Şimdi Ara

X-Type 2.0 dizel (0km 2008 model) 36000 €

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 36.000 avro 63.000 YTL falan yapıyor. Tamam otomatik olmayan jaguarı alana hoş gözle bakmıyorlar, tamam Xtype küçük ama bu paraya ikinci el dizel passat bulamazsın yav....

fikirler ?

quote:

• Önden Çekiş
    • Hidrolik Direksiyon
    • Otomatik Hız Kontrolü - Cruise Control (Direksiyon simidine entegre müzik sistemi ve telefon kumandaları ile birlikte)
    • Ön Board Bilgisayar
    • Manuel (Düz) Şanzıman
    • DSC (Dinamik Denge Kontrolü)
    • Traction Control – Çekiş Kontrolü
    • ABS Fren Sistemi
    • Antares (Alüminyum alaşımlı 6.5” X 16” Jantlar)
    • Ön hava yastıkları (sürücü ve yolcu için), Yan hava yastıkları ( sürücü ve yolcu için)
    • Yan perde hava yastıkları – ön ve arka (sürücü ve yolcular için)
    • Ön koltuk doluluğu ve konumu sensörü
    • Alarm
    • Uzaktan kumandalı merkezi çift kilitleme
    • Metalik boya
    • Ön sis farları
    • Elektrikli ısıtmalı yan aynalar
    • Arka Park Mesafe Kontrol
    • Polen ve koku filtreli otomatik iklim klima
    • Kaymalı ön kol dayama
    • Arka kol dayama (iki bardaklık ile birlikte)
    • “Klasik” deri döşeme, deri koltuk biyeleri
    • Sürücü için 8 yollu, ön yolcu için 2 yollu elektrik ayarlı ön koltuklar
    • İki aşamalı Isıtmalı Ön Koltuklar
    • Ahşap - Deri direksiyon simidi
    • Ceviz Ahşap Donanım
    • Stereo Radyo ve Tekli CD Çalar
    • Ön Bardaklıklar
    • Reflektör (bagajda), Stepne- küçük boyutta
    • Kromajlı Tampon ve cam çerçeveleri, krom kapı dış ayna yüzeyi,
    • Otomatik Görüş Netliği Paketi (Yağmura Duyarlı Silecekler, Elektrokrom Dikiz Aynası, Otomatik Farlar)
    • Bluetooth Telefon Hazırlığı
    • Halı paspaslar

Teknik Veriler:

• Common-Rail Turbo beslemeli motor, • 5 ileri düz vites,
    • 130 HP Güç, 330 Nm Tork • 5.7 lt/km ortalama yakıt tüketimi (100km’de),
    • 0-100 km/s 9.9 sn., • 149 g/km Co2 emisyon değeri.
    • 1 Depo ile 1.000 km menzil
    yapabilme imkanı,

• Eski Mondeo sonuçta süslenmişini düşün
  • inceleyip araştırmadım ama aracın çoğu aksamının eski teknoloji oldugu söylenmekte...
  • sen bi arayip 10.000 bakimini kaca yapiyorlar sor bence kardes
  • websitesine koymuşlar bakımlar 16000 kmde bir. işçilik saati 95 YTL 155 avro da parçalar..Parçalar 265 falan ediyor... 1 saat işçilik yazsalar 350 2 saat yazsalar 450 YTL eder.. Çok aşırı pahalı değil..
    Bildiim kadarıyla corsa dizelin ilk bakımı 600 YTL

Silecek lastikleri takımı 20 avro 35 YTL eder bizim Cmaxinkinin 3te biri...C2nin tek arka silecek lastiği 25 YTL...

Eski mondeo hakettiği değeri bulamamış gayet iyi bir arabadır bence...
  • Bencede hatta ben yeni kasasından daha kibar buluyorum Temiz TDCİ bulsam alırım.

Jaguar alacak olan heralde sadece servis konusunda düsünür parça sıkıntısı olmayaktır Mondeodan dolayı
  • jaguar markasının altında keyifli bir prestijin ve imajın olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0-100 9.9 yazmışlar...10 sn in altında olması için kılı kırk yardırmışlar demek ki:) şöfore tembih etmişler:''yardır oğlum yardır!''..
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

jaguar markasının altında keyifli bir prestijin ve imajın olur.

