Şimdi Ara

/// X Kişi İsyan Ederse Ne Olur Konusu Açanlar//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu dışınınıın içine ediyosunuz bırakın artık bu boş işleri

• sen dedin ya kesin açmazlar artık öyle konu
  • ya vermiyorlar ki müebbet .... versinler müebbet telefonla birlikte göreyim dün redbull'culardan bazıları ceza bile almadı alanlarda 15 gün gibi komik cezalar aldilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

ya vermiyorlar ki müebbet .... versinler müebbet telefonla birlikte göreyim dün redbull'culardan bazıları ceza bile almadı alanlarda 15 gün gibi komik cezalar aldilar

hocam bu redbull olayı nedir yahu
  • valla dün 60 küsür /evet gerçek sayı/ redbull konusu açtılar yok redbull'da boğa dölü mü var yok 20 tane redbul içsem ne olur sonra küfür falan etmeye başladılar uyaranlara tabi admin falan yok 3 saat dewam ettiler sonra assembly geldi resmen tek ayak cezasi verdi geçti alacaksin cetveli tirnaklarını birleştitirip vurucaksın habire ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

quote:

ya vermiyorlar ki müebbet .... versinler müebbet telefonla birlikte göreyim dün redbull'culardan bazıları ceza bile almadı alanlarda 15 gün gibi komik cezalar aldilar

hocam bu redbull olayı nedir yahu

redbulla ilgili saçma sapan konular açıyolarda nerdeyse tüm sayfa redbull konularıyla doldu bide üzerine kendini komik sanan feyk gelince işler çığrından çıktı en sonunda konu dışını bi süre kapattılar

• quote:

valla dün 60 küsür /evet gerçek sayı/ redbull konusu açtılar yok redbull'da boğa dölü mü var yok 20 tane redbul içsem ne olur sonra küfür falan etmeye başladılar uyaranlara tabi admin falan yok 3 saat dewam ettiler sonra assembly geldi resmen tek ayak cezasi verdi geçti alacaksin cetveli tirnaklarını birleştitirip vurucaksın habire ....

böyle şeyler bana denk gelmezki
  • sen nediyosun bi tane kuşuma redbull içirdim bişey olur mu diye bile konu açtılar
  • sonunda biri abartıp redbull cinselliyi arttırıyor dedi
  • arada sırada böyle iyi oluyor ya herkes stresini atıyo.gerçekten komik olmuştur heralde.
  • yok sonra bitane resim çıktı üstte köpek altta maymun milletin annesine hakeret etmeye başladılar sanki komikmiş gibi
  • quote:

yok sonra bitane resim çıktı üstte köpek altta maymun milletin annesine hakeret etmeye başladılar sanki komikmiş gibi

tadında bırakmadılar yani.o kötü olmuş işte.
  • onlyshaman hala daha buralarda nasıl dolaşıyor anlamıyorum en az 10 tane oda açtı aldığı ceza yok ben yapsam atarlar forumdan
  • quote:

onlyshaman hala daha buralarda nasıl dolaşıyor anlamıyorum en az 10 tane oda açtı aldığı ceza yok ben yapsam atarlar forumdan

onu değil demin güzel bir resim koyan arkadaşı banladılar bence o fakeler daha yararlı

• hayır espri yapmak için neden fake' üyelik alınıyor anlamıyorum bence aynı konudan 100 tane açılınca bir esprisi olmuyor ... bir konu açın ordan dewam edin sonra uyarınca küfür etmeye başlıyorlar ben en az 15 kişinin ismini yazdım mexes'de hatirliyor olmalı redbul'culardan önce benim konum kapandi sanki anarşist eylem yapiyoruz adminlerin bu kadarda kendilerini kusursuz görmeleri çok anlamsız her türlü eleştiriyi kapatarak engellemeye çalışıyorlar olmaz ki böyle

bak utanmaz eski nick serdarorcun yazmış dolaniyo burlarda banlicaksin bölelerini ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_efendi -- 20 Ağustos 2008; 1:00:31 >

• quote:

hayır espri yapmak için neden fake' üyelik alınıyor anlamıyorum bence aynı konudan 100 tane açılınca bir esprisi olmuyor ... bir konu açın ordan dewam edin sonra uyarınca küfür etmeye başlıyorlar ben en az 15 kişinin ismini yazdım mexes'de hatirliyor olmalı redbul'culardan önce benim konum kapandi sanki anarşist eylem yapiyoruz adminlerin bu kadarda kendilerini kusursuz görmeleri çok anlamsız her türlü eleştiriyi kapatarak engellemeye çalışıyorlar olmaz ki böyle

bak utanmaz eski nick serdarorcun yazmış dolaniyo burlarda banlicaksin bölelerini ...

evet senin konunu silip yaklaşık 15 dakika sonra diyerlerini sildiler sana gıcıklıkları var semih

• tamam silin anlıyorum da ben orda bütün fake'leri teşhir ediyordum sildiler ki ortalığa tekrar çıkabilsinler diye aramızda dolaşanlar var hala daha bunun gibilere ip-ban atacaksin giremiyecekler birdaha .....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.