Şimdi Ara

x470 x570 [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben anakartım asus prime x570-p anakartımı iade etmiştim onun yerine msi x470 gaming plus max aldım arada çok fark olur mu iade edip haftaya indirimi beklesem daha iyi olur mu belki yine x570 indirime girer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disaccarry -- 20 Haziran 2020; 10:27:52 >

• Neden böyle saçma birşey yaptınız sorabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcimde ısınma sorunu vardı sorunun belki de anakarttan kaynaklandığını düşünerek iade ettim bu cuma da indirime x570 anakart girmedi bunu aldım neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaccarry

işlemcimde ısınma sorunu vardı sorunun belki de anakarttan kaynaklandığını düşünerek iade ettim bu cuma da indirime x570 anakart girmedi bunu aldım neden?
    Isınma sorunu anakarttan olsa bile değişim isteyebilirdiniz. İade etme hatasına düştünüz tamam birde x470 alıp hatayı 2 ye katlamışsınız. Bunu neden iade etmek istiyorsunuz. 1250 tl ye prime p a x570 aldığınızı biliyorum şuan kafamı taşlara vuruyorum (sizin adınıza)

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Değişim isterseniz işler uzar 1 ay boyunca da gelmez dediler :/ haftaya tekrar girer umarım bu sefer iadeyi hızlı yaparlar teşekkür ederim :/
    İade ettim hafta içerisinde yatarmış para

Geçen hafta aldığım anakartı iade ettim bu hafta tekrar asus prime x570-p indirime girdi tekrar alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.