Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Şubat 2021; 18:55:24 >

• Param yok o zaman korsanını alayım, al ama bu davranışı savunma. O kitabı yazan adam emek vermiş, o emeğe erişmek istiyorsan parasını vermen lazım. Aksi taktirde hırsızlık yapmış oluyorsun.

Nasıl parası olmayan adamın gidip manavdan portakal çalması hırsızlıksa bu da o kadar hırsızlık.

Sınava çalışıyorsun, paran yok ve korsan aldın. Al abi ben sana bir şey demiyorum. Ama yaptığın davranışı haklı çıkarma veya normalleştirme. Haklısın, gelir adaletsizliği var ve sınavda istediğin sonucu elde etmek için korsan kullanmak zorunda olabilirsin. Korsan kullan ama yaptığının doğru olmadığının farkında ol.
  • Bende fotokopi kullanmıyorum çözme isteği gelmiyor ama durumu iyi olmayan adam kullanmalı.Bir kitap fiyatı 50-60 TL herkes bu paraları veremez ayrica yayınevleride birçok soruyu ÖSYM ve yabancı kaynaklardan çalıyor yani onlarda pek masum değiller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar arşı alaya cikmis hocam ben de elimden geldigince fotokopi aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 20 Haziran 2020; 20:33:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç fotokopi kullanmadım ama kullanana neden kullandın demem. bütün kitaparını 50-60'tan satan yayınevlerine az bile
  • Fotoyu anlamadım 345 övmüş mü sövmüş mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaki kişiyi gizledim, kitabın yazarı bunu paylaşanı hikayaye atmış mecazen başarılar fulle demiş yani.
  • fotokopi kullanıyorsan da yazara atma be kardeşim...
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bir test kitabının 50liranın üstünde olduğu ve sistemin baya yarış atı gibi işlediğini düşünürsek öğrencilerin başka şansı kalmıyor ne yazık ki.( fotokopiyi sadece 1 kez kullandım)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahaha bunlara bayiliyorum ya suana kadar yeterince zengin ettik bence almak ahmakliktan ote degil artik 60-80 birim paraya kitap almak bunlari gecelim ya fiyat politikalarini guncellerler ya da fotokopi devam goren arkadaslarim almayin internette biraz gezin pdf bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ayakkabı 1000 liraya satılınca hırsızlık diyor musunuz :D
  • Param yok o zaman korsanını alayım, al ama bu davranışı savunma. O kitabı yazan adam emek vermiş, o emeğe erişmek istiyorsan parasını vermen lazım. Aksi taktirde hırsızlık yapmış oluyorsun.

Nasıl parası olmayan adamın gidip manavdan portakal çalması hırsızlıksa bu da o kadar hırsızlık.

Sınava çalışıyorsun, paran yok ve korsan aldın. Al abi ben sana bir şey demiyorum. Ama yaptığın davranışı haklı çıkarma veya normalleştirme. Haklısın, gelir adaletsizliği var ve sınavda istediğin sonucu elde etmek için korsan kullanmak zorunda olabilirsin. Korsan kullan ama yaptığının doğru olmadığının farkında ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041AC64DC

Bu mesaj silindi.
    İsterse adam 60 değil 6000 TL'ye satar. Bu tarz özgün eserlerde fiyatı istediği gibi belirler adam. Satın almak istemiyorsan almazsın. Bunun hırsızlık ile ne alakası var anlamıyorum.

Paran yoksa al korsanını, ona bir şey demiyorum. Ama bu davranışı hakkınmış gibi savunma. Çünkü yanlış.
  • Fiyat pahalı o yüzden emeğe saygı umrumda değil.
    Abi siz şaka mısınız?
    Ayrıca bu kul hakkı.

• Paylaşan kişinin elinde tonlarca kalem ve bunları Starbucks kabına koymuş ... Bence kitaba parası yeterdi

• hocam sanki sen de kullandığın her şeyin parasını veriyormuş gibi konuşuyorsun ya

• Afedersin ne emeği ? 2 yıldır adam akıllı güncellenen kaynak var mı? Hele hele 345 her deneme aynı sorular

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    Hocam valla steamdan oyunlarımı alıyorum, müziğimi youtubeden dinliyom zaten apple ekosistemindeyim pek bir şeyi ücretsiz kullanmıyorum :D
    bi windowsum orjinal değil :D Eskiden 1-2 kez kullandım ama sonra gidip paşa paşa satın aldım tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Haziran 2020; 21:26:50 >
  • fbler770 F kullanıcısına yanıt
    Güncel olmaması onda emek olmadığı anlamına mı geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.