Bildirim
X800Gto2 SM3 yardımı. Lütfen..!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok olmaz yeni kart alıcan mecbur -
O kart hiçbir şekilde SM3 desteklemez ve sonradan yüklenebilir birşey değildir Shader Model (SM) desteği -
Peki oyunlarda yüzde kaç performans kaybederim. Birde sm3 isteyen oyunlar için yama varmı? Örneğin Spiderman 3 bunun yamasını gördüm biyerde ama tam emin değilim. Sizce böle bişeyin olması münkün olabilrmi?
ladık
-
yamaları var bioshock gibi oyunların performans kaybı pek olmaz ama efektlerde kaybolma kesin olur -
Peki kardeş sana zahmet olmassa spiderman 3 ün emule edilmişini upload edebilirmisin. Eğer sende varsa . Hiç biryerde bulamıyorum Saçma sapan şeyler geliyor. eğr sende yoksa google de nasıl aratayım. Ama upload edersen çok minnettar olurum -
valla spiderman 3 için varmı bilmiyorum 1-2 oyun sitesinden baktım bişey bulamadım ama spiderman 3+sm2 patch diye aratmakta yarar var -
bulamdım malesef yardımların için çok saol kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X