Şimdi Ara

X-Men Origins: Wolverine (2009) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
1
Favori
26.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gambiti görmek güzel. 2011'de Magneto'nun filmi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 6 Mart 2009; 0:39:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Fox

deadpool varmış arkadaşlar onun resmi varmı hangi eleman oyuyormuş gercekten merak ettim

X-Men Origins: Wolverine (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 6 Mart 2009; 0:57:44 >

• Dead Pool'u oynayan Ryan Reynolds çok iyi bir seçim olmuş Hugh Jackman'dan söz etmiyorum bile o zaten Wolverine karakteri için biçilmiş kaftan ama Sabretooth'u oynayan Liev Schreiber'a ne demeli O nasıl bir karakter seçimidir ya hiç mi bakmamışlar Sabretooth'un nasıl bir fiziğe sahip olduğuna acaba? Adam Hugh Jackman'dan daha küçük bir yapıya sahip şu hale bak Hugh Jackman, Wolverine karakterine daha iyi uyum sağlamak için deli gibi antrenman yapsın öte yandan dev gibi bir fiziğe sahip olan Sabretooth karakteri için Liev Schreiber gibi ufak bir adamı seçsinler

NOT: İlk X-Men filminde Sabretooth'u oynayan Tyler Mane bu karaktere çok daha uygun bir seçimdi keşke bu filmde de o oynayasdı ama sanırım anlaşma sağlayamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 6 Mart 2009; 12:16:42 >

• L a s T `dan alıntı:
    http://www.superherohype.com/news/x-mennews.php?id=8141

Sanırım Cyclopsla daha önceleri karşılaşma olmuş, zaten önceki filmlerde de ilk defa karşılaşıyorlar demiyordu. Fakat bu fragmanda kafama takılan gambitin kartları sanki telekinesi ile uçarması oldu. Çünkü kartlara yükleme yapabilse bile fırlatarak atmak zorunda kalıyordu. Son olarak, baya bir mutant göreceğiz sanırım filmde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orjinalden alıntı: Blue Fox

deadpool varmış arkadaşlar onun resmi varmı hangi eleman oyuyormuş gercekten merak ettim

Vay Hannibal King

• Filmin web sitesi yenilenmiş.

http://www.x-menorigins.com/us/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Mart 2009; 0:54:09 >

• Filme az kaldı ama günler geçmek bilmiyor,lanet olsun.
  • Arkadaşlar Son Duydugum Haberlere Göre Esas Düşman Sabretooth değil Deadpool olacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Filmin web sitesi yenilenmiş.

http://www.x-menorigins.com/us/

Resimler süper

• Dikkatinizi çektimi. fragmanda bazı sahnelerde wolverinin elinden çıkan bıçaklar admentium değil. yani bildiğimiz kemik doku gibi duruyor. Ana hikayeyi bilmiyorum ancak şunu çıkarıyorum burdan. wolverin daha önceden de ellerindeki keskin kemiklere sahipti. Ancak daha sonra vücuduna admentiumu verdiler ve iskeleti metale dönüştü. Tabi ölümsüzlük derecesinde yaşlanmama özelliğine daha önceden sahipmiydi bunu bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

Dikkatinizi çektimi. fragmanda bazı sahnelerde wolverinin elinden çıkan bıçaklar admentium değil. yani bildiğimiz kemik doku gibi duruyor. Ana hikayeyi bilmiyorum ancak şunu çıkarıyorum burdan. wolverin daha önceden de ellerindeki keskin kemiklere sahipti. Ancak daha sonra vücuduna admentiumu verdiler ve iskeleti metale dönüştü. Tabi ölümsüzlük derecesinde yaşlanmama özelliğine daha önceden sahipmiydi bunu bilemiyorum

Hepsi Weapon-x İle Oldu
  • quote:

Dikkatinizi çektimi. fragmanda bazı sahnelerde wolverinin elinden çıkan bıçaklar admentium değil. yani bildiğimiz kemik doku gibi duruyor. Ana hikayeyi bilmiyorum ancak şunu çıkarıyorum burdan. wolverin daha önceden de ellerindeki keskin kemiklere sahipti. Ancak daha sonra vücuduna admentiumu verdiler ve iskeleti metale dönüştü. Tabi ölümsüzlük derecesinde yaşlanmama özelliğine daha önceden sahipmiydi bunu bilemiyorum

Wolverine küçükken de kemik pençeleri vardı, iyileşme özelliği vardı, bunların yanında duyuları gelişmişti koku alma özelliği gibi. Striker -olması lazım- diye bir adam Wolverine yenilmez, incinmez olsun diye derisinin altına bir de adamantium iskeleti yerleştirdi, kemik pençeler yerine de adamantium yani. Bu arada yaklaşık 320 kilo falanmış

• quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

Wolverine küçükken de kemik pençeleri vardı, iyileşme özelliği vardı, bunların yanında duyuları gelişmişti koku alma özelliği gibi. Striker -olması lazım- diye bir adam Wolverine yenilmez, incinmez olsun diye derisinin altına bir de adamantium iskeleti yerleştirdi, kemik pençeler yerine de adamantium yani. Bu arada yaklaşık 320 kilo falanmış

Ey maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 12 Mart 2009; 22:43:37 >

• ozaman bu adam ilişkileri hep allta yaşıyo üste çıktımı hatun mefta
  • Yok be ne 320 kilosu, adamantium hafif olarak tasarlanmış senaryoda. Yok artık
  • Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Emma Frost x-men deki en taş hatunlardan biridir fakat onu oynayacak aktrist bana biraz yetersiz geldi...
  • her zaman wolverine adamım merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak film
  • bu film gelmeden hulk vs wolverine i izleyin orada anlatıyor bunların geçmişini. filmi daha iyi anlarsınız hem
  • bu yılın Terminatör Salvation dan sonra en merakla beklediğim filmi süper olacak bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

bu film gelmeden hulk vs wolverine i izleyin orada anlatıyor bunların geçmişini. filmi daha iyi anlarsınız hem

Filmi geçen hafta indirdim ama izlemeyi unutmuştum. Hatırlattığın iyi oldu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.