Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 5 Şubat 2018; 23:32:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 temel compound ile yüksek ağırlık üzerine çalışma ise powerlifting oluyor(squat,benchp,deadlift)

crossfit uzaktan biliyorum hiç denemedim fakat genellikle powerlifter olanlar crossfit için bodybuilderlara nispeten daha iyi bir altyapı oluşturuyor. Uzaktan doğru çok zevkli bir spor gibi gözüküyor. ve kısa.

Türkiyede BB salon çok, fakat bu salonların bir kısmında squat rack yok, çok az sayıda crossfit salonu var.

Ben düzensiz bir vücut geliştirme ile ilgilenmiş birisi olarak şuan powerliftinge sıcak bakıyorum. Doğru formda yapılan hareketler vücudun duruş-taşıma-çömelme gibi postürü düzelten ve toplam harcanılan efor açısından daha etkili bir spor olarak görüyorum.
    Karın kasları için saçma sapan yüzlerce binlerce mekik çekme yok, zaten core bölgesi yani arka sırt ve karın kasları gerilimi, nefes kontrolü, diyafram bunları iyi geliştiriyor. Bacak-göğüs ve sırt gibi vücüdun en büyük kaslarını hedef alıyor.

Ayrıca yüksek güç ile çalışma sistemi değiştirilerek vücutgeliştme sistematiğine dönmek kolay.

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1/cos^2(x) in Türevi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.