+1 ne olursa olsun o bir jaguar..hem zaten eski mondeo da kötü değildi ki,sürüş özellikleri ortada fordların..
  • Ben olsam alternatiflere yönelirim...
  • 63 milyara daha güzel araçlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-rayted

websitesine koymuşlar bakımlar 16000 kmde bir. işçilik saati 95 YTL 155 avro da parçalar..Parçalar 265 falan ediyor... 1 saat işçilik yazsalar 350 2 saat yazsalar 450 YTL eder.. Çok aşırı pahalı değil..
    Bildiim kadarıyla corsa dizelin ilk bakımı 600 YTL

Silecek lastikleri takımı 20 avro 35 YTL eder bizim Cmaxinkinin 3te biri...C2nin tek arka silecek lastiği 25 YTL...

Eski mondeo hakettiği değeri bulamamış gayet iyi bir arabadır bence...

diğer parçalar ne durumda acaba..teknosa gibi usb yi ucuzlatıp laptop dan çıkartıyolar mı acaba acısını..silecek ucuz ama başka parçası kazıksa hiç bir anlamı yok yani..bir de sonuçta jaguar tabi..ama sadece sonuçta...derleme toplama bir araç...sovereign deki gibi eski el yapımı kadar kaliteli zaten istemiyoruz da en azından kendi pahalı teknolojisi yok jaguar ın bu araçta...derleme toplama..nerde bombardıman ve savaş uçaklarına motor üreten jaguar..nerde ford un 15 senelik motorunu x-type koyan jaguar...bakış açısı işte...sonuçta jaguar..gören vay jaguar ı var fln diycek ama..fiyatı 3 serisinden bile daha ucuz..motoru da ortaçağ mondeo motoru..hani mondeo yu kötülemek babında demiyorum zaten...o dönemin mondeosu yani 93-94 lerin mondeosu çok kaliteydi...ama kaç tane marka kaldı 15 yıllık motoru sıfır araca koyan allaşkına?..jaguar ın imajıo bu mu yani?çokı yazık...ama alacak olsam bütün servis ve parça fiyatlarına bakardım..ortalama civarındaysa ve 63 milyar param varsa alabilirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 3 Eylül 2008; 18:43:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

63 milyara daha güzel araçlar var

mesela?
  • ben 2.0D ust versiyonuna binmistim. o kadar sessiz ki benzinli sanmistim. icin cok lukstu nikelajlar falan otomatikti yanlis hatirlamiyorsam. ahsap doseme cok karizmatik duruyor acik renk deriyle gercekten kalite hissi uandiriyor. ama mondenun suslenmisi oldugunu bilmedigim icin her gordugumde hayran hayran bakiyordum. simdi alacak olsam icime sinmez. yepyeni enjeksiyon motor vs teknolojileri var 15 senelik motor a binmek istemem.. 2. el mercedes c serisi bulunabilir bnce
  • otomatik olmayana nasıl hoş gözle bakmıyorlar mesala bizim sülalede otomatigi bedava verseniz almazlar
  • jaguarın motorumu (yani mondeonun dizeli ) 15 senelik
  • commonrail teknolojisi zaten 2000 li yıllarda kullanılmaya başladı atıyorsakta biraz az atalım ?
  • 15 senelik motor diyen arkadaşa sadece el insaf diyorum başka bir şey değil.göz göre göre de yalan söylenmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

15 senelik motor diyen arkadaşa sadece el insaf diyorum başka bir şey değil.göz göre göre de yalan söylenmez.

katılıyorum
  • mondeo yol tutuş-konfor-hacim olarak zaten halen piyasadaki d segmenti modellerle boy ölçüşebilecek bir modeldir.

eski kasa mondeo nun en zayıf olduğu noktalar içindeki malzeme kalitesi, iç-dış tasarımı ve markası idi,

jaguarda bunlar da tam olduğuna göre almamak için hiçbir sebep yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.