Şimdi Ara

X-Men: Dark Phoenix | 5 Haziran 2019 | Simon Kinberg (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
7
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemada izleyecektim ama çok olumsuz yorumlar almış. Gişede zarar ederlerse internete erken düşer herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Sinemada izleyecektim ama çok olumsuz yorumlar almış. Gişede zarar ederlerse internete erken düşer herhalde.
    Bu olumsuz yorumların sebebi fox x men filmi yapamıyor algısı ve sürü psikolojisi

Tamam film yapılmış en iyi çizgi roman değil ama keyifli bir 2 saat vadediyor.Ayrıca çoğu mu filminden iyi

Bu nedenle izlemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittik ,izledik..Beklentim yoktu çünkü iyice karıştırdılar seriyi önceki 2 filmde.Zaten tekrar çekimler olunca ve artık elde tek film kalınca pek beklenti olmuyor insanda.
    Tek film olarak bakmak istiyorum ama bu çok zor.Çünkü ne oldu ne bitti illa ki soruyorsunuz film boyunca.Önceki filmler ile bağlantısını arıyorsunuz.Ama yok..Kopuk kopuk.İyi sahneler var elbet ama etkileyici olamıyor.Mesela müzikleri de vasat.

Yine de gidin izleyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Apocalypse en kötüsü bence.X-Men 3 dahil en kötü X-Men filmi idi.

• bizim buradaki sinema getirseydi gidecektim. getirmediği için gidemedim, ertesi gün sinema çekimi vardı internette onu izledim. ortalama bir film olmuş pek sinemaya gidilecek tarzda değil.
  • Filmi izlemeyi asla düşünmüyorum ama şu müzik hans zimmer farkını hissettiriyor

• Güzelim X-Men gibi bir potansiyeli ne hale getirdiler yazık cidden.X-Men: Apocalypse zaten o neydi tam bir facia.Sinemada gidecektim zaten yorumlardan gene berbat bir film olduğu belli olmuştu.O değilde yapımcı baya sağlam zarar etti.
  • Orijinal xmen serisindeki yıldızların yerini dolduramadılar. Bir de ayrı parantez wolverine siz bir xmen filmi hiç te cazibeli değilmiş.

• Çoğu kişi bu filmi beğenmemiş ama bence gayet güzeldi. Sonu daha farklı bitebilirdi belki. Sanki tüm dertler tasalar bitmiş gibi oldu. Fox'un çektiği X-Men'in finalini izlemiş olduk. Marvel'in daha iyi yapabileceğini sanmıyorum. Oyuncuların da etkisi var bunda.
  • Hatırlayanlar

-----

• First Classtan beridir vasat altı filmler. Hele x men apocalypse filmine hiç girmiycem rezalat. Koskoca en sabah nuru rezil etmişlerdi. Dark Phoenix bir tık üzeri ama yine vasat. Bu ergenlerle olmuyor, hepsi inanılzmaz itici, hele o quicksilver ve scottu oynayan elemanlar aman Allahım evlerden ırak tam bir fiyasko. Koskoca marvel ve fox bu adamlara nasıl tahammül edip te oynatıyor akıl almıyor. James McAvoy ve Michael Fassbender hatrına izledim ama onlarda kurtaramamış filmi. İnşallah evren kapanmıştır, yeni cast ile başka bir evren başlar.
  • Ne zaman düşee acaba sinemaya gitmeye değmez diye gitmemiştim ama evde izlemek isterim.

• Bluray hali internete düştü.
  • Gene olmamış. Dark Phoenix gibi bir karakteri ikinci defa yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Kronolojik olarak bu film apocalypse ten önce çekilmeliydi, sıralamayı karıştırmışlar.
    Ayrıca Fox beceremiyor bu işi. Bi Marvel'in elemanlara bak adamlar vızır vızır uçuyor, bir de Fox'un elemanlara bak, sanki birisi iple yukarı çekiyor.
  • Bir iki sahne tekrar izlenir, gerisi çöp.
  • hayatımda izlediğim en kötü filmdi x-men çöp olmuş helal
  • çöp oğlu çöp
  • açıkcası cips sos filan baya hazırlık yapmıştım gerçekten vasat bir filmdi
  • Wolwerine bitis filmi on numara idi

• Bence idare ederdi yani film dediğiniz kadar kötü değil. Özellikle magnetonun
    helikopter
    sahnesinde çok güldüm.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.