Şimdi Ara

www.managerzone.com - Futbol Menajerlik Oyunu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
0
Favori
42.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanıcı adım fbkazoid ve takım adı SoWhaT 8. ligdeyim yeni basladım ve ligde 3. yüm arkdaşlar lütfen mac teklif edin icerde dışarda önemli degil forma sokmam lazım kerataları bide 6. ligden biri maç teklif etti kabul ettim 15 - 0 yenmiş bu dogal mı ve taktik icin yardıma ihtiyacım var lütfen ekleyin Barisardic01@hotmail.com
  • benim arkadaş oyunu bırakıyor...takımı div5 te...1 yıldır oynuyor almak isteyen varsa.....msn i eklesin görüşürüz....şifreyi kullanıcı adını veririz

rochas-19@hotmail.com
  • aff benim takım var ama bu oyun cok karısık geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtrojan

aff benim takım var ama bu oyun cok karısık geliyor

En başta banada öyle geliyordu alışırsın
  • Mushmula ben gsli pokemon adımı değiştirirsen sevinirim.Hazırlık maçı teklifinide bekliyorum
  • Biraz Maziye Karışmış Konu Ama Sorayım Oyuncuların En İyi Hangi Mevkide Oynadıklarını Gösteren Bir Site veya Program Bilen Var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRbLack

Biraz Maziye Karışmış Konu Ama Sorayım Oyuncuların En İyi Hangi Mevkide Oynadıklarını Gösteren Bir Site veya Program Bilen Var mı ?

• quote:

quote:

Biraz Maziye Karışmış Konu Ama Sorayım Oyuncuların En İyi Hangi Mevkide Oynadıklarını Gösteren Bir Site veya Program Bilen Var mı ?

benim bildiğim kadarıyla yok.ancak oyuncularını nerede oynatacağına özelliklerine göre kendin karar vericeksiniz.

yalnız konu gerçekten mazide kalmış..önceki sayfalarda çok fazla oyuncu varmış şimdi kimse ilgilenmiyomu?
    her türlü paylaşıma açığım..tekrar canlandıralım konuyu ...

• quote:

Orjinalden alıntı: danny boy

quote:

quote:

benim bildiğim kadarıyla yok.ancak oyuncularını nerede oynatacağına özelliklerine göre kendin karar vericeksiniz.

yalnız konu gerçekten mazide kalmış..önceki sayfalarda çok fazla oyuncu varmış şimdi kimse ilgilenmiyomu?

Evet eskiden çok canlıydı konu çok fazla oynayan vardı hatta turnuva bile düzenlenmişti ama herkes sıkıldı her halde ama ben hala mz deyim istersen hazırlık maçı yapabiliriz Adım:Bymumin takımımın adı GALATASARAY S.K div.6 dayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

quote:

quote:

Evet eskiden çok canlıydı konu çok fazla oynayan vardı hatta turnuva bile düzenlenmişti ama herkes sıkıldı her halde ama ben hala mz deyim istersen hazırlık maçı yapabiliriz Adım:Bymumin takımımın adı GALATASARAY S.K div.6 dayım.

yolladım maç teklifi...adım:semsipasapasaji...
    tek kalan sen misin geriye bu konudan ?? :)

• Kusura bakma ben o teklifi reddetmiştim sen olduğunu bilmiyordum tekrar yollarsan kabul ederim.
  • Görünüşe bakılırsa sadece 2 miz oynuyoruz
  • sanırım sadece ikimiziz..ben daha önce de yazmıştım farklı bir başlığa ama o baya arka sayfalarda kalmış
  • ya bu arada bu koç alma olayını tam olarak anlayamadım ben..
    şu anda bi tane aldım ama biraz şans oldu sanırım
  • quote:

ya bu arada bu koç alma olayını tam olarak anlayamadım ben..
    şu anda bi tane aldım ama biraz şans oldu sanırım

Bende ilk aldığımda şansa almıştım ama antrönörü işten çıkaramıştım 4 hafta.
  • beyler ilerleyen dakikalar için oyuncu değişimi yapıp kaydediyorum. tekrar taktiğe girdiğimde sıfırlanıyor. sebebini bilen var mı?
  • oyunu baska oynaan yokmu suanda
  • ben oynuyorum fransa 3 uncu ligde uzun sure birinci siradaydim ama simdi 4.uncu siraya dustum sinir oluyorum 4. ligdede 3 uncu bitirdim cunku hep ayni takimlar var bizim ligde 1. 2. (3. ben ) 4. ligden 3 e birlikte geldik oyundaki ismim unknown_citizen takimim ₣Ĉ ฿ǾŜPĦΘЯŨŜ
  • şu anda ligimde 8de 8 yaptım..ligde birinciyim ama bi takımla kapısıcam gibi görünüyo
    sizlerin nasıl gidiyo ligler ??
    bu arada sana yolladım maç teklifi burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny boy -- 16 Şubat 2009; 23:31:21 >
  • Ben ligde kalma mücadelesi veriyorum ama durum o kadar kötü değil 5-6 larda dolaşıyorum 7. lig oyuncularıyla 6. ligde oynuyorum

İsteyenle iç-dış hazırlık maçı yapılır takımımın adı GALATASARAY S.K oyundaki adım Hasan Yok

Bu arada isteyenler olursa bir mini turnuva düzenleyebiliriz. Hazırlık maçı yoluyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LA LA LAKERS -- 18 Şubat 2009; 20:21:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.