Şimdi Ara

www.hepsibitsin.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz değerli forumdaşları vakit kaybetmeden bilgilendirmek istedim,
    başlıkta yazan siteden kesinlikle alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum, sebepleri:

1. ürünlerin kargosu rezalet bir şekilde aras kargo ile geliyor, diğer fırsat siteleri gibi orjinal kutuları vs yok, alalede bir şeye sarmalayıp gönderiyorlar, alalede derken köpük filan değil bildiğiniz alalede bir karton parçasına, kutuya dahi koymuyorlar, bir kutunun 1/4 ünü kesip ona sarmalayıp yolluyorlar, e bu da rezalet bir durum tabii ki..

2. ürünlerle birlikte fatura gelmiyor, bildiğiniz bakkaldan kesilen fiş ile geliyor, gp şarz aleti aldım 2 adet, fiş geldi minicik..

3. en son aldığım usb sarj aletlerinin kabloları bozuk çıktı, kabloları değiştirin lütfen dedim, bana kargoları öderseniz olur dediler, ben de 3 adet ürün siparişimi(evet hem de 3tane almıştım) iade etmeyi istedim, edin paranızı 10 gün sonra(takriben) iade ederiz dediler..

4. ürünler size bir şirket adına gelmiyor, şahıs adına yollanıyor, işin ucunu çok araştırmak istemedim ama kurumsal bir yapı yok, şahsın adını hatırlamıyorumn 2 ürün de bir şahıs adına geldi, diğer sitelerdeki hiç bir özellik yok..

5. destek maillerine cevap veren kişi de aynı kişi ve inanılmaz derecede terbiyesiz, sanki biz satıcıyız o müşteri gibi konuşuyor, bu tarz devam etmelerini öneririm..

6. tekrar söylüyorum bu siteden alışveriş yapmayın, tek kelime ile rezalet..

ve son olarak bunları sitelerine yazmaya kalktığım zaman da yorum hakkımın kapatıldığını gördüm,
    daha sonra başka bir üyelik aldım ve üstteki metni yazdım, hemen silindi,
    sizleri tekrar bertekrar uyarıyorum, bilmediğiniz yerlerden alışveriş yapmayın,
    hepinize iyi forumlar iyi sıcak fırsatlar dilerim..

• Kara listeye alınmıştır Comiserim uyarınız için teşekkürler.

İnşallah bu site batar
  • hımmm.iyi oldu duymamızama konu açılmışken söylim just..bilmem ne sitesi gayet iyi cumartesi usb bellek aldım salı günü elime ulaştı faturalı güzel bi şekilde ürün kendi kutusundaydı sadece bi koruma yapılmamıştı ama sorun çıkmadı.bu arada şirket olmadan sanal pos nasıl alıcakki ? anlamış değilim niye öyle bi muamele gördün..
  • Donanımhaber.com da bu tarz sitelerin ve firmaların karalistesinin oluşturulması ve en üstte sabitlenmesi çok faydalı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Donanımhaber.com da bu tarz sitelerin ve firmaların karalistesinin oluşturulması ve en üstte sabitlenmesi çok faydalı olacaktır.

çok güzel söyledin.budur işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

1. ürünlerin kargosu rezalet bir şekilde aras kargo ile geliyor, diğer fırsat siteleri gibi orjinal kutuları vs yok, alalede bir şeye sarmalayıp gönderiyorlar, alalede derken köpük filan değil bildiğiniz alalede bir karton parçasına, kutuya dahi koymuyorlar, bir kutunun 1/4 ünü kesip ona sarmalayıp yolluyorlar, e bu da rezalet bir durum tabii ki..

2. ürünlerle birlikte fatura gelmiyor, bildiğiniz bakkaldan kesilen fiş ile geliyor, gp şarz aleti aldım 2 adet, fiş geldi minicik..

bilgiler için sagolun 2 tane sorum olacak bende bi siteden alısveris yaptım boyutu kucuk şeylerdi 1 adet batarya ve 1 adet micro sd hafıza kartı zaten kargo olarak zarf geldi içinden dediginiz gibi hiç kutu kabı cıkmadı bari hafıza kartının koruyucusu olsaydı ama oda yok ve yine dediginiz gibi ince küçük bi fiş geldi aradım firmayi güya o küçük fiş garanti olarak geçiyomuş artık onu nasıL saklıycaksam inadına sanki kaybedilmesi için yapılmıs Sizce fatura olmadıgı için garanti belgesi olmadıgı için sadece fiş oldugu için urun bozulsa bişey olsa mağdur olurmuyum

• indragandi, herşeykampanya ve bendeistiyorum dan defalarca alışveriş yaptım, hk biraz daha amatör ama en azından kaliteliler,
    bu site üst konuya bakacak olursanız en fazla 3 adete kadar kargo olan ürünlerde bile 2 adete ayrı ayrı kargo kesmişler,
    dediğim gibi tek bir eleman ya da bir kaç kişinin ve tutan uygulamaları görünce bu işe yönelmişler,
    zaten 3-5 kuruşluk ürünler veriyorlar maliyeti yüksek olmacayak şekilde, bnm genel gözlemlerim böyle,
    bu aralar çok fazla dolandırılma olunca üstünde duramdan edemedim,
    adam bana gönderir göndermez arızalı çıkan ürün için bir de geliş gidiş kargo talep ediyor çok komik ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O site zaten hiç çekici gelmiyordu...

