Şimdi Ara

X4 ICIN 435 Mİ 425 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMD X3 435 MI ALINMALI AMD X3 425 Mİ

Şimdi asıl istedıgım l3 6mb ve 4 cekırdek acılmasını istiyorum

435 lerde sanırım 6mb acılomıyormus bana hangi işlemciyi tavsiye edersiniz ?

şimdiden teskkurler

• Çekirdek açılması biraz şans işi , 435 alanların büyük çoğunlugunda açılmıştır gerçi açamayanlar var.

Şansın varsa açılır. Çekirdekler açılmasa 435 iyidir.
  • x3 425 kesinlikle daha çok şansın var
  • Sen açılmama olasılığında hangisini aldığın için daha az üzüleceksen onu seç; ikisinin de açılma ihtimali birbirinden farksız.
  • arkaddaslar sormak istedıgım bir iki şey var şimdi bazılarında sanırım bu 435 lerde oluyormus tam bilmiyorum ama 435 lerde 4. core acılıyormus ama 6mb acılmıyormus be ne iş ?

x3 425 2.7 dahamı sanslı bu konuda ?
  • x2 550 alman şansını arttırır. Senin yapmaya çalıştığın şey 1.Dördüncü çekirdeğin çalışır olması, 2.L3 önbelleğin çalışır olması. x2 550 ile sadece tek risk alıyorsun. L3 sorunlu olmasa boşuna kapamazlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

x2 550 alman şansını arttırır. Senin yapmaya çalıştığın şey 1.Dördüncü çekirdeğin çalışır olması, 2.L3 önbelleğin çalışır olması. x2 550 ile sadece tek risk alıyorsun. L3 sorunlu olmasa boşuna kapamazlar diye düşünüyorum.

x2 cpu almak istemiyorum allah gostermesın acılmassa x2 ıle kalmak benı hayal kırıklıgına ugratır

arkadaslar x3 435 mi alınmalı yoksa x3 425 mi x4 ve 6m l3 için kulllannlar ve bilgisi olanlar bir yardım etsın bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu anakarta 4070 ti olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcileri o zaman sen bir daha kıyasla
  • hem x2 550 alcak kadar da param yok

şimdi ardaslar benım vaktim kısıtlı bugun sistemi alıcam

x4 u ve l3 u acmak icin hangi cpuyu tavsiye edersiniz 435 mi 425 mi ?
  • cevap plssssssssssssssssssssssssss
  • x3 435 de l3 yok ki açılabilme durumu söz konusu olsun .

her iki işlemcide de 4.çekirdek açılma ihtimali var ; ve fakat l3 açılma ihtimali sadece x3 425 de söz konusu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: THe RoOKiE

cevap plssssssssssssssssssssssssss

demişler işte arkadaşlar, ikisinde de şans faktörü var, birinde az birinde çok kimse diyemez... sonuçta üretim bandında sorunlu 4. çekirdekler ve l3 cahce'ler kapatılarak üretilmiş 2 işlemci, aralarındaki tek fark biri 2.7'de biri 2.9'da çalışıyor...
  • bence x4 600 serisi bir model al 4 çekirdek garanti l3 belki açılır.x4 630 olabilir
  • L3 olmasa da oc yapıp aradaki performans farkını kapatabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_ka_n

x3 435 de l3 yok ki açılabilme durumu söz konusu olsun .

her iki işlemcide de 4.çekirdek açılma ihtimali var ; ve fakat l3 açılma ihtimali sadece x3 425 de söz konusu .

arkdasım bu cok acıklıyıcı oldu sizcede x3 425 mi almalıyım ?
  • X3 425 2.7

HD 5770

4 GB CORSAİR DDR3 1333MHZ

BU SİSTEM 1980x1080de 4. cekırdek acılmasa bile mw2 yı sorunsuzca oynatırmı
  • iki işlemci arasındaki frekans farkı çok az .biri 2.7 , diğeri 2.9 .

her iki işlemcide overclockla 3.0 ghz in üzerine çıkabilir .

karar size kalmış , l3 açılma ihtimalini düşünerek 425 i seçseniz ( l3 ü açamazsanız bile ) 435 e göre pek bir şey kaybetmiş olmazsınız .

karar size kalmış .

sonraki mesajınızda bahsettiğiniz sistemin oynatması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_ka_n

iki işlemci arasındaki frekans farkı çok az .biri 2.7 , diğeri 2.9 .

her iki işlemcide overclockla 3.0 ghz in üzerine çıkabilir .

karar size kalmış , l3 açılma ihtimalini düşünerek 425 i seçseniz ( l3 ü açamazsanız bile ) 435 e göre pek bir şey kaybetmiş olmazsınız .

karar size kalmış .

sonraki mesajınızda bahsettiğiniz sistemin oynatması gerekir.

ozaman gıdıp x3 425 lı sıstemı alayım
  • mw2 ne ya anlamadım gitti anasını bile ağlatır yapma dostum bunu x2 435 alırsan l3 belleği unut ama x3 425 de l3 daha şanslısın bende senin gibi hangisini alayım diye kararsın kaldım en sonunda x3 425 aldım sonuç resimdeki gibi ama satmayı düşünüyorum intele geçicem çizim programları için

X4 ICIN 435 Mİ 425 Mİ ?
  • Amd işlemci alınacaksa öncelikle default özelliği için alınmalı bence. Çekirdek açılmayınca 2. ele düşüyor, alan kişi üzülüyor filan.. İşlemciyi alırsın, aldıktan sonra denersin l3'ü ya da diğer çekirdek(ler)i olursa olur, olmazsa olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.