Şimdi kablo rengi değişebilir. Benim verdiğim örnekteki kablo bu cdron ların arkasına takılan ses kablosu vardır bilirsiniz o kablo. Açılımı su sekildedir :
Kırmızı : Sağ ses ( + ) Beyaz : Sol ses ( + ) Siyahlar sağ ve sol ( - ) tek tek bağlasanda olur birleştirsende sonuçta şase...
İkinci soruna geçeyim X-FI de braket bağımsız olarak çalışıyor her daim dihgital ses çıkışı var herhangi bişey seçmene gerek yok yani. Ben misal Z5500 de direct, optical, coax üçünüde X-FI ye bağladım hangisini seçersem ondan ses çıkıyor.
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: åziz
quote:
Orjinalden alıntı: derkinos
selamlar x-fi dan sadece kasamın önündeki kulaklık girişine nasıl bağlantı yapabilirim aziz o pinlerde kulaklığın pinide olması lazım ama hangisi ?
Selamlar
girişleri tam bilmiyorum alttaki resimden yararlandım bak istersen
@poser o ses kartını bilmiyorum ama sende resime bak eğer böyle girişler varsa deneme yanılma yada ses kartını yakma olayı ile sonlandırabilirsin
Saygılar...
peki kasanın ön panelindeki kulaklık ve microfon jacklarını kullanabilmemiz için hangi pinlere bağlantı yapmamız gerekiyor?
Arkadaşlar bana acil braket lazım. Ankarada nerden temin edebilirim acaba? Bilen var mı?
selam banada üzerinde coaxial çıkış olan bi ses kartı lazım ne önerirsiniz??
quote:
Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***
Arkadaşlar bana acil braket lazım. Ankarada nerden temin edebilirim acaba? Bilen var mı?
S.a arkadaşlar kusuruma bakmayın resim koymadım çünki bilbiyorum bende bu ses kartını aldım ( x-fi extreme gamer ) çok tartışılan konu şüphesiz optik kullanamamak bende bu konuya bugün el attım ve çevirici buldum fiyatı 5 ytl irtibat için askibenyaratmadim82@hotmail.com adresini ekleyebilirsiniz ordan nerden aldığımı ve tel numarası verebilirim aldığım satıcıyada dedim zaten bunu forumdan yazacam okuyan bir çok kişi seni araya bilir dedim çevirici arayan çok dedim oda tamam yönlerdir dedi yapamayan arkadaşlar için yardım edebilirsem ne mutlu bana
quote:
Orjinalden alıntı: uludagnet
iyi günler..Stoğumuzda 3 adet sıfır zoltrix pro6 var..optic bracketini kullnabilirsiniz..Yanlız kart komple satılır.. Sadece bracket satışı olmaz haliyle..Adınıza faturalanır..Fiyat 50 ytl
Turanlı nezamandan beri perakende satış yapıyor ki?
quote:
Orjinalden alıntı: sahinvatansever
S.a arkadaşlar kusuruma bakmayın resim koymadım çünki bilbiyorum bende bu ses kartını aldım ( x-fi extreme gamer ) çok tartışılan konu şüphesiz optik kullanamamak bende bu konuya bugün el attım ve çevirici buldum fiyatı 5 ytl irtibat için askibenyaratmadim82@hotmail.com adresini ekleyebilirsiniz ordan nerden aldığımı ve tel numarası verebilirim aldığım satıcıyada dedim zaten bunu forumdan yazacam okuyan bir çok kişi seni araya bilir dedim çevirici arayan çok dedim oda tamam yönlerdir dedi yapamayan arkadaşlar için yardım edebilirsem ne mutlu bana
Selamlar
İyi fakat direk yaz aldığın yeri telefonu da herkes yararlansın neden eklemek gereksin MSN i ?
quote:
Orjinalden alıntı: åziz
quote:
Orjinalden alıntı: sahinvatansever
Selamlar
İyi fakat direk yaz aldığın yeri telefonu da herkes yararlansın neden eklemek gereksin MSN i ?
s.a kardeş kusura bakma tel felan vermek yasaktır diye yaptım tabiki veririm problem olmassa doğubank tan aldım akustik elektronik Tel:513 51 02 doğubank iş hanı giriş kart no:32 sirkeci /İST inşallah yardımcı olmuşumdur bu arada optik e geçtiğimde şöyle oldu Input:optical 96.24 herşey aktiv driver olarakta kendi cd sini kurdum yeni aldığım için ses kartını driver sitesindekilere göre çok iyi
merhaba arkadaslar, extreme music sahıbıyım asagıdakı urunlerde baglantı soketlerı farklı bunlar ıle coax optic çıkış alabılırmıyım hangısı ısımı gorur?
2 side işini görür 2.resimdekini kullanmak istersen dikkat et optic çıkışlar ile analog çıkış bağlantı kabloları var sen oradaki kırmızı uç olan 5 pin kablo ile de bağlantı yapabilirsin.
aga ses kartının uzerınde 5lı yer var ama kırmızı soket 3lu o yuzden celıskıdeyım:$
beyler sessiz kaldık :S
quote:
Orjinalden alıntı: tankaya
beyler sessiz kaldık :S
Hocam bir elektronikçiden 5 li soketten al ve ilk resimdeki gibi 1-7-9 bağlatılarına bağla bu şekilde hem coax hemde optic kullanabilirsin. Ben bu şekilde hallettim.