Şimdi Ara

X-CLİO A380 kasa kalitelimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.xclio.com/product/Case_A380/A380-spec.htm

arkadaşlar linkteki kasa iyi görünyor ama
    kullananlar varmı bundan nette pek yok gibi?acaba iki büyük fanı yüzünden ses çok yaparmı?tavsiye edebilirmisiniz kullanımı performansı olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 14 Ocak 2007; 2:22:07 >

• arkadaşlar bu kasa hakkında fikri olan yokmu yaa??
  • Bence piyasadaki en güzel görünümlü kasa.

Maddiyat olsa hiç düşünmeden alacağım kasa.Kocaman fan girişi var kötü olması imkansız..

Hastayım bu kasaya..........
  • mecidiye köyde gördüm sankii önfan kalitesiz gibi duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

arkadaşlar bu kasa hakkında fikri olan yokmu yaa??

kasayı gördüm hoşş kasa olayı birazda zevk ama ben olsam aynı fiyata çok daha kaliteli kasalar var kasa alacaksan görmeden almanı taviye etmiyorum
    resme bakarak kız isteme gibi bişi bu

• arkadaşlar aynı fiyata alabileceğm daha kaliteli kasa varmı dır bildğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • kasa hoş kasa ama şu fanların arka yada ön ksımını metalle neden büyük bir kısmını kapatırlar anlamam küçücük delikler koyuyorlar ve hava zor geçiyor ve ses oranı artıyor bu kasadada bu durum var öndeki 25cm lik fanın arkasında küçük delikler var daha büyük olsaydı çok iyi olurdu bu durum feel hurricane 1 de çok iyi önde demirler çok az arkada ise korumalık var ve hava geçişi süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Armor Jr. veya Aguila tavsiye edebilirim. Büyük boyutlu Ekran kartı kullanılacaksa tedbirli olun derim zellikle de HDD 2 veya daha fazla ise. Zira en üst yuvaya 1 HDD montaj yapılabilir. HDD yuvaları tam PCI-E slotunun önüne denk geliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

arkadaşlar aynı fiyata alabileceğm daha kaliteli kasa varmı dır bildğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • coolar masterlere bak
    enermax chakra var bide fena değil
  • Alın resim de olsun

• Yine kasayı görmeden kullanmadan görünüşü ile yargılama ve soru soran arkadaşı kesin bilgiler olmadan yönlendirme.

Kasa nın ulaştığı hava akımı müthiş,malzeme kaliteli ve fanları kabul edilebilir düzeyde ses veriyor.

Hava akımı olmaz vs diyen arkadaşlar ve soruyu soran arkadaşım için;

http://www.youtube.com/watch?v=7H-xi2d6bLc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.