Şimdi Ara

X body hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar . İş yerinden bir kaç arkadaşım xbody ile epey güzel kilo verdiler . Bende masa başı bir işte çalıştığım İçin fazla vakit bulamıyorum spor İçin . O yüzden x body e başlamayı düşündüm ama bir zararı var mı yok mu bilemedim ? Araştırmalarım sonucunda genelde bir zararı yok gibi yorumlara denk geldim . Sizlerin görüşü nedir ?



  • Hocam bildiğim kadarı ile 2013'denbu yana olan bir şey. İllaki faydasını görürsünüz. Ama bana kalırsa her şeyin normali daha uygundur. Zararı olacağını pek sanmıyorum, vücuda ağırlık ekleyip hareket ediyorsunuz. Yaptığınız hareketlere dikkat ederseniz sakatlık yaşamadan yapılabilir.


    Ama tavsiye etmem, dediğim gibi her şeyin normal olanı daha iyidir. Bir salona yazılıp biraz zaman geçirin. Baktınız olmuyor sonra bu tarz farklı seçenekler denersiniz. Bir salona yazılıp denemeden kara vermeyin.


    Naçizane tavsiyem illa yapacaksanız ilk başlarda kendiniz çok yormayın. Bu stil antrenmanlarda hamlık yüzünden hayat boyunca canınızı sıkacak bir sakatlık yaşayabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.