Bildirim
X800GT mi 7100GS ile değiştirirsem ne olur?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1.7100 gs shader 3 desteği verir de shader 3 isteyen oyunu ne kalitede çalıştırır orası muamma.
2.Casper garanti verse ne olur vermese ne olur.
3.Önce driver silme programlarından biriyle driverını kaldır,kartı değiştir nVidia driverını kur. -
Pişman olursun 7100gs çok kötü bir ekran kartı.
x800 ile yine Sm2 isteyen oyunları doğpru dürüst oynarsın.
7100gs teoride SM3 bile destekler ama. SM2 oyunları bile çalıştıracak gücü yok. -
evet değişirdim ve tahmin ettiğim gibi 1280*1024 de 75hz de kasmayan x800gt m yerine koyduğum 7100gs aşırı derecede kastı 13 fpslere düştü oysa ben 30 + oynamaya alışığım....
fakat kasamdan gelen uçak motoru sesi ; X800Gt yüzündenmiş birde arkadaki 8mm fandan bu ikisini kapattığımdada HDD den ince bi zzzzzz sesi geliyor önceden farketmemiştim bu iyi oldu işte....
şimdi overclockla ne kadar düzelebilir ona bakıyorum pasif soğutma olduğu için o 8mm lik fanı kartın üstüne koydm
HE BU ARADA ATİ NVİDİADAN DAHA KALİTELİ DİYENLERE HAK VERİYORUM biraz renkler solgunlaştı nedense onuda ayarını bulursam yaparım... -
quote:
Orjinalden alıntı: alpello
evet değişirdim ve tahmin ettiğim gibi 1280*1024 de 75hz de kasmayan x800gt m yerine koyduğum 7100gs aşırı derecede kastı 13 fpslere düştü oysa ben 30 + oynamaya alışığım....
fakat kasamdan gelen uçak motoru sesi ; X800Gt yüzündenmiş birde arkadaki 8mm fandan bu ikisini kapattığımdada HDD den ince bi zzzzzz sesi geliyor önceden farketmemiştim bu iyi oldu işte....
şimdi overclockla ne kadar düzelebilir ona bakıyorum pasif soğutma olduğu için o 8mm lik fanı kartın üstüne koydm
HE BU ARADA ATİ NVİDİADAN DAHA KALİTELİ DİYENLERE HAK VERİYORUM biraz renkler solgunlaştı nedense onuda ayarını bulursam yaparım...
Büyük hata yapmışsın. X800GT nin yerine 7100GS konur mu yaw. Zaten 7100 olduğu için en alt kademe, bir de GS yani kırpılmış versiyon. İşte marka alanların akibeti.
+ Olarak 7100GS ye hiç OC çekeyim deme. Hem Casper ın koyduğu adi kalitesiz bir üründür hem de 7100GS yi %100 bile OC etsen adam olmaz.
Şimdi çıkar bakayım o 7100GS yi. Ondan sonra gözlerini bozacaksın işin yoksa hastanede bir kişi daha fazla sıra bekle. Adamı hasta etme.
Ve bir de renk olayını kontrol panelinde dijital titreşim var ona bak. Monitörün contrastını artır yani her şekilde yaparsın. Bir de GT ile 7100 karşılaştırayım deme adamı döverler valla.
-
valla crysisi açtı şaştım yere bakarak 30fps
herşey low sadece bikaç ayar HIGH o buğlanma efektini sağlamak için o efekt için sm3 gerekiyomuş demekki olduda bitti maşallah şiimdi çıkarıyorum UÇAK MOTORLU PCMİ ÖZLEDİM -
TESTİNİ KOYİMMİ???
3dmark yapmam bikere bitirmek 3 saat alır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X