Şimdi Ara

x530 u geri VERDİM ne önerirsiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vatan bılgısayardan aldıgım x530 5.1 sıstemı ıade edıcem 15 gun ıcınde ıade edılebılıyormus sanırım ve bana 199$ max ne sistem önerebilirsiniz megawork kalmamış ve gelmıyecekmış bi de kredı kartıyla taksıtle aldım bu sıstemı kart sahıbının de gelmesı lazım mı değişim için???(15 gun ıcınde degıstırebılırsınız dıyo 12 gun oldu sanırım deiştirirler yanlış mı biliyorum???)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 19 Ocak 2007; 20:28:47 >

• Bilmiyorumda değiştirme nedeni nedir ben almayı düşünüyorum da şu günlerde
  • sistem çok güzel ama bana yetmedi istediim bass ı vermedi ayrıca tizleri ve mid leri düşük sesi duyuyosun ama tizler biraz daha iyi olabilirmiş fakat bassları hakkını veriyo bu fiyata alınacak en iyi sistem ben biraz fiyat farkı verip daha iyisini almayı düşündüğüm için değiştirmeyi düşünüyorum
  • X-530 dan daha iyi bass ve özellikle tiz istiyosan spa 9300 al benim arkadaşım x-530 u satıp spa 9300 almaya karar verdi sesini dinledikten sonra.
  • ben 2.1 değil 5.1 almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 15 Ocak 2007; 21:34:49 >
  • z2300 almayı düşünüyorum ama bi yandan da 5.1 istiyorum bu gün sistemi teslim ettim yarın kontrol edip sistemi iade alıcaklar ve iade kuponu vericekler bende 1 sene içinde kullanabilicem o çeki
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

z2300 almayı düşünüyorum ama bi yandan da 5.1 istiyorum bu gün sistemi teslim ettim yarın kontrol edip sistemi iade alıcaklar ve iade kuponu vericekler bende 1 sene içinde kullanabilicem o çeki

ne yazıkki o arada ses sistemi yok.tek seçenek z2300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam takas için kart sahibinin de bulunması gerekiyor...cunku iade ile ilgili bir şeylker doldurup imzalamnız istenecek muhtemel olarak...bir de 530 un tizlerinden şikayet ederek 2300 alırsanız tiz ve mid konusunda daha pişman olursunuz gibime geliyor ancak bass a doyacagınız kesin...
  • bugünm denedim tiz ve midler iyi geldi bana kart sahibini de götürcez artık napalım ama hala karar veremedim alıcağım sistme 2300 ağır basıyo ama 350ytl de bi 2.1 e fazla gbi geliyo
  • arkadaşım mid tiz eksikliğini takma ekolayzır ayarlarıyla gideriliyor. esas sorun sistemi dvd playera falan baglayacaksan. Mesela ben x-530 u bagladım ekolayzır ayarı yapma sansı da yok midler tizler eskisi kadar canlı degil artık, baslar hala gumbur gumbur tabi..
  • quote:

z2300 almayı düşünüyorum ama bi yandan da 5.1 istiyorum bu gün sistemi teslim ettim yarın kontrol edip sistemi iade alıcaklar ve iade kuponu vericekler bende 1 sene içinde kullanabilicem o çeki

forumda birisi z2300 almis pisman olmustu ve 1 hafta icinde 2.el olarak satıyordu ama ne oldu bilmiyom
  • philips mms430 olabilir fiyat olarak da uygun.
  • walla megaworks alabilirsin bitane x530 dan baya iyi.
  • megaworks olsa alcam da yok işte kalmamıs gelmıcekmıs de ayrıca t7900 ıstedım o da yok pıyasada yok dedıler sıstem secmem lazım bı kac gun ıcnde
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

quote:

forumda birisi z2300 almis pisman olmustu ve 1 hafta icinde 2.el olarak satıyordu ama ne oldu bilmiyom

bende de z2300 var bende pek memnun değilim bende satabilirim
  • kıl birine rastlamazsın inşallah değişimde geçenlerde ekran kartı değişiminde cok uğrastırdılar
  • 30 gün içinde iyade edebilirsin ama kredi kartı olduğu için sorun çıkabilir x 540 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@do

30 gün içinde iyade edebilirsin ama kredi kartı olduğu için sorun çıkabilir x 540 al

C@do sanırım x540 ın topicinde okumamışsın.X540 şu an için gelmiyormuş.Bizzat senin verdiğin numarayı aradım ordan beni Logitech'in satış bölümüne yönlendirdiler.Yakın zamanda gelmiyeceğini söylediler.X540 ın topicinde Logitech satışın numarasını verdim istersen ara sende bi konuş.Bana gelmiyecek dediler.
  • arkadaslar cihazı neden değiştirmiyorlar ben memnun değilim diyorum onlar cihazda sorun yok ürünü teslim alabilirsiniz diyo
  • quote:

arkadaslar cihazı neden değiştirmiyorlar ben memnun değilim diyorum onlar cihazda sorun yok ürünü teslim alabilirsiniz diyo

Hiç kasma değiştirmezler.Benimde başımdan böyle bir olay geçti
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.