Şimdi Ara

X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.053
Cevap
10
Favori
45.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seninki xbox çin olduğ için olmasın benimki for pc xbox 360 controlerdi .Bi kere o bölümde hologram olması imkansız bende çünkü batarya yok.
    Elinde kablolu windows için olan varsa oda yazabilirmi hlogram varmı yokmu.
    Buraya bakmanı öneririm onunkide kablolu.http://www.trgamer.com/Yazi.aspx?YaziID=2228
     X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 22 Ocak 2011; 1:32:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Seninki xbox çin olduğ için olmasın benimki for pc xbox 360 controlerdi .Bi kere o bölümde hologram olması imkansız bende çünkü batarya yok.
    Elinde kablolu windows için olan varsa oda yazabilirmi hlogram varmı yokmu.
    Buraya bakmanı öneririm onunkide kablolu.http://www.trgamer.com/Yazi.aspx?YaziID=2228

güzel kardeşm ben sana bilgi vermek hologramı göstermek amacıyla resimi koydum benm kolum orjinal. seninde kolunda bu hologramdan olması lazım. arkasında yeri var ama hologram yok dikkat et

senin bu resiminde o beyaz barkod gibi olan etiketin yanında yuvarlak yer var dikkat et.

• tmm orada barkod gibi beyaz birşey vardı dün söktüm orayı.
  • sıkıntı yok ozaman dağılın :D
  • Merhaba arkadaşlar gittigidiyordan kablolu xbox360 gamepad aldım pc için fakat taktığımda ışık yanıyor anında sönüyor usb aygıtı tanımadı diyor aygıtlardada xbox360 diye değil Unkown Device diye görünüyor ne yapmam lazım driver filanda yükledim of orjinalde değil galiba gg'den kazıklandım :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 22 Ocak 2011; 16:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Merhaba arkadaşlar gittigidiyordan kablolu xbox360 gamepad aldım pc için fakat taktığımda ışık yanıyor anında sönüyor usb aygıtı tanımadı diyor aygıtlardada xbox360 diye değil Unkown Device diye görünüyor ne yapmam lazım driver filanda yükledim of orjinalde değil galiba gg'den kazıklandım :'(

başka bi pcye takıp dene dostum
  • hocam büyük ihtimal xp kullanıyorsun. içinden driver cd si çıktıtysa onu kullan. çıkmadıysa microsoft sitesinden bul.
  • Windows7 kullanıyorum arkadaşlar içinden cd çıkmadı dediğim gibi 70 lira vermeme rağmen yan sanayi ürünü kazıklandım galiba:( Işığı yanıyor saniyesinde sönüyor usb aygıtı tanıyamadı driverınıda yükledim win7nin olmuyor olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 22 Ocak 2011; 17:19:05 >
  • bi arıza olabilr . sen bi başka pcde dene kardeş denedin mi?
  • Denedim hocam sonuç aynı
  • yeni aldıysanız onay vermediyseniz geri verin ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

yeni aldıysanız onay vermediyseniz geri verin ürünü

Onay vermedim pazartesi iş yerinde deneyecekmiş ürünü bekliyorum vallahi geri iade edip dr'den alayım en iyisi.
  • quote:

quote:

Onay vermedim pazartesi iş yerinde deneyecekmiş ürünü bekliyorum vallahi geri iade edip dr'den alayım en iyisi.

d&r da ne kadar ?
  • quote:

quote:

quote:

d&r da ne kadar ?

84.99 olması lazım.
  • arkadaşım 100 e kablosz satıyor onu verelim sana kardeşim :P
  • Aranızda Logitech'in f701 modelını kullanmıs olan var mı?Varsa xbox gamepadi ile kıyaslayabılıyorlar mı?Cok ovuyorlar f701i
  • hocam hiçbir gamepad xbox 360 gamepadi ile kıyaslanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam hiçbir gamepad xbox 360 gamepadi ile kıyaslanamaz.

İmzamı atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam hiçbir gamepad xbox 360 gamepadi ile kıyaslanamaz.

• Ankara'da bu gamepadi bulabileceğim bir yer var mıdır? D&R'ın internet sitesinde gözüküyor ama Ankara mağazalarında var mıdır emin değilim. Dealextreme'den de alıp beklemek istemiyorum.

Bir de D&R'da "Wireless Controller for Windows" isimli wireless alıcısıyla beraber satılan paket var mıdır?

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.