Şimdi Ara

X Kelepçesi YOK , HATA YOK! YENİ ÜRÜN!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://news.teamxbox.com/xbox/14376/3-Red-Lights-of-Death-DIY-XClamp-Fix-Kit-for-Xbox-360/

Sadece 3dk'da GPU kelepçesini çıkarın ve özel vidaları takın. X kelepçesi anakartı bükmeye çalışmadığı için yüksek sıcaklıklarda konsol çok daha dayanıklı olsun.

Gerçekten inanılmaz bir şekilde işe yarıyor. Xbox360'ı çıplak bir şekilde ve fansız olarak çalıştırıyorlar.
    Xbox360 3 kırmızı vermiyor sadece AŞIRI ISINMA olan iki kırmızı veriyor. Lehimler GPU'dan ayrılmadığı için donma veya 3 Kırmızı yaşamıyorsunuz.

ALMAK İÇİN; (BEDAVA KARGO!!!)
    http://www.x-clamp-fix.com/catalog/product_info.php?info=p5_X-Clamp-Fix-DIY-Kit.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Ağustos 2007; 12:31:22 >

• Sen yaptinmi?
  • ne yani bunu yapınca bidaha 3 kırızı vermeyecek mı makine ?lutfen oyle olsun da kurtulalım
  • aynen ya dünya para bayıll sonra üstünde ince işlemeler yap onu sök bunu tak macun sür fan tak Pc kasasına koy..
    ya arkadaslar acık olmak gerekirse alıp keyfini süremedikten sora hergünn acaba 3 kırmızı görcemmi korkusyla yasamaktansa ps3 alıp aylarca oyun bekleemek daha mantıklı bence xbox360 sahipleriyle dalga gecmiomm yanLıs anLasılmasın bütünn suc bu konsola özen göstermeyenlerde..
    onlar işin kaymagını bulmus nası olsa...
    biz müşterileri takarlarmı hiç
  • ya bitsin su muhabbet artık nasıl bir kısır dongudur bu allahım
  • Aynı arkadaşın yaptığı boş muhabbetlerden bir tanesi
    Herkes kabullensin şu an için çözüm yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

aynen ya dünya para bayıll sonra üstünde ince işlemeler yap onu sök bunu tak macun sür fan tak Pc kasasına koy..
    ya arkadaslar acık olmak gerekirse alıp keyfini süremedikten sora hergünn acaba 3 kırmızı görcemmi korkusyla yasamaktansa ps3 alıp aylarca oyun bekleemek daha mantıklı bence xbox360 sahipleriyle dalga gecmiomm yanLıs anLasılmasın bütünn suc bu konsola özen göstermeyenlerde..
    onlar işin kaymagını bulmus nası olsa...
    biz müşterileri takarlarmı hiç

almazsın olur biter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz aklınızı çalıştırın. Bu X kelepçelerini kaç kere gördünüz ve söktünüz doğru söyleyin?
    Anakarta tabir-i caizse işkence yapıyor bu şeyler. Anakartın yüksek sıcaklıklarda kararsız olmasını sağlayan şeylerden biri de bu.

Ben eminim ki bunu yapınca hata oranları çok daha azalacak. Microsoft bu kelepçeleri kimse açamasın kurcalamasın diye koydu ; belki de konsolun bozulması kullanıcılara bir komplo idi kimse bilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Ağustos 2007; 10:40:20 >
  • Daha önce seko2001 ile x kelepçelerini söküp macun temizliği yapmıştık, kelepçeler heatsinkleri gerçekten çok sıkı tutuyor çıkarırken çok zorlamıyor ama yerine takarken esnetebiliyor.

X Kelepçesi YOK , HATA YOK! YENİ ÜRÜN!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hay allahım yakında board u komple değiştireceğiz. Ben bu kelepçeleri işe yarar birşey sanıyordum.
  • Su soğutmasından çabuk vazgeçtiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Su soğutmasından çabuk vazgeçtiniz...

su soğutma alacağını kim söyledi ki vazgeçmiş olsun.

bir şeylerden nem kapacağınız yerde ortaya yazılan fikir ve görüşlere katkıda bulunsanız daha faydalı olacaktır
    cihaz için su soğutma ürünü yapılmış ne yapalım bunu konuşmayalım değil mi konuşursak çarpılırız neme lazım.

insanlar x kelepçesini çıkartıp yaşadıklarını sorunu çözümlemeye çalışmış bunu da konuşmayalım yine çarpılma
    ihtimalimiz var nasıl olsa.

ben açık konuşmayı severim xbox360'ı bu forumun üyeleri sayesin de tanıyıp sevmişimdir, onların bana yardımları
    ile bu konsol hakkında bir çok şeyi öğrendiğimi de hiç bir zaman unutmadım.

malımın parasını ben ödediğim sürece ister su bağlarım ister gaz soğutma.

• Yakında bu meletten getirtmeyi düşünüyorum.Bi deneyelim bakalım.
  • Eeeee ne zaman çıkıyor 360 ın bu kelepçesiz versiyonu
  • Çıktı bile alabilirsiniz
    http://www.x-clamp-fix.com/catalog/product_info.php?info=p5_X-Clamp-Fix-DIY-Kit.html
    TÜM DÜNYAYA BEDAVA GÖNDERİM yapıyorlar!!

Gerçekten inanılmaz bir şekilde işe yarıyor. Xbox360'ı çıplak bir şekilde ve fansız olarak çalıştırıyorlar.
    Xbox360 3 kırmızı vermiyor sadece AŞIRI ISINMA olan iki kırmızı veriyor. Lehimler GPU'dan ayrılmadığı için donma veya 3 Kırmızı yaşamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 30 Ağustos 2007; 12:23:10 >

• valla beyler ben konsolu alıp keyfime bakabilirdim, benim şansıma konsolum sağlam çıktı.

Ama kendim kaşınıp macun filan sürdüm keşke ellemeseydim, neyse şimdi de iyi
  • Allahım yav Xbox alacağım varsa da güvenip alamıyorum, ne lanet iş bu ya
  • ya unutun xbox almayı bu ne ya uzay sitili montaj dünya para ver makinayı parcala oyle kullan valla yakında nasaya alırlar bizi makine mühendisi olarak neler ogreniyoruz baksanıza .....microsoft sağolsun.....
  • en kötü tarafı hiçbir yöntemin %100 garantisi yok. en iyisi türkiye'ye yasal yollardan gelmesini beklemek. o zaman garantili olur 3kırmızı çıkarsa gider değiştirisin olur biter. ben şahsen öyle yapıcamki PS3 ümde PAL garantili.
  • tesekkürler...........her anlayısı olan insana .........

barış xbox360 -ps3 ve diğer konsollar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.