Şimdi Ara

X: sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli hatası ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara format atacaktım arkadaştan hariciyi aldım benim dosyaları içine attım. sonra geri almak için pc ye takıyorum" X: sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli hatası " hatası almaya başladım çözümü nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 9 Ekim 2014; 22:09:17 >

• up
  • up
  • Bende bulamamıştın çözümü necbur sıfırlamıştım.pc laptop değil ise haricinin içindeki diski.çıkarıp pcye bağlayım atmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici hdd benim de değil arkadaşın 500 gb. Herşeyi onun içinde napıcam bilmiyorum. Sizin dediğiniz tam olarak nedir ?
  • Harici diskin içinde 2.5 lik bir normal hdd bulunur eğer pcniz masa ustu ise haricinin içindeki hddyi çıkartıp pcnin sata portundan bağlayın windowsu açın birde öyle ulaşmaya çalışın hddnin içine eğer olursa dosyalarınızı içine atıp diski söküp formatı atınca aynı şekil boşaltıp verirsiniz giri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Başlat>Çalıştır>cmdyazıp entera basıyoruz,
    2- chkdsk f: /r yazarak entera basıyoruz. (chkdsk ve :'dan sonra 1 karakter boşluk var)

Hocam başka bir forumda bunu deneyin demişler belki işinize yarayabilir.

Kaynak:http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/317288-x-surucusundeki-diski-kullanabilmek-icin-once-bicimlendirmeniz-gerekli-hatasi-cozumu.html

Bizim forumdan bir üyede bu şekilde çözmüş

quote:

EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6 adlı program ile HDD' de yer alan tüm içeriği sorunsuzca başka diske aktardım.

Daha sonra HDD' ye format attım. Verileri tekrar geri aktardım. Zararsız bir şekilde bitti olay.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_31906057/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Bunu deniyorum şimdi de çok yavaş işliyor.
  • Bunu da bir deneyeyim herşeyi denemekte fayda var
  • Beyler sonunda açtım nasıl yaptım bende bilmiyorum size de teşekkür ederim birde hdd yi taraya bileceğim ne bileyim sorunları çözebilecek programlar varmı verirken temiz vereyim diyorum
  • Bu sorun sık sık karşıma mı çıkacak böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.