Şimdi Ara

X800Gto2 SM3 yardımı. Lütfen..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Sapphire x800Gto2 im var. Bu ekran kartını sm2.0 dan sm3.0 a çevirebilmem için ne yapmalıyım. Ölyle bir yazılım programı varmı. Emule ile bilgisayarı kandırmak. Öyle bişey yoksa fabrikasına verip de sm3 yaptırabilirmiyim. Yardımlarınız bekliyorum.

• yok olmaz yeni kart alıcan mecbur
  • O kart hiçbir şekilde SM3 desteklemez ve sonradan yüklenebilir birşey değildir Shader Model (SM) desteği
  • Peki oyunlarda yüzde kaç performans kaybederim. Birde sm3 isteyen oyunlar için yama varmı? Örneğin Spiderman 3 bunun yamasını gördüm biyerde ama tam emin değilim. Sizce böle bişeyin olması münkün olabilrmi?
    ladık

• yamaları var bioshock gibi oyunların performans kaybı pek olmaz ama efektlerde kaybolma kesin olur
  • Peki kardeş sana zahmet olmassa spiderman 3 ün emule edilmişini upload edebilirmisin. Eğer sende varsa . Hiç biryerde bulamıyorum Saçma sapan şeyler geliyor. eğr sende yoksa google de nasıl aratayım. Ama upload edersen çok minnettar olurum
  • valla spiderman 3 için varmı bilmiyorum 1-2 oyun sitesinden baktım bişey bulamadım ama spiderman 3+sm2 patch diye aratmakta yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulamdım malesef yardımların için çok saol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.