Herşeykampanya ve bendeistiyorum'dan alışverişlerim oldu... Gayet güzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

bilgiler için sagolun 2 tane sorum olacak bende bi siteden alısveris yaptım boyutu kucuk şeylerdi 1 adet batarya ve 1 adet micro sd hafıza kartı zaten kargo olarak zarf geldi içinden dediginiz gibi hiç kutu kabı cıkmadı bari hafıza kartının koruyucusu olsaydı ama oda yok ve yine dediginiz gibi ince küçük bi fiş geldi aradım firmayi güya o küçük fiş garanti olarak geçiyomuş artık onu nasıL saklıycaksam inadına sanki kaybedilmesi için yapılmıs Sizce fatura olmadıgı için garanti belgesi olmadıgı için sadece fiş oldugu için urun bozulsa bişey olsa mağdur olurmuyum

emin olun olursunuz arkadaşım dediğim gibi bnm elime yeni geçen ürün için bile benden gel-git kargo parası istedi adam(adam diyorum zira pm i bile kendi adına atıyor kişi, yani firma filan yok piyasada)

fiş veriyor kolaya kaçıyor, sebep olarak da vergi bilglerin yoktu diyor sanki üye yaparken alması zor gibi,
    nyse görünen köy klavuz istemez, ben daha önce gp şarz aleti almıştım 2 adet birini hediye ettim umarım arıza çıkarmaz 2side zira garantisiz olduğunu bilmek rahatsız ediyor

• +1
    ikisinden de alışveriş yaptım, sorun olmadı

hepsibitsin sitesini kara listeye alalım , iyi olan kazansın

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

O site zaten hiç çekici gelmiyordu...

Herşeykampanya ve bendeistiyorum'dan alışverişlerim oldu... Gayet güzeldi...
  • gecmiş olsun.
  • vet kara listeye aldım tesekkurler uyarılara.
  • Güvenipte kredi kartı bilgilerinizi nasıl verebildiniz buraya sayın comiser.
  • bazı arkadaşlar konuyu biz açsak silinirdi filan demişler,
    sevgili üyeler, bizlere haber vererek ve izin alarak yaptığınız hiç bir hareketten dolayı ceza almazsınız,
    bir firmayı kötülemek, karalamak ayrı bir şeydir, tanınımamış adı sanı duyulmayan bir net firması hakkında insanları uyarmak ayrı bir şeydir

@ready,
    sanal kart ile alışveriş yapmştm limitini 30ytl ye çekip, ondan gerçek kart bilgilerine ulaşabiliyorlar mı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Donanımhaber.com da bu tarz sitelerin ve firmaların karalistesinin oluşturulması ve en üstte sabitlenmesi çok faydalı olacaktır.

+1

quote:

Orjinalden alıntı:

@CoMiSeR
    sanal kart ile alışveriş yapmştm limitini 30ytl ye çekip, ondan gerçek kart bilgilerine ulaşabiliyorlar mı bilmiyorum

Böyle olacağını sanmam, zaten sanal kart bunun için yapılmış :)

• gerçek karta ulaşamazlar sanak kart yoluyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 10 Şubat 2008; 16:07:41 >
  • İndra , Kapkach ve Herşey Kampanya'dan alışveriş yaptım.
    Hiçbir sorun çıkmadı, ürünler de gayet güzel kargolanmış ve zamanında geldi.

Bir uyarı da şu Ucuzteklif.com için.
    Bunlar piyasadaki ürünleri en az %20-30 pahalıya satıyorlar.
    Müthiş bir fırsat gibi lanse edip sahte yorumlar yazıyorlar.
    Dikkat ettiyseniz hiç olumsuz ya da nötr yorum çıkmıyor.
    Ben çok yorum yazdım ama çıkmadı.
    Hiç güven vermiyor, DH'ci işini bilir gerçi ama ben yine de uyarayım dedim.
  • saolasın...
  • Uyari icin tesekkurler

Ben genelde sunu yaziyorum ve yayginlasmasi herkes icin faydali olacaktir. Bu tur emin olmadigimiz sitelerde asagidaki linkten kime kayitli kurum mu yoksa sahis mi? Bilgiler eksiksiz verilmismi? Bunlara bakmak bence onemli baktigim zaman tutarsiz bilgiler ile alinmis bir domain goruyorsam acikcasi ben pek guvenmiyorum ve alisveriste yapmiyorum.

http://whois.domaintools.com/hepsibitsin.com

Bahsi gecen site icin verilen bilgiler:

Administrator:
    Name-- Sertan Sarioglu
    EMail-: ()
    tel --: +90.5333500119
    org: hepsibitsin.com
    istanbul Anadolu
    istanbul,Adalar Adalar,TURKEY 10000

Sizce ne kadar guvenilir

• Bu tarz karşılaşılan kötü durumlar veya iyi durumlar için bir üst konu olmalı.Yoksa arkadaşların söylediği doğru ilanların,mesajların silinmesinde bir standart yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.