisi min 12-14 saat arası wow oynuyor hergün kendisi rahat ve boşlukdan coşuyor bizde psikolojimizi düzeltsin diye ona gidiyoruz

45 yaşlarında bir abim var kendisi amiga serilerinden ps3 lere kadar bir odası vardır efsane şeklinde bende onun gibi bilinçli ve arşivim olmasını çok istiyorum.Çoğu konsol ilk günkü gibi tertemiz

• 33 yaşındayım ve Xbox360'ımla evliyim.
    Bu sıralar her gece Fifa2010 da bir maç atmadan uyumuyorum.
    Live'da oynamak isteyenler eklesinler, çoluk çocukla oynamaktan sıkıldım artık.
    10 yaşıbndaki sarı kafalı ingiliz bile yeri geliyor kafamıza veriyor sonrada mic'den pis pis gülüyor.

Gamertag: ProGeronimo77
  • yaşım 33,7 yaşından beri oyun oynarım,2 senedirde evliyim evde pc'de xbox360'da var,hatun pc başında saatler geçirirken uyuz oluyordu, eski 360'ımda bir gün 5 saat aralıksız oynadım köpürüyorduodaya geçiyorum hem pc açık hem 360 takılıyorum hatun geliyor başlıyor dırdıra hiç yanıma gelmiyorsun oyun oynuyorsun diye de benim cevap hazır sen dizi izliyorsun sevmiyorum ben onları diyorum saçma salak diyealıştırınca sorun kalmıyor ama düzenli olarak oynamaya devam et bir süre sonra alışılageldik bir durum oluyor sorun kalmıyor kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 27 Nisan 2010; 15:17:49 >

• Meğer hemen hemen buradaki herkes "evli ve xbox'lı". Bu Microsoft Xbox satarken evlilik cüzdanı mı istiyor nedir? Belki bekarlar da araya evli tanıdık sokup alıyordur xbox'ı.

Not: Akşam olsada oynasak.
  • son günlerde gördüğüm en keyifli yazıydı :)) Yaşım 33..İki çocuğum var.Kızım 8 yaşında ve oyunlarla pek arası yok..Oğlum ise 5 buçuk yaşında ve mükemmel bir oyun meraklısı..Oynadığı ilk oyun Cabela's Hunter av oyunu..Geyik vuralım diye oturur başından kalkmazdık..Şimdi XBOX'ta MW2 yapıyoruz karşılıklı ve gerçekten çok keyifli oluyor..Bazen Deatmatch oynuyoruz.." Baba bi dakka yanıma gelsene bişi gösterecem diyip bana headshot çekince katıksız yarım saat gülmüştük..Ama yukarıda da arkadaşın dediği gibi tadında oynamak lazım :))
  • Benzer durumlar her evlide var. Benim taktik hanımı dizilere alıştırmak. Şu anda Aşkı Memnu, Türk Malı gibi diziler oldugunda rahatım :D

Yada gece 10-11 den sonra 1 e kadar takılırım...Bazen abartınca içerden şikayetler geliyor tabii. Oda işin cilvesi.
  • 30 yaşındayım 20 yıldan beri oyun oynarım,üniversite yıllarında hiç uyumadan Fm yüzünden derse gittiğim çok olmuştur.Bu zamana kadar pcde binlerce oyun oynamışımdır . 2-3 yılda bir pc değiştirme işinden bıktığım atmaya da kıyamadığım için çöplük olmaya başladılar. Hafta sonu Xbox'a geçtim pcyi artık sadece internet ve film seyretmek için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetinanowski -- 27 Nisan 2010; 16:15:44 >
  • Nedense hiç seyretmem ama ben de bu aralar Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü gibi dizileri çok seviyorum

Not: Ne zaman akşam olacak?
  • Bence oğluna da Xbox al Live'da var öyle bir kaç kişi.Party'ye alırsın, mikrofon vermezsin o da oynar sen de. Durumum yokdersen ona karışamam tabi.
  • 26 yaşındayım.Günde ortalama 2-3 saat oynarım.Xbox 360 DVD'sinin çıkardığı ses,kızların dırdırından daha hoş geliyor bana...
  • Şimdiki çocuklar bence oyun konusunda çok daha şanslı, bir çoğumuz oyun oynamak için atari salonlarına gidip oyun oynardı yada 80-90'lı yıllar arasında commodore 64, amiga ve benzeri cihazlar ile oyun oynuyorduk.

10 yaşında bir yeğenim var, çocuğun xbox360'da bitirdiği en az 6-7 tane oyun var ve sırf onun için 12 aylık gold üyelik alıp gamertag açtım bize geldiğin de multiplayer modern warfare 2 oynuyor level 45'de şu an. Bazen ona bakıp ne kadar şanslı olduğunu düşünmüyor değilim.
  • aramıza hoşgeldin dostum

yakın zamanda eşine ve oğluna wii al da, sen xbox oynarken seni rahatsız etmesinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

doktor arkadaşın numarasını veriyorum dostum:

0555 444 33 22

ahahaha. süper ya. ben de 37 yaşına geldiğimde deli gibi oyun oynamak istiyorum. evet.

bende 2 ay sonra diploma alıyorum doktor olunca xbox ı bırakmak mı gerekir? hiç sanmam
    bu arada 60 ve üzerindeki gamerlar için xbox 360 prostat klubü diye bir başlık açılmasını taleb ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.