Şimdi Ara

x7 mouse ve klavye Bilgi verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 yıllık asas oynuyordum ve size çok merak ettiğim birşey sorcam.

Bir pvp'de takılıyorum 1-2 aydır. Asas playerliğimde çok iyidir aslında. Mana kaçırmam skill sektirmem. Bugün 2 aynı taglı asas geldi karus. Vs attım. Yine skill sektirmedim mana kaçırmadım ama ilk defa adamın biri beni resmen yarı cana yakın kesti. Deadmatch için maradon geçtim. Vs attığım adamla aynı yağda olan diğer asas'dan PM geldi:Hocam iyi oynuyosun o demin vs attığın benim arkadaş onda x7 set var" dedi. x7 hakkında pek fazla bi bilgiye sahip değilim. x7 mouse ve klavye'nin işlevleri nelerdir????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de g300 ve g105 var, herkes 'neden hala warrior oynuyosun' diyor bilen birisi şu artılarını kullanmak için gerekli ayarları atsında deneyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyone433

Merhaba
    5 yıllık asas oynuyordum ve size çok merak ettiğim birşey sorcam.

Bir pvp'de takılıyorum 1-2 aydır. Asas playerliğimde çok iyidir aslında. Mana kaçırmam skill sektirmem. Bugün 2 aynı taglı asas geldi karus. Vs attım. Yine skill sektirmedim mana kaçırmadım ama ilk defa adamın biri beni resmen yarı cana yakın kesti. Deadmatch için maradon geçtim. Vs attığım adamla aynı yağda olan diğer asas'dan PM geldi:Hocam iyi oynuyosun o demin vs attığın benim arkadaş onda x7 set var" dedi. x7 hakkında pek fazla bi bilgiye sahip değilim. x7 mouse ve klavye'nin işlevleri nelerdir????

Farenin özel programı yardımıyla tuşlara makro atama yaparak combo yapıyordur.Yani şöyle açıklayım 6-7-8e aynı anda basıyor mantık olarak.Bunu dilerseniz r-7-8 vs olarak da ayarlayabiliyorsunuz.

• macro ile minor çekiyordur. ms bazında gecikmeleri ayarlayabiliyorsun. comboları bile otomatik atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Bende de g300 ve g105 var, herkes 'neden hala warrior oynuyosun' diyor bilen birisi şu artılarını kullanmak için gerekli ayarları atsında deneyelim

bende g105 var
    herhangi bir tuşa
    4
    0,100 ms
    4
    0,300 ms
    r
    0,025
    r
    0,100
    r
    0,025
    r

yap döngüyede 250 milisaniye ayarla

caosta ve 62 priest sikilinde çok iyi çalışıyor.
  • Hacı şöyle anlatayım gaming mouselar olur yanında sağında solunda tuşlar olur tabi mouseların bide macro programı olur macro ayarı yaparsın mesela;
    1=light feet
    2=mana
    3.4.5.6.7=skil olsun
    8=minör olsun;
    adam macro ayarı yapıyor.
    1,2,r,r,8 vs.vs.
    buşekilde ayar yapıyor adam sadece makro tuşuna bastığı zaman char bu comboyu durmadn tekrarlıyor.
    adam sadece vs'ye başlarken mouse'un 1 tuşuna basıyor gerisini macro hallediyor.
    Yani o admdaki playlık deil pedal gibi düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.