Şimdi Ara

www.hepsibitsin.com hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

adı 'kara liste' olmaz da başka bişey olur,

ama en azından puanlama vs. yapılarak

üyelerin tecrübeleri değerlendirilebilir.
  • bence "kara liste"diye bir üst konu olsun. ve böyle güvenilmez siteler orada yayınlansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

bazı arkadaşlar konuyu biz açsak silinirdi filan demişler,
    sevgili üyeler, bizlere haber vererek ve izin alarak yaptığınız hiç bir hareketten dolayı ceza almazsınız,
    bir firmayı kötülemek, karalamak ayrı bir şeydir, tanınımamış adı sanı duyulmayan bir net firması hakkında insanları uyarmak ayrı bir şeydir

@ready,
    sanal kart ile alışveriş yapmştm limitini 30ytl ye çekip, ondan gerçek kart bilgilerine ulaşabiliyorlar mı bilmiyorum

Site hakkında uyardığınız için teşekkürler ama diğer siteler hakkında yazdıklarınıza pek katılmıyorum. Zira hepsiburada dan Xfi ses kartı mağdurlarının başlık açtığını görmedim, var olan 2-3 başlıkta zaten silindi yada kilitlendi. Şahsen başlık açmak istedim, 10 günden fazla süredir mail attım ama cevap gelmedi. Kampanya ve indirimlerde olduğu kadar, mağduriyetlerde de aynı mesafenin korunması gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir firmanın burada kampanyası serbestçe duyurulabiliyorsa, eleştirisi de yapılabilmeli.

• şöle güvenilir alışveriş siteleriden bi liste yapsak ya üst konu olsun bide kara liste yapalım nasıl olur herkez paylaşsın bişeyler..
  • Uyarı için teşekkürler.
  • isminde meymenet yok zaten,çok komik site isimleri var şaka gibi :)
  • sevgili arkadaşlar esasında şu site bu site kötü diyemeyiz,
    örneğin hepsiburada, son ses kartı olayı, konuyu açan arkadaşlara bir şey denmedi
    ama bir süre sonra objektif yorumlar bitip tamamen saldırılar başlayınca,
    konuyu kilitleyip içinizi ferah tutun ve ürünlerinizi isteyin stres yapmayın dedim, ürünleriniz gönderil mi bilmiyorum
    ama vx nano konusunda da herkese stres yapmamalarını ve konu açmamalarını söyledim yine hakaretler başlayınca,
    ben 1 ay boyunca adamlara telefon dahi etmedim ve ürünü ilk yollananlar arasındaydım,
    o tip durumlarda tekrar söylüyorum, satıcı firma tabii ki zararı en aza indirmeye çalışıyor ama hiç acele etmeye gerek yok
    başka yol kalmadığını anlayınca ürünlerinizi yolluyorlar,
    burası Türkiye işler böyle yürüyor dicem kızıcaksınız,
    ama malesef burda hakaret etmeklen bitmiyor, hepimizi dilekçe versek th na bu tip durumlarda çözüm olur,
    ama diğer inanın laf kalabalığından öteye gitmiyor..

sıcak fırsatlar başlığındaki nerdeyse tüm üst konular bende, buna kurallar da dahil,
    o yüzden her türlü istek ve önerinizi yollayabilirsiniz, ama lütfen kafanıza göre topicler açmayın,
    bazı arkadaşlar beni yeni mod filan sanıyorlar,
    ben yaklaşık 3 yıldır genel moderator olarak görev yapmaktayım,
    ağırlıklı olarak 2.ele bakıyordum ama zamanla sıcak fırsatların firmalar tarafından çok suistimal edildiğini görünce buraya daha çok zaman ayırmak zorunda kaldım,
    o yüzden lütfen sizler de hareketlerinize dikkat ediniz, kural dışı durumlarda ağız dalaşına girmek yerine [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/image/report.gif [/simage]butonunu kullanmayı tercih ediniz,
    firmaların burayı sıcak fırsat olmayan saçma sapan şeylerle donatmalarına izin vermeyiniz,
    hep birlikte daha iyi bir sıcak fırsatlara diyelim

