Şimdi Ara

X800GTO'ya bu PSU yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.elden Sapphire x800gto 256 mb ddr3 ekran kartı alacağım. Satıcıyla anlaştım. Yalnız merak ettiğim benim Foxconn TLA-397 model kasamın içindeki 350 wattlık güç kaynağı bu ekran kartını sorunsuz çalıştırır mı? Bu psu gerçek 350 watt mıdır? Güç kaynağının üzerinde max. 17 amper(tek kanal 12v) ifadesi de var.
    Sistem bileşenlerim şöyle:
    Asus K8N anakart
    Amd s754 2800+ 64 bit işlemci
    80gb Samsung sata hdd
    2x512 mb Twinmos ddr
    1 adet Samsung Dvd Combo
    1 adet usb mouse
    1 adet 92'lik kasa fanı

Acele cevaplarınızı bekliyorum.

• Aynı kartı Everest 400W lık (yandan 400 tabii ) bi PSU ile 2 ay kullandım, bi sorun olmadı. Benim PSU nun yanında +12V ---> 12A Tek hat üstünden verebildiği yazıyor, etiketinde. Bence kullanabilirsin. Bu arada kaça anlaştın sorması ayıp, ayrıca hayırlı olsun yeni kartın
  • Bir arkadaş Raidmax kasanın içinden çıkan 420watt psu ile bu ekran kartını çalıştıramadığını söylemiş. Kafam iyice karıştı byted1 kardeş. Ne yapsam bilmiyorum. Bu konuda başka yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • gerçek güçse yeter
  • Ben de onu soruyorum zaten. Bu psu gerçek 350 watt mıdır? Sonra bana sürpriz yapmasın.
  • açıkçası Foxconn un gerçek güç değeri vereceğini sanmıyorum aopen asus feel bu konuda gerçek değer veren markalar
  • üzerindeki psunun markası nedir?vs bilgi veririsen ancak yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 25 Ocak 2007; 23:50:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • foxconn kasalar da bildiğim kadarıyla fsp marka psu bulunuyor.fsp de çok kral bir markadır yani sorun çıkartmaz.
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Kasanın içindeki güç kaynağının üzerinde herhangi bir marka bilgisi bulunmuyor. Sadece teknik bilgiler bulunuyor. Biraz sonra becerebilirsem bir resmini buraya koyacağım ama bu kasa piyasada oldukça çok satılan bir kasa. Pek çok marka sistem bilgisayar satarken bu kasanın üzerine kendi adını yazıyor. O yüzden kullanan arkadaşlar varsa onlar da cevap yazabilirler.
  • http://www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/1/25/f_PICT0130i_ac5am_deb3462.jpg
    Bu linke bir foto yükledim ama bilmiyorum açıklayıcı olabilecek mi.
  • MODEL:ATX-350 PT
    ---------
    Max. Output power is 350w
    ---------
    Input:
    115VAC
    8A MAX.
    60Hz
    230VAC
    4A MAX.
    50Hz
    ----------
    Output:
    +12V 17A MAX.
    +5V 35A MAX.

+3.3V 28A MAX.
    -5V 0.5A MAX.
    -12V 0.5A MAX.

+5V/SB 1.5A MAX.

--------
    Ürünün üzerinde yazan bütün bilgiler bunlar.
  • 300 watt asus ıle calısıyor bence sendede calısır 1 sorun cıkaracagını sanmam
  • bence o powere güvenme.
    350 watt bi fsp al.
    düşünmezsin.
  • Her ne kadar biz fazla tanımasakta Foxconn dünyanın en büyük oem üretcilerinden biridir. Yani firmalara anakart, ekran kartı, kasa vb ürünler verir. Üretim rakamaları bir Aopen veya Asus'un çok üstündedir. Hatta bazı marka bilgisayarların (sanırım Capser'dı emin değilim )kasaları Foxconn'dur.Bence güvenilir bir markadır. 17 amper 12 voltun seni kurtarması lazım. Zaten güç yetmezse kendini belli eder.
  • Amper değerlerine bakarsak güzel .Ayrıca foxconn,aopen ayarında hatta bana göre ondan daha ilerde bir markadır. Dünyanın büyük Anakart üreticilerinden biridir. Ekran kartıda üretmeye başlamıştır. Büyük ihtimalle sorunsuz kullanırsın Foxconn a güven.
  • Selam arkadaşım;

İlk mesajda belirtmiştim, ben EVEREST gibi uydruk bi power ile 2 ay civarı kullandım bu ekran kartını. O PSU da 12 V a karşılık gelen akım değeri 12A idi. Ancak şu nokta var: PSU yu değiştirince performans gerçekten gözle görünür düzeyde arttı

Eğer bütceni biraz daha zorlayabiliyorsan bi PSU al, forumda 2. el var bikaçtane....
  • bende de o karttan var ve 300w yazan bir psu var gerçek 300 w veriyomu vermiyomu bilmiyorum ama çalışıyo bende....
  • arkadaşlar psu ları gerçek almaya bakın yani biraz daha para verip kalitelilerden alın ben bir yerden okudum ucuz bir psu kasayı havaya uçurmuş tabi bunun yanında voltajıda ayarlıyamıyor lar parçalarınızı yakmayın
  • İlglenen ve cevap yazarak yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kartı bu akşam aldım ve bilgisayarıma taktım. Şimdilik güç kaynağı ile ilgili bir problem çıkmadı. Şu an elimin altında test programları olmadığı için deneyemedim. Geç vakit onu da dener sonuçları sizinle paylaşırım.
  • Karta iki test uygulama imkanım oldu.
    1. 3DMark2001SE: 18182
    2. 3DMark2005: 4533
    Yetersiz gelmesinden korktuğum güç kaynağım beni yarı yolda bırakmadı.
    Sistem bileşenlerimi daha önce yazmıştım. Tekrar yazmak gerekirse kısaca:
    Asus K8N anakart
    Amd s754 2800+ 64 bit işlemci
    80gb Samsung sata hdd
    2x512 mb Twinmos ddr Ram
    *
    Sizce yukarıdaki skorlar nasıl?
    Yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.