Şimdi Ara

X-Fi Extreme OPTİC COAX Çıkış nasıl mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sayko35

quote:

Orjinalden alıntı: tankaya

beyler sessiz kaldık :S

Hocam bir elektronikçiden 5 li soketten al ve ilk resimdeki gibi 1-7-9 bağlatılarına bağla bu şekilde hem coax hemde optic kullanabilirsin. Ben bu şekilde hallettim.

eyw. kardes
  • GG dan ben aldım kargolu sizde alabilirsiniz. henüz takıp kullanma fırsatım olmadı
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=14447750
    satıcıya pm atarsanız sanırım elinde vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tunccan -- 16 Aralık 2008; 21:00:04 >
  • hocam ses sevı
    quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

1---Arkadaşlar eğer X-FI ses kartınız varsa microfom ve line in kullanmıcam diyorsanız bracket işine girmenize gerek yok. X-FI nin digital cıkısından bir ucu mono jack diğer ucu coax seklinde bir kablo ile digital cıkıs alırsınız.

2--- X-FI kartım var. Sadece digital ve line in ( tv kartı ses girişi + harici ses girişi ) kullancam diyorsanız yine brackete gerek yok. X-FI kartın ön tarafındaki AUX-IN gitrişine (resim 1 ) de verdiğim bağlantıyı yapıp AUX-IN girişini LINE IN olarak kullanabilirsiniz.

3--- X-FI kartım var hem digital hem microfon hemde line in lazım bana diyorsanız o zaman bracket şart arkadaşlar. O zaman X-FI arkasındaki ortak çıkışı microfon için. AUX-IN girişini LINE IN için optic yada coax içinde bracketi kullancaz.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audigy 2 ZS kartı olanlar bracket kullanmasada olur (illaki optic cıkış istemiyorlarsa tabi) ZS de mic ve line in girişleri var. Digital seside bi ucu mono jack diğer ucu coaxa girecek sekilde olan bi kablo ile halledebilirler.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    RESİM 1

X-Fi Extreme   OPTİC COAX   Çıkış nasıl mı?

NOT : Resimdeki stereo jackı ister erkek ister dişi jack olarak bağlayabilirsiniz o sizin kullanım amacınıza göre değişir.

hocam ses sevıyesı az gelıyor bunun ıcın ne yapabılırız
    z-5500 u 1/3 acmam gerek buda buyuk bır rakam

• Merhaba arkadaşlar

Konuyu hortlattım biliyorum ama bir sorum olacak

Asus'un braketi var elimde ama bunu Xtreme Gamer'a nasıl bağlayacağım ? Braket'in üstünde 3 tane pin var.

Az önce PC dolabını karıştırırken gördüm. Bir kablo çıktı. Sanırım bu olacak gibi. Ses kartının üzerinde;

AUX In

SPDIF_IO

FRONT PANEL

var hangisine takmam gerekiyor ?

2 saattir uğraşıyorum bir sonuca varamadım. Haftaiçi inşallah resimli bir anlatım yaparım. Yardımcı olunur inşallah. Yoksa tepem atacak digital bir ses kartı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 4 Temmuz 2010; 19:43:09 >
  • Merhaba

zoltrix pro6'nın optic bracketinin x-fi karta nasıl bağlanacağını resimli olarak anlatabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko35

quote:

Orjinalden alıntı: tankaya

beyler sessiz kaldık :S

Hocam bir elektronikçiden 5 li soketten al ve ilk resimdeki gibi 1-7-9 bağlatılarına bağla bu şekilde hem coax hemde optic kullanabilirsin. Ben bu şekilde hallettim.

HORT,

DAC 'li bir hoparlor seti aldim. Optic dahil Coax dijital girisleri var.
    Fakat digital gonderecek cikisim COAX disinda yok.
    Elimde su kartlar mevcut;

Sound Blaster Live! Player 5.1 (manual)

ilgili pdf'de sesi ileten en soldaki cikista analog ile paylasan out var. Yazilimdan (windows7 icin: KX project) digital istiyorsaniz ayari yapin diyor.
    Peki bu cikis gercek COAX mi, coax kablo alsak isimizi gorur mu?

soyle ayraclar var fakat bulmasi zor ve bu kart ile uyumlumu
    SB Live Digital I/O III

Sound Blaster 5.1 VX
     X-Fi Extreme   OPTİC COAX   Çıkış nasıl mı?
    bunda hic digital cikis yok sanirim. ucuz bir kart ama halen satilmakta

ya da hic ugrasma Xonar serisi bir kart ile mi cozmeli arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.