not: hepsibitsin.com daki sevgili sertan denen arkadaş beni banlamış tamamen, tek bir yorum olmamasına rağmen sitelerinden sürekli en kötü 5 kişi var görünüyor,
    cidden çok komik ve ciddiyetten uzak bir firma(tek kişiden oluşan) olduğu ortaya çıktı..
    kara liste konusuna gelince, sevgili arkadaşlar fırsat sitelerinden yaptığınız alışverişler sonucu izlenimlerinizi üst konudaki kısımda aktarabilirsiniz,
    ben hepsibitsin ve ucuzteklifi olumsuz olarak üst konuya ekliyorum zira ucuzteklife de uzun süredir dikkat ediyordum, sürekli pahalı satıyorlar
    hatta dikka ettiğim diğer şey o aralar bir yerde kampanyalı bir şey varsa onların aynı ürünü daha pahalı satmasaydı,
    sanırım kampanyadan alıp pahalıya satıyorlar, lütfen bu tip sitelerden uzak durun

• Hepsiburada X-fi XtremeMusic siparişleri konusunda mağduriyetimi şikayet sayfasından defalarca belirttim. Bize Hepsiburada 2 alt model olan X-fi XtremeAudio gönderdi hepimiz PM altından anlaşıp iadelerimizi yaptık sonra hediye çeki gönderildi onları kabul etmiyoruz ve hala bekliyoruz kartlarımızın gelmesini 35 gün oldu. HB hertürlü oyalama vazgeçirme taktiğini uyguladı, KONT hatasını kabul edip üst model yollamayı kabul etti ancak HB nin nazını çekiyoruz nedense. Çözümlenmiş bir olay yok yani

Donanımhaber saolsun: XtremeAudio kargoya verildiğini duyunca şok yaşayıp buraya başlık açtım ama ne oldu akşam eve geldiğimde başlık kapanmıştı yorumları bile okuyamadım. Üstelik 3 ceza puanı almışım o başlıktan. Gelin görün bunu şimdi MOD yapıyor hemde rahatça göğsünü gere gere. Böyle işte 6 senelik Donanımhaber üyeliğimden sonra bunlarıda görebiliyoruz

• ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust_company -- 11 Şubat 2008; 0:43:52 >
  • @sansarsansar
    Seninle aynı şeyleri düşünüyorum.Şikayet kısmından konunun yerinin burası olmadığını belirttim ama bu başlık bilgilendirme amacı ile açıldığı cevabını verdi.Sizlerin hb ile yaşadığı sorunların başlıklarını görmüştüm onlarda bilgilendirme amacının dışında bişey taşımıyordu.
    20-30 ytllik ürünlerde yaşadığımız sıkıntıları bile buraya yazmaya kalkarsak sıcak fırsatlar bölümü batar.

Ayrıca Comiser adlı yönetici bana yaşadığımız bi problem sonucu ''7 yıllık dh üyeliği size bişey öğretememiş'' demişti.Üzülerek söylerimki 3 yıllık yöneticilik görevide size bişey öğretememiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansarsansar

Hepsiburada X-fi XtremeMusic siparişleri konusunda mağduriyetimi şikayet sayfasından defalarca belirttim. Bize Hepsiburada 2 alt model olan X-fi XtremeAudio gönderdi hepimiz PM altından anlaşıp iadelerimizi yaptık sonra hediye çeki gönderildi onları kabul etmiyoruz ve hala bekliyoruz kartlarımızın gelmesini 35 gün oldu. HB hertürlü oyalama vazgeçirme taktiğini uyguladı, KONT hatasını kabul edip üst model yollamayı kabul etti ancak HB nin nazını çekiyoruz nedense. Çözümlenmiş bir olay yok yani

Donanımhaber saolsun: XtremeAudio kargoya verildiğini duyunca şok yaşayıp buraya başlık açtım ama ne oldu akşam eve geldiğimde başlık kapanmıştı yorumları bile okuyamadım. Üstelik 3 ceza puanı almışım o başlıktan. Gelin görün bunu şimdi MOD yapıyor hemde rahatça göğsünü gere gere. Böyle işte 6 senelik Donanımhaber üyeliğimden sonra bunlarıda görebiliyoruz

Bu yorumun da büyük ihtimalle silinecek tıpkı benimkinin silindiği gibi.

