Şimdi Ara

X-trail mi Koleos mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki araçtan hangisi tercih edilmeli ? aynı platform araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 8 Temmuz 2017; 11:35:30 >

• kaleos sınıfın en kötü aracı.

CRV al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleos yeni bir model mi ben ilk defa duyuyorum

Ama koleos derseniz o ayrı

• Hocam konu açarken başlıkları doğru yazsan.
  • Xtrail koleosdan daha geniş ve daha uzun. Ayrıca t32 kasa yaygınlaştı. Koleosun pek piyasası yok

• Bu ikisi arasında Xtrail, ama son fiyatlandırmalar nedeniyle o paralar ikisine de verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bu ikisi arasında Xtrail, ama son fiyatlandırmalar nedeniyle o paralar ikisine de verilmez.

Ne alalım kardeşim? 150bin tlye az km. Li gırtlak dolu xtrail alabiliyorsun.

Çok seçenek yok

Xtrail

Koleos

3008

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Crv mi? Nissan X-Trail mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tiguan tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Bu ikisi arasında Xtrail, ama son fiyatlandırmalar nedeniyle o paralar ikisine de verilmez.

Çok seçenek yok

Xtrail

Koleos

3008

Aslında var.

Kuga, yeni kodiak var, bir iki tane gelecek olan var.

X-trail'de crv'de kaleos'da o paraları etmez.

Ha ikisi arasında x trail.

• quote:

quote:

Çok seçenek yok

Xtrail

Koleos

3008

Ortada herhangi bir limit vesaire yok diye öyle diyorum, sıfır fiyatlarına göre yorum yapıyorum kendi fikrim. Eşime çıktığı gibi 3008 almış ve çok da iyi bir iş yaptığını düşünen bir kişi olarak aldığımız lansman fiyatlarının üzerine 40 bin küsür lira zam yemesine rağmen ilk gün bile 3008 e bu para verilir mi diyordum, şuan ki fiyatlandırma nedeniyle kimseye özellikle git 3008 al diyemiyorum oysa sunduğu bir çok donanım 300 binlik araçlarda olmayabiliyor ama bugün c suv araca 170 bin vermek de bana mantıklı gelmiyor? Yani aracın ederi ayrı, ne alınabileceği ayrı konudur, biri genel ekonomik diğeri kişisel ekonomik durum ile ilgili.

• Tabiki koleos tasarımı bile beni benden alıyor

Araça bildiğin aşık oldum.

Megane dan sonraki favori araçım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 6 Temmuz 2017; 18:5:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Çok seçenek yok

Xtrail

Koleos

3008

Ortada herhangi bir limit vesaire yok diye öyle diyorum, sıfır fiyatlarına göre yorum yapıyorum kendi fikrim. Eşime çıktığı gibi 3008 almış ve çok da iyi bir iş yaptığını düşünen bir kişi olarak aldığımız lansman fiyatlarının üzerine 40 bin küsür lira zam yemesine rağmen ilk gün bile 3008 e bu para verilir mi diyordum, şuan ki fiyatlandırma nedeniyle kimseye özellikle git 3008 al diyemiyorum oysa sunduğu bir çok donanım 300 binlik araçlarda olmayabiliyor ama bugün c suv araca 170 bin vermek de bana mantıklı gelmiyor? Yani aracın ederi ayrı, ne alınabileceği ayrı konudur, biri genel ekonomik diğeri kişisel ekonomik durum ile ilgili.

Sonuna kadar haklısın ama iş araç almaya gelince apışıp kalıyorsun işte. Ben de suv almak istiyorum, gönül ister ki bir GLS 350d alayım ama bütçe yetmiyor.

150-200bin bandına bakıyorum

Premium seçenekler (x1, x3, xc60, glk 250, glk 250) gibi araçların kilometresi ve yaşı var ama Premium

Diğer yanda sıfır ve donanım olarak yok yok xtrail 3008 gibi araçlar var, şimdi pahalı almayalım desek kur arttı yine zam yiyecek, bunun bir sonu yok ki.

Ayrıca gt line 3008için 168bin gibi bir liste fiyatı var ki bu pazarlıksız hali. Siz aynı aracı 128000 civarına aldığınızı mı söylüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bence forester
  • Para sıkıntısı yoksa Bmw x5, Mercedes gls, Audi q7 olabilir.

• Yahu Kaleosu denediniz mi ki direk Xtrail diyorsunuz hepiniz? Araç daha yeni çıktı diye biliyorum. Fiyat açısından diyorsanız anlarım ama hangisi daha iyi demek için kullanmış olmak gerek miyor mu? Ya da güvenilir bir test videosuna dayanmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 6 Temmuz 2017; 18:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Para sıkıntısı yoksa Bmw x5, Mercedes gls, Audi q7 olabilir.

Bu araçların fiyatından haberiniz varmı ?

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Maalesef artık 200 bine dahi premium araç almak zor oldu olanlarda en istenilmeyecek donanımlar ve modeller diyebiliriz. Xtrail de 180-190 bin civarı diye biliyoum oradan hesap yapın piyasa bu artık bunu kabul etmek gerekiyor. Bu zam furyası tıpkı emlak furyası gibi bir gün patlayacak ama o güne denk gelmek zor ve riskli bir durum hani şuan cebinde hazır parası olana ev almak için çok iyi fırsat lakin arabalar için bu durum ne zaman olur bilinmez, sizin durumunuzda bir kişinin 2016, full donanım temiz, 10 bin km civarı bir xtraili 150-160 a kapatması sanırım şuan en mantıklısı görünüyor, ayrıca istemeyerek şunu da söylemeliyim doktor tanıdığım son ötv yasası öncesi 130 yada 140 bin küsür liraya xtrail almıştı, kendisi milyoner olmasına rağmen yıllarca pejonun eski bir aracına binen para hesabı yapan bir tiptir lakin o bile durumun vahimliği anlayıp sonunda xtrailde karar kılmıştı, sıfır olarak almıştı şimdi konuştuğumuz fiyatlara bakıyorum da arada küçük uçurumlar var, küsüratlı fiyatlar veriyorum yanılmamak için.

Bizim aracımız Allure+ep idi ve tanıdık sürekli alışveriş içinde olduğumuz bir galerici tanıdık sayesinde ayrıca indirimler alarak lansman günü siparişimizi verdik ve bahsi geçen fiyatlara aldık, şuan son haziran zamı ile birlikte allure ep araçlar 170 bini gördü diye biliyorum, hesabı ona göre yaptım ama 40 değil 30 olsun 30 bin lira bugün vatandaşların çoğunun bir arada göremediği bu nedenle çok kıymetli bir farktır ve bir kaç ay içinde bu kadar zamın açıklanacak bir yanı yoktur biz biraz bu yönüne bakmalıyız olayın vahim bir durum, Allah araba alma arefesinde olanların yardımcısı olsun insanın eli gitmez araç almaya şu gerçekleri bildikten sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Para sıkıntısı yoksa Bmw x5, Mercedes gls, Audi q7 olabilir.

Bu araçların fiyatından haberiniz varmı ?

Var hocam, biraz ortamın gerginliği yumuşasın diye böyle yazdım. Ayrıca sizin Renault'u ne kadar çok sevdiğinizi de biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.