arkadaşlar x360 istanbulda en iyi nerden alabilirm? en makul fiyata, en güvenilir ve en sorunsuz nerden alaiblirm? ben şurdan aldım çok memnunum adamlar bi sorun olursa gel düzeltelim hiç bi sorun olmaz sana güvence veriyorm gibi diyen bi yer varsa söyleyebilirmisiniz?
pardon soruyu deiştirdim. Avrupa fiyatı ne kadar? abim isveçe gitcek şubatta ona aldırmayı planlıyorm
Arkadaşım eğer yurtdışından almazsan sana istanbulda önebileceğim bir yer var.Eminönü zaza han fatih abi *özkan elektronik*. Ben bursadan gelip aldım oradan ve çok memnunum.Hepsi çok dürüst ve düzgün insanlar.Ve fiyatlarıda benim araştırdıklarımın içinde en iyisiydi.
quote:
Orjinalden alıntı: leonskennedy
Arkadaşım eğer yurtdışından almazsan sana istanbulda önebileceğim bir yer var.Eminönü zaza han fatih abi *özkan elektronik*. Ben bursadan gelip aldım oradan ve çok memnunum.Hepsi çok dürüst ve düzgün insanlar.Ve fiyatlarıda benim araştırdıklarımın içinde en iyisiydi.
kaç para?
Ben 870 e almıştım ntsc u makina(çevirici dahil).Ama sanırım şu an ellerinde yok ama gelicektir mutlaka...
Ben uzun süredir takip ediyorum özkan elektronik i ama ellerinde halen ntsc-u makine yoktu bu arada başlığı açan arkadaşım sitede dragon story nickli kullanıcı ayda iki parti xbox 360 getirtiyor.Ben konuştum bu ay gelen ler rezerve edilmiş benimki şubat ta geliyo pal premium fiyat 850 ytl tabii ki sıfırrr
iyi fiyat ama inşallah çOK beklemem ps2 den beynim sulandı
850ytl pal premium çok iyi yaw nerdeyse avrupa fiyatıama bu arkadaş hangi şehirde
ben almıyom vaz geçtim iptal ettim siparişi arkadaş istanbul-bahçelievler de
arkadaşlar ntsc-u satan dükkan falan görürseniz ve haber verirseniz çok sevinirim herkes özkan dan aldım yada alacam diyo ben aradığımda japon makina var diyolar gerçi dükkanın adınıda hiç sormadım yanlış yeri mi arıyorum acaba
hocam neden iptal ettin siparişini.
quote:
Orjinalden alıntı: blackmagicman
hocam neden iptal ettin siparişini.
Ben biraz sabırsızım beklemeyi pek sevmiyorum büyük ihtimal şubat ta geliyo seninki diyince iptal ettim çünkü kesin bir cvp alamadım yanlış anlaşılmasın arkadaştan kaynaklanan bi problem aslaa yokk
Tahtakalede sordum bu hafta yıllardır konsol ve ouyn satan bir yer tam adı neydi hatırlayamadım bir türlü. Ama çipli makine sıfır kutusunda 750 ytl bu fiyat kesin daha yeni sordum. Tahtakalede büyük bi aksesuar taşlı kolye falan satan biyer var, onu geçince ilk sol çıkmaz sokak zaten. Sokağın sonundaki dükkan.
tam olarak adını söylesen çok iyi olur bir de makine pal mı yoksa ntsc mi?
ya cıdden kredı kartına taksıtte yapıyormu bu tahtakaledekı yer fıyatlarmı dusuyor yoksa bu cıhazlar 2'ıncı elmı?
Ay sonunda 3 adet 360 ntsc-u konsol gelecek , fiat 800 ytl , ilgilenen arkadaşlar pm atsın. Konsol ile 1 origin oyun hediye.
o dükkanın ismi büyük ihtimal deniz ticarettir çünkü karşısında yasin ticaret var ama yasin ticaret 360 satmıyor deniz ticarette tahtakalede bilinen esnaftır fiyatta gayet makul
quote:
Orjinalden alıntı: gamerr
o dükkanın ismi büyük ihtimal deniz ticarettir çünkü karşısında yasin ticaret var ama yasin ticaret 360 satmıyor deniz ticarette tahtakalede bilinen esnaftır fiyatta gayet makul
bu arada neo cum imzana bittim valla 3 KIRMIZI IŞIKLI XBOX 360