Şimdi Ara

x99 ve Donanımhaber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3960x ilk çıktığı gün erdi tarafından sitede uzun ve ayrıntılı bir inceleme yayınlanmıştı. şimdi x99 ve işlemciler piyasda ama sitede tık yok. yada ben görmedim bimiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technopat, yakında donanımhaberi sollar geçer arkadaşlar. Adamlar çok iyi çalışıyorlar sunuyorlar ve incelemede bulunuyorlar. DH ' nin şu forumu dışında anasayfada hiç bişesi yok. Sadece telefon incelemeleriyle orda burda yurt dışına gitmeyle olmuyor ne yazık ki.

Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Technopatta bir incelemeyi bitiremiyorum artık ben. Tavırlar konuşmalar sinirlerimi kaldırıyor nedense. Ben uzun ömürlü işler yapabileceklerini sanmıyorum.

Forumlarındaki tavırları berbat. İnsana olan yaklaşımları da öyle. Size katılıyorum. Lakin kendisini donanım sitesi diye ifade eden şu yerde, ben x99 anakart haberini iki sitenin incelediğini yazarken, Lumia 930 incelemesi geldi. Burada ciddi sorun var. Yanlış hatırlamıyorsam Corsair Air 540 incelemesini sizden çok zaman sonra yaptı donanımhaber. Bana hiç iç açıcı gelmiyor bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 31 Ağustos 2014; 22:11:47 >
  • Mobil sektörün daha hızlı yayılması ve hit olmasından dolayı , mobil sektöre kaydıklarını zaten kendileride kabul eder. Sıkıntılı olan nokta, donanım olayında da olması gerekenden çok geride kalınıyor olması. Yoksa intel sample ürünü technopata gönderiyor da mesut çeviğe erdiye mi göndermeyecek ? Yada corsair mi göndermeyecek ? Zaman ve editör sıkıntısı olduğundan dolayı donanım haberleri ve incelemeleir geri planda kalmış durumda. Burada biz donanım meraklılarını rahatsız edense, buna bir çözüm getirilmiyor oluşu. Yoksa çok önce ben farklı bir şey önermiştim kendilerine , öyle kaldı.

Sürekli sırıtılarak çekilen incelemeyi izleyemiyorum artık ben. Çünkü forum üzerinden yapılan yorumları kendim gördüm okudum, benim için bitti technopat denen site. Bir de haddinden fazla uzun incelemelere hiç bakmıyorum mesela.

Bu arada, Dh editörlerinden ne bir argo kelime nede bir aşağılama duymadım şimdiye kadar. Stem çok duydum o ayrı
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• Ben technopat ı çok seviyorum. Teknoseyir de çok iyi ama nedense techno pat daha ciddi iş yapıyorlarmış gibi geliyor.

Dh ye diyecek bir şey yok zaten tamamen bitti. Hiç yapmasınlar. Daha iyi yapanlar var sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 31 Ağustos 2014; 22:22:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: The Benefit

Teknoseyir ve technopat incelemeye başladı. Donanımhaberi telefon incelemeleri hususunda kutluyoruz.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Spielberg

Teknoseyirdeki Murat, technopat taki Recep acayip iticiler. Onlar yüzünden izlemiyorum ben bu ikisini.

+ mı - mi versem bilemedim. Murat abiyi severim ama Recepi Ben de seviyorum hiç

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.