quote:

bazı arkadaşlar konuyu biz açsak silinirdi filan demişler,
    sevgili üyeler, bizlere haber vererek ve izin alarak yaptığınız hiç bir hareketten dolayı ceza almazsınız,

Ne demek izin alarak...?Şuanki üyeliğim başlangıç tarihi itibariyle aylarla sınırlı ancak ben de yıllardır bu forumu takip ederim ilk defa izin alarak forumda hareket etme diye bir durumla karşı karşıyayım.
    Bir başlık açılır, konumu itibariyle uygun değilse silinir, izin almak ne demek?Eğer daha önce buna benzer açılan başlıklar silindiyse bu başlık da silinmeli.

quote:

bir firmayı kötülemek, karalamak ayrı bir şeydir, tanınımamış adı sanı duyulmayan bir net firması hakkında insanları uyarmak ayrı bir şeydir

Siz nasıl karar veriyosunuz genel geçer bir şekilde yapılan yorumların karalama mı kötüleme mi yoksa insanları uyarmak mı olduğuna.Algılarınız herkesi temsil edecek güçteyse tabii birşey diyemiyorum.Ancak size kötü bir haberim var;bu başlıktaki ilk mesajınızı insanları uyarmak olarak kabul ediyorsunuz siz ama ben onu kötüleme olarak algılıyorum diyeyim "destek maillerine cevap veren kişi de aynı kişi ve inanılmaz derecede terbiyesiz" ve "tek kelime ile rezalet" ... gibi kısımlardan yola çıkarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah2008 -- 10 Şubat 2008; 23:17:57 >

• @emrah2008 silinsin derdim değil sadece bilmelerini isterim 6 senedir bu forumda soytarılık için mesj yazmıyoruz, üstelik başlık vs açarken altına dipnot bile düşüyoruz:

HB hakkında yorum yapmayın sadece X-fi XtremeMusic mağdurları ve konu hakkında bilgi olanlar yazsın diye. Buna rağmen uyarı veriliyorsa saygı duyarım elimden geldiğince yönetim hakkında şikayetlerimi saygı çerçevesinde dile getiririm onlar silerler
  • CoMiSeR i açtığı başlık konusunda haklı görüyorum, nitekim bilgilendirme maksadıyla açılan başlıklarda ilgisiz alakasız kişilerin mesajları yüzünden konu kapanabiliyor. Aslında herkes belli bir seviyeyi yakalasa konular sıcak kalacak ama malesef...
    Öte yandan ister yeni açılan bir firma, isterse 10 yıllık firma olsun, yapılan yanlış sonuçta yanlıştır, herkesin bilgilendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.
  • Bu tarz olayların yazılacağı bir üst konu olmalı kesinlikle.Eğer konuya hakaret veya yalan yazılar yazılırsa yöneticiler silip ceza verebilir ancak bu şekilde olunca herkes kafasına göre konu açıp konu siliyor.Belli standart yok malesef.
  • Merak etme comserim bu konuda herkes üstüne düşeni yapacaktır. reklamla kazanılan reklamla kaybedilir..

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/www-hepsibitsin-com-hakk-nda-t12372.html?p=120802#post120802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexor -- 11 Şubat 2008; 0:39:30 >
  • @sansarsar,
    firmalar hakkında konu açarken yönetime bilgi vermeniz gerekir, daha sonra açtığınız konuda şu yöneticiden izin alınmıştır dersiniz,
    topiğiniz olduğu gibi durur bir şey olmaz, olsa olsa hakaret edenlerin mesajları silinir, bilginize..

