Şimdi Ara

x! bir polinom mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru açık... x! (x faktoriyel) bir polinom mudur? Dershane hocası sordu bunu ve yanıtını söylemedi... Cevap sizde...

• Peki polinom olmasının nedeni nedir? Hocaya polinomdur dersem nedenini de soracaktır eminim
    Aranızdan yarınızı, arzuladığımın yarısı kadar anıyorum.Diğer yarınızı da hakeiğinin yarısı kadar seviyorum!
  • x!=x.(x-1)(x-2)(x-3).....(x-x)! olduğundan bütün çarpanları çaptığında x in kuveetleri oluşur bu kuvvetlerde doğal sayı olduğundan dolayı polinomdur...
    EPSON TW-550
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Soru 1000 Detay Umut Öncül
    2 yıl önce açıldı
    C++ Basit Bir Soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p(x)=polinomdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 4 Eylül 2008; 23:13:34 >

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • bu hayatta neyi değiştirecek?
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

x!=x.(x-1)(x-2)(x-3).....(x-x)! olduğundan bütün çarpanları çaptığında x in kuveetleri oluşur bu kuvvetlerde doğal sayı olduğundan dolayı polinomdur...

Aynende böyle

Orjinalden alıntı: JETAACK

x!=x.(x-1)(x-2)(x-3).....(x-x)! olduğundan bütün çarpanları çaptığında x in kuveetleri oluşur bu kuvvetlerde doğal sayı olduğundan dolayı polinomdur...

Hocana aynen bu şekilde izah edebilirsin. Not et... artık anlamazsa o da hocanın sorunu...

Orjinalden alıntı: pisiko__

peki x polinomsa y nedir?

Y'de polinomdur X=Y'den geliyor bu durum.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • sana göre polinamsa bana göre nedir peki

Orjinalden alıntı: pisiko__

peki x polinomsa y nedir?

Oda Polinomun Kardeşi Poli
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.