Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

x550ln Oyun Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci : İntel Core i5 4200u 1.6 ghz turbo boost ile 2.6
    Ekran kartı : Nvidia Geforce 840m
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 Single Language 64 bit
    Ram : 8gb 1600mhz

Bu sisteme uygun önerebileceğiniz oyunlar var mı ?

• Bu sistemde sorarsanız her oyun oynanır ama sizin zevkinizi kimse bilemez yani oyunları hangi ayarlarda oynarsınız ne tür oyunlardan hoşlanırsınız?
    Bu bilgisayar her oyunu oynatır yüksek performans istiyorsanız ağır oyunları orta seviyelerde bazılarında düşük olabilir basit oyunları üst seviyede oynayabilirsiniz.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Yani ultra takıntım yok. Kasmadan oynatsın yeter. Oynayıpta zevkli bulduğunuz oyunlar varsa önerebilirsiniz anlamında demek istemiştim :).
  • xs go payday 2 bdf3 bf4 ac unity tarzi oyunlari yuksek ayarlarsa unityde normalde sabit fps de oynatiyormu tabiki 60 fps e oranla soruyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasmadan oynatması yetiyorsa her oyunu oynatır. :) Performans sıkıntısı en çok olan AC Unity ve Watch Dogs'u bile düşük-orta karışımı ayarlarda oynatabilir mesela.

Bu konfigürasyon günümüz AAA oyunlarının çoğunu yüksek ayarlarda rahatça oynatacak düzeyde değil; ama GTA V'ı önerebilirim. Optimizasyonu başarılı olmuş ve yüksek ayarlarda performans sıkıntısı olmadan oynaman mümkün. (Sistem grafik ayarlarını otomatik atıyor zaten.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.