Şimdi Ara

@@ X800GT YE NVIDIA NIN CEVABI @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atinin x800gt ile tekrar orta seviyede hakimiyet kurmasından korkmuş olan nvidia hemen kolalrı sıvamış vede aslında bildiğimiz 6800 le biraz revize edilerek inno3d( çoğumuzun tornado olarak bildiği) 6800XT olarak karşımıza çıkıyor ama işin güzel tarafı fiyatı fiyatını 170 dolar gibi fiyattatn satılması düşünüldüğünde bu fiayat aralığındaki x800gt ye rakip olacağını sölemek mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasLatency -- 2 Ekim 2005, 11:54:54 >

• nvidia işte liderlikten vazgeçmiyor
  • Hmm..
    AGP sinin çıkacağına sevindim.Ama bana X800GT ile başa çıkabilecek gibi görünmedi.
  • x800gt de sm3.0 ın olmaması baştan düşürüyor gözümde o kartı
  • 12 pipe için +30 dolar veririm şahsen.

tugaycığım,sm3 ün getirisinin ne olacağı henüz belli değil.Şu andaki performansı ve görüntü kalitesi X800GT yi öne çıkarıyor bana göre.
  • sm3'ün şu an için uygulamada hiçbir getirisi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

sm3'ün şu an için uygulamada hiçbir getirisi yok.

Yapma ya . Farcry ile sm3 açtınmı sen ? veya splinter cell chaos therriority ile ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

sm3'ün şu an için uygulamada hiçbir getirisi yok.

tam öyle demek yanlış olur ama şuan kullanımm oranı yaygın değil
  • 6800 en dandikleri 200$ dan basliyor ! sen 170 $ dan sozediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

6800 en dandikleri 200$ dan basliyor ! sen 170 $ dan sozediyorsun

Dostum bu fiyatların 5 ekimden sonra daha da düşmesi bekleniyor!
    Neden mi Ramazan başlıyorda ondan!
    Yok Yok 5 ekimde beklenen R520 (x1800xt) ve diğer yeni ati gpu'larının satısına başlanıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasLatency -- 2 Ekim 2005, 5:12:28 >
  • 5 ekimi bekliyicez ozaman
  • quote:

5 ekimi bekliyicez ozaman

aynen öle..bilgisayar dünyası......beklemeye alıştık artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

quote:

5 ekimi bekliyicez ozaman

aynen öle..bilgisayar dünyası......beklemeye alıştık artık.

İnşallah beklediğimize deyecek bu sefer!Zaten ramazanda başlıyor o gün hayırlara vesile olacak!!Bunu hissedebiliyorum!
  • e inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

e inşallah

oldu olucak gecen cuma hutbesinde 5 ekimin onemini vurgulasaydik
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

12 pipe için +30 dolar veririm şahsen.

tugaycığım,sm3 ün getirisinin ne olacağı henüz belli değil.Şu andaki performansı ve görüntü kalitesi X800GT yi öne çıkarıyor bana göre.

her yorumunda atinin goruntu kalitesinin iyi oldugundan bahsediyorsunda SEN acaba hiç nvidia kullandınmı.

evet belki fx 5200 kullanıp ustune bir 9800pro almışsındır ve haala 2 sene gerilerden takip ediyorsundur bu pyasayı. her yerde atide ati atide ati başka bişey dediin yok.

once bir 6xxx ve 7800 serisi nvidianın goruntu kaliesine bak

ben bunları soylerken 6800gt 7800gtx ve 9700pro kullanıpta konuşuyorum.

eyer 6xxx ve 7xxx nvidia kullanıpta haala atinin goruntu kalitesine iyi diyorsan ozaman ben bişey demiyorum tabi.
    yani yukardaki yorumumu yok sayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 2 Ekim 2005, 8:43:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

quote:

her yorumunda atinin goruntu kalitesinin iyi oldugundan bahsediyorsunda SEN acaba hiç nvidia kullandınmı.

evet belki fx 5200 kullanıp ustune bir 9800pro almışsındır ve haala 2 sene gerilerden takip ediyorsundur bu pyasayı. her yerde atide ati atide ati başka bişey dediin yok.

• quote:

quote:

quote:

sence burda komik olan ne.

• her bir simge bir paragrafi anlatiyor !
  • quote:

quote:

eyer 6xxx ve 7xxx nvidia kullanıpta haala atinin goruntu kalitesine iyi diyorsan ozaman ben bişey demiyorum tabi.
    yani yukardaki yorumumu yok sayabilirsin.

tabii ki ati!
    Sende sunu bil ki insanlar gidip 150$ cıklar verip düz 6600 ler alırken bilmiyorlardı ati'nin 60$ 9550 kartlarıda aynı performansı verdiğini!

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.