Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Review'ler pek iç açıcı değil ama bir X-Men fanı olarak bugün gidip izleyeceğim.Kendi kararımı kendim vereceğim.Review'lerin canı cehenneme.Venom da yerden yere vurulmuştu.Ama deli gibi izlendi.Neticede uzun süre X-Men görmeyeceğiz.Görsek bile Disney'in yaptığı cıvık filmler olacak.Thor ve Hulk'u soytarıya çeviren Disney X-Men'e neler yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 5 Haziran 2019; 8:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Review'ler pek iç açıcı değil ama bir X-Men fanı olarak bugün gidip izleyeceğim.Kendi kararımı kendim vereceğim.Review'lerin canı cehenneme.Venom da yerden yere vurulmuştu.Ama deli gibi izlendi.Neticede uzun süre X-Men görmeyeceğiz.Görsek bile Disney'in yaptığı cıvık filmler olacak.Thor ve Hulk'u soytarıya çeviren Disney X-Men'e neler yapmaz.
    anlamadım bugün nasıl izliyorsunuz ben niye sinema bileti bulamadım 7 haziran diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

anlamadım bugün nasıl izliyorsunuz ben niye sinema bileti bulamadım 7 haziran diyor

Alıntıları Göster
    Türkiye'de 5 haziranda vizyona giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Türkiye'de 5 haziranda vizyona giriyor

Alıntıları Göster
    hocam istanbul marmara foruma bakıyorum seans yok 7 haziranda diyor
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum orada belki yoktur ama ben cinetech sinemalarından birinde izleyeceğim.
  • 200m bütçe ile rt'da %15 alan bir film yapmak büyük başarı bence.
    Charles ile Eric 200m doların üstüne oturup satranç oynasalardı daha yüksek skor alırdı
  • IMAX salon daha açılmamış.Demek ki talep yok ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

IMAX salon daha açılmamış.Demek ki talep yok ortada.
    Cuma itibariyle açılıyor.İmax salonlar cumadan cumaya açılıyor.
  • Çok daha erken açıldığı da oluyor.

• Filmi 8 TL kampanyası ile izledim

Genel anlamda hele şükür jeandan kesitler gördüm

Bu karakteri güçsüz. Yapıp duruyorlardı

Film güzel fakat dizi gibi dizinin bir önceki bölümü kaçırmış gibi hissiyatı vardı

10. Üzerinden 7 veririm

Dark işte bu dediğim sahneler vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü 12 seansı Hiltown imax 'de izleyecez bakalım.

• Filmi çok beğendim

Hatta neredeyse dofp kadar güzel

O son 30 dk neydi öyle bayıldım o aksiyon sekanslarina mutantlar güçlerini çok güzel kullanmışlar nasıl bu kadar olumsuz eleştiri aldı bilmiyorum aquamandan captain marvelden felandan çok iyiydi çoğu mcu filminden iyiydi her çizgi roman filmi hayranına tavsiye ediyorum

• Film aquaman'den de captain marvel dan da iyi kulak asma olumsuz yorumlara elbette eksik yanları var ama güzel bir 2 saat geçireceksin

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Filmi disney yapmadı fox yapti.

• filmi izledim bir sorum var.

bundan bir önceki değil ondan önceki filmde wolverine geleceğe döndüğünde jean yaşıyordu. neden bu filmde öldü.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt

Ölmedı phoenix ile birlikte uzaya gitti zaten son sahnede Charles ve Eric satranç oynarken gökyüzünde belirmisti demekki dönmüş geri çünkü arada 31 yıl var

Filmi beğendin mi filmi gömdülerı kadar var mı yoksa günahları olan güzel bir film mi

• Film, serinin en zayıf halkası olmuş bence. Bundan önceki X-Men filmleri çok daha iyiydi. 6/10
  • valla hocam ilk yarısı düşük tempo geldi bana. filme ara verdikleri zaman sanki daha yeni başlamış gibi geldi. son 15-20 dk film kendini afettirdi. ama eğlendirdi bayram günü.
  • Düşük beklentiyle gittim ama bayağı iyi vakit geçirdim özellikle müzikleri çok iyiydi. After credits varmıydı?
  • engin4u kullanıcısına yanıt
    Yoktu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.