< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Şubat 2021; 18:55:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Şubat 2021; 18:55:24 > |
Bende fotokopi kullanmıyorum çözme isteği gelmiyor ama durumu iyi olmayan adam kullanmalı.Bir kitap fiyatı 50-60 TL herkes bu paraları veremez ayrica yayınevleride birçok soruyu ÖSYM ve yabancı kaynaklardan çalıyor yani onlarda pek masum değiller.
|
Param yok o zaman korsanını alayım, al ama bu davranışı savunma. O kitabı yazan adam emek vermiş, o emeğe erişmek istiyorsan parasını vermen lazım. Aksi taktirde hırsızlık yapmış oluyorsun.
Nasıl parası olmayan adamın gidip manavdan portakal çalması hırsızlıksa bu da o kadar hırsızlık. Sınava çalışıyorsun, paran yok ve korsan aldın. Al abi ben sana bir şey demiyorum. Ama yaptığın davranışı haklı çıkarma veya normalleştirme. Haklısın, gelir adaletsizliği var ve sınavda istediğin sonucu elde etmek için korsan kullanmak zorunda olabilirsin. Korsan kullan ama yaptığının doğru olmadığının farkında ol. |
fotokopi kullanıyorsan da yazara atma be kardeşim...
|
Paylaşan kişinin elinde tonlarca kalem ve bunları Starbucks kabına koymuş ... Bence kitaba parası yeterdi
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 20 Haziran 2020; 20:33:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Haziran 2020; 21:26:50 > |
|