@emrah2008,
    sana diyecek bir şeyim yok, önce git biraz kuralları oku, forumda herkes kafasına göre bir şeyler yaparsa düzen diye bir şey kalmaz,
    ve evet, firmalar hakkında topic açacağın zaman izin alacaksınız, işinize gelse de gelmese de alacaksınız,
    çünkü ne için konu açacağınızı bilmezsek gerisini toparlayamayız, tıpkı 2.elde dolandırılanlar, ya da alışverişlerinde sıkıntı yaşayan kişiler bir yöneticinin bilgisi dahilinde topic açabiliyorlar,
    siz de yönetimin bilgisi dahilinde topic açabilirsiniz, bu da takibi kolaylaşır, gecenin 3ünde kafanıza göre topic açamazsınız mesela,
    yöneticiden talepte bulunursunuzi o da online olduğu bir vakitte konunuzu açarsınız, onun gözetiminde devam eder, sanırım anlaşılmayan bir şey yok,
    bu topiğe gelince, hepsibitsin.com üst konumuzda listede olan bir siteydi, artık değil bu yüzden bilgi verildi,
    hepsibitsin.com değil de hepsiburada hakkında konu açacak olsaydım-ki açmam- ben de admin den izin alırdım,
    umarım yukarıda yazdıklarım boşa gitmez de anlama kabiliyetine mazhar olursun, yine de anlayamaz isen ben de ankaradayım,
    gelir bir çayımı içersin sana güzel güzel anlatırım, o fedakarlıktan da kaçınmam emin ol, buradan maaş filan aldığım için değil, bu foruma karşılıksız bir şeyler vermeyi sevdliğim için bunu yaparım..

@ozgur,
    siz tutup da 7 yıllık üye olarak 2.el de konsol tarzı bir şey satarken,

quote:

"-Ps2 oyun konsolu 77004 model
    -1 adet orjinal joystick
    -1 adet yan sanayi (kontorland) joystick
    -1 adet 8mb hafıza kartı
    -Güç adaptörü,tv bağlantı kablosu,kutusu,belgeleri
    -Hepsi seçme 32 adet boş!! medya dvdsi (ayrıntı için pm atın)
    Takas düşünmüyorum ama belki ilgimi çeken bişey olabilir teklif edebilirsiniz "

şeklinde ilan verirseniz, bu ilanınız kilitlendiğinde, haksız yere ilanım silindi diye baskı yaparsanız,
    ben size izah etmeme rağmen "ilanımı aç" komutu verirseniz bir de ben 7yıllık üyeyim etiketini yapıştırırsanız,
    ben de size "7yıl size bir şey katamamış" derim, tabii hala kuralları okumadıysanız, okuduysanız da tebrik ederim, o da bir çabadır 7yıl sonunda olsada,
    ayrıca şahsınıza gelince nickinizi bile zor hatırladım, pm leri silmediğim için güç bela konuyu hatırlayabildim,
    o yüzden olayları kişiselleştirmeyip bu forumunda kuralları olduğunu unutmayınız, gerekirse bir yere post it yapınız,
    olan biten bundan ibarettir, hepsiburada başlığı da hakaret yüzünden kapandı, bir kaç firma var bu şekilde bize dava açan,
    güya onların kötü reklamını yapıyormuşuz kasti yere, bu yüzden o davalar sonlanmadan da en ufak bir hakaret dahi olsa silinecek,
    hizli-al da bunlardan birisidir, sanırım bu kadar detay yeterlidir, arif olan anlar diyorum ve bu bahsi burada noktalıyorum,
    uzatacak olursanız pm kanalı açık lütfen ordan yazınız...

ucuzteklif.com sitesine gelince,
    şu an 385ytl+kargo ya sony dvd kaydedici satıyorlar ve güya en iddialı fiyat olduğunu savunuyorlar,
    ama shobbo.com da 362ytl ye kargo da ücretsiz alabiliyorsunuz,
    bu yüzden bu sitede üst konudaki tavsiye edilmeyenlere eklendi, zira siteye yorum eklenmiyor,
    bir üyemizin de belirttiği gibi ekleseniz de direk siliniyor

• @flexor ve @vaypcnet,
    teşekkür ederim arkadaşlar, burada amaç bir bilinç oluşturabilmektir,
    güvenli alışveriş nasıl olur onu anlatabilmektir,
    örneğin bir ara özellikle bekledim indragandi nin güvenlik sertifikasının süresi dolmuştu,
    yenilemediler ve tam ben üst konuda bildirecekken adamlar yeniledir,
    emin olun bu tip detayları sizler için takip ediyoruz,
    lütfen sizler de kıymetini bilin, zira biz bu hizmetler için herhangi bir karşılık almıyoruz,
    forumun düzenli olduğu ver herkesin en üst düzeyde fayda sağladığı inancı bize yetiyor,
    tekrar teşekkürler ve herkese iyi forumlar, bol sıcak fırsatlar

not: konunun amacına ulaştığına inanarak kilitliyorum, herkesin bilgisine...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.