Şimdi Ara

x ray ile ceset bulababilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bodrum katinda yeni kiraladigimiz evin temelinde cesetler oldugunu dusunuyorum. Ruyamda cok net bi sekilde gordum bunu yapan insanlar kacakcilik yapan bir mafya ve devletin ust kademesinden baglantilari var. Masum insanlar oldugunu dusunuyorum ve yerinide ruyamda gordum. Eve 1 aydir gitmiyorum pislik icindedir simdi gitmekte istemiyorum kirasini oduyorum ama besiktasta.

Sizlere sormak istedigim bu insanlar eger varsa nasil anlayabilirim? X ray ile anlasilir ama nerden bulurum bunun aletini bulsam bile cok pahalidir kesin. Baska yolu yokmudur bunu anlamanin?

Edit: cesetlerin betonun icinde oldugunu dusunuyorum oturdugumuz yerin hemen altinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giray94 -- 21 Ocak 2015; 17:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ruh çağır

• bulababilemezsin
  • X ray'le olmaz direk in bak, veya koku filan varsa kokla etrafı, veya köpek al o koklasın.
  • hoff

hadi var diyelim, bulup ne yapacaksın? bırak dursunlar orada kime ne zararı var? cansız varlıkları görünmeyen bir yerden alıp göremeyeceğin başka bir yere gitmesi için yapman gereken masrafa değecek mi?

bu arada var diyelim dedim. olduğuna ihtimal de vermiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

hoff

hadi var diyelim, bulup ne yapacaksın? bırak dursunlar orada kime ne zararı var? cansız varlıkları görünmeyen bir yerden alıp göremeyeceğin başka bir yere gitmesi için yapman gereken masrafa değecek mi?

bu arada var diyelim dedim. olduğuna ihtimal de vermiyorum

Orda rahat degiller toprak istiyorlar evdeki paranormal aktivitelerde bunu destekler nitelikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

X ray'le olmaz direk in bak, veya koku filan varsa kokla etrafı, veya köpek al o koklasın.

Eski bir bina ve beton icindeki bir seyin kokusunu alabilirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: giray94

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

X ray'le olmaz direk in bak, veya koku filan varsa kokla etrafı, veya köpek al o koklasın.

Eski bir bina ve beton icindeki bir seyin kokusunu alabilirmi?

Köpekler iyi koku alır, bodrumun kapısı vardır elbet. Kapı arasından koku sızması lazım, veya gündüz vakti gir bak istersen eline sopa alıp.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Zaten bodrumda kiraladigimiz ev girilcek bi yer yok betonun icinde oldugunu dusunuyorum cesetlerin

• Up

• Falciya filanmi gitsem?

• fbi geceleri sizin evin bahçesine helikopterle inip cesetleri bodruma gömüp gidiyor.Sesinizi çıkarırsanız sizi de vurabilirler.

• Evdeki paranormal aktiviteler

• quote:

Arkadaslar bodrum katinda yeni kiraladigimiz evin temelinde cesetler oldugunu dusunuyorum. Ruyamda cok net bi sekilde gordum bunu yapan insanlar kacakcilik yapan bir mafya ve devletin ust kademesinden baglantilari var. Masum insanlar oldugunu dusunuyorum ve yerinide ruyamda gordum. Eve 1 aydir gitmiyorum pislik icindedir simdi gitmekte istemiyorum kirasini oduyorum ama besiktasta.

Sizlere sormak istedigim bu insanlar eger varsa nasil anlayabilirim? X ray ile anlasilir ama nerden bulurum bunun aletini bulsam bile cok pahalidir kesin. Baska yolu yokmudur bunu anlamanin?

Edit: cesetlerin betonun icinde oldugunu dusunuyorum oturdugumuz yerin hemen altinda.

x ray ile olmaz bunun için x ışınını bir dedektörün veya filmin üzerine denk getirip ışının geçtiği bölgedeki yoğunlukları incelemen lazım
    ama radar ile olabilir belki artık betonun içine giriciliği olan radar varsa olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

quote:

Arkadaslar bodrum katinda yeni kiraladigimiz evin temelinde cesetler oldugunu dusunuyorum. Ruyamda cok net bi sekilde gordum bunu yapan insanlar kacakcilik yapan bir mafya ve devletin ust kademesinden baglantilari var. Masum insanlar oldugunu dusunuyorum ve yerinide ruyamda gordum. Eve 1 aydir gitmiyorum pislik icindedir simdi gitmekte istemiyorum kirasini oduyorum ama besiktasta.

x ray ile olmaz bunun için x ışınını bir dedektörün veya filmin üzerine denk getirip ışının geçtiği bölgedeki yoğunlukları incelemen lazım
    ama radar ile olabilir belki artık betonun içine giriciliği olan radar varsa olur

Tesekkurler yani kirmadan anlamak cok zor heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

fbi geceleri sizin evin bahçesine helikopterle inip cesetleri bodruma gömüp gidiyor.Sesinizi çıkarırsanız sizi de vurabilirler.

Guzeldi

• Up up

• Tavsiye yokmu nerden anlarim

• Betonu em

• Yardım lazım olursa çağır. Beşiktaş'tayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.