< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (2732. sayfa)

-
-
Kasımpaşa
Konyaspor (D)
ADS
Kayseri
Alanya (D)
Karagümrük
Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivas
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Güncel fikstüre göre 12 maçımızın 7'si içerde 5'i deplasman. Bunlardan da sadece 3 tanesi (Konya, Alanya, Ankaragücü) Anadolu'da. Kısacası 12 haftanın 9'unu İstanbul'da geçiyormuşuz.
-
Nevzat Dindar: "Arsen Zakharyan Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor."
-
Zakaryan kâr edeceğimiz transfer gibi gözüküyor. Kulübe para lazım. Hem de yetenekli bir arkadaşa benziyor. Gerektiğinde 6 ay kullanabiliriz de. İlk 11'in değişilmezi de olabilir hiç belli olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muslera iyileşir mi o tarihe kadar. En kritik nokta bu.
ENO Sportstwitter
“Paulo Dybala’yı Galatasaray’da görmek ister misiniz? 👀”https://twitter.com/sportzeno/status/1626543609150423043 -
Paulo Dybala, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a önerildi
Nevzat Dindar: "2 Gün önce Zakharyan'ı yönetime sorduğumda, ‘Adekugbe ile birlikte onu da bitirdik.’ demişlerdi. Transfer dönemi dinamik bir süreçtir. Oyuncu tarafı sıcak bakıyor. Burada Galatasaray taraftarına büyük iş düşüyor."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz niye sürekli 10 numara oyuncu peşindeyiz.
Yusuf demir i eğer kiralık gönderirsek statü gereği anca alt liglerde oynayabiliyormuş bu sezon. Zakharyan için değer mi bu çocuğu tamamen bitirmeye.
Balkoliktwitter
Balkolikhttps://twitter.com/BaIkolik/status/1626573285541519360?t=Z_FG17B4mzy-H8B0y3DHxg&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben bu zanioloyu beğenemedim ya romanın futbol forumunda biraz hakkında okudum genelde topu sürüp gidiyormuş pas vermiyormuş biz bizimkilere icardiye top atmıyor diye kızıyoruz yunusla keremden bile beter olabilir bu. Üstelik sakatlık riski var umarım icardiyi almak için takasta kullanacaklardır sezon sonunda çoook iyi de çıkabilir belki bizim ligde iş yapar ama yazı tura gibi bir şey bence yani skills videolarında filan da çok bir şey göremedim 3-5 hareketi var onları koymuşlar hep ben şimdi çıkıp kereme skills videosu yapsam daha iyi içerik çıkabilir uzaktan şutu, frikik golü, ful çalım atıp attığı golü, kafa golü, asistleri, pazara yolladığı çalımları vs. umarım ben haksız çıkarım da 25-30 neyse verir alırlar yazın icardiyi çekeriz
-
Zakharyan heralde 8 numaraymis daha çok ama dybala ile işin biraz suyunu çıkarıyoruz ama yok da diyemem açıkçası mertensi forvete, zanioloyu sağa, dybala 10 numara, zakharyani 8e alırsak fazla ofansif de olsa bir takım oluruz sol kanada defans katkısı ve atletizmi yüksek bir kanat oyuncusu ve beklerse boey dubois ile şampiyonlar Ligi'nde yarışmacı takım olabiliriz de ligde hepsini aynı anda zor.
Heralde zaten dybalayi almayız öylesine yorum benimki
fm profesörleri Abdülkerim transferinde olduğu gibi yine atıp tutmaya başlamış
-
-
alsınlar hocam hepsini alsınlar ronaldo gelsin yedek otursun o derece kinim var :D geçen sene bize izlettikleri yaşattıklarından sonra bu takımın eze eze şampiyon olmasını istiyorum :D yedeklere dönüp bakınca bile millet korksun
-
zanioloyu çok iyi fiyata almışız hem de 5 yıl ödemeli şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pek çok mevkide oynamış ama asıl mevkisi 10 numara.
10 numara 57 maç
Merkez orta saha 7 maç
Bu oyuncuları fm'de bırak almayı bizim takıma kiralayamiyorsun bile. Zaniolo bile beğenilmiyor nasıl oluyorsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hoca uclu savunma onlerinde Torreira gerisi 10 numaralar ve Icardi olarak dusunuyor galiba.
-
icardiyi alabiliyor muyuz acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam icardi isterse rahat alınır. 8-9'u geçmez bonservisi. Icardi kalmak istersem 5 milyon maaşa da tamam derse bu iş olur. Zaten o maaşı kimse vermez ona şuanda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X