Şimdi Ara

www.gittigidiyor.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

güvenilirmi?

ben bikaç şey gördüm fiyat teklifi vermek istiyorum ama sanırım kredi kartı bilgilerini istiycekler haliyle

siz bu sitenin bi yamugunu gördünüz veya duydunuzmu?

buna alternatif siteler varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 14 Kasım 2005, 4:25:01 >

• site güvenilir ancak internet üzerinden alışveriş yapmak bana göre iyi değil. tam güvenlik diye birşey mümkün değil. ben kendi adıma internetten ne banka işlemi yaparım ne alışveriş...
    quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

bu siteyi nasıl bilirsiniz?

güvenilirmi?

ben bikaç şey gördüm fiyat teklifi vermek istiyorum ama sanırım kredi kartı bilgilerini istiycekler haliyle

siz bu sitenin bi yamugunu gördünüz veya duydunuzmu?

buna alternativ siteler varmı?

• güvenilir bi site. eski pc min hepsini orda sattım. tek kötü yanı paranın %10u onlara gidiyor alıcı için bi problem yok yani
  • gayet güvenilir bir site. Bak geçen hafta oradan bir ekran kartı aldım ama ne yazıkki bozuk çıktı, bunu gittigidiyor'a bildirdim ve paramı geri alıp ürünü iade ettim. Yani herşey emin ellerde. Söylendiği gibi tek kötü yanı satıcı için ücretli olması ..

Kredi kartı numaranı vermek zorunda değilsin havale yada eft ile de alış veriş yapabiliyorsun ama taksit sadece kredi kartına var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacman -- 14 Kasım 2005, 7:52:29 >
  • site açısından probleminiz olmaz,ben birkaç alışveriş yaptım ancak
    kredi kartı kullanmadığım için bankaya yatırdım..hemen al seçeneği
    sadece kredi kartı ile mümkün, yoksa arttırmayı teklif vererek kazandıktan sonra parayı yatırmalısınız...ayrıca gizli teklif ile
    verebileceğiniz en yüksek tutarı bildirirseniz otomatik olarak kademeli arttırma yapılıyor...banka havalesi 20 ytl extra, kaçınmak için yakınsa
    garanti-bostancı...mal kargo ile gelince açıp-bakıp hatta çalıştırmadan önce almayın...siz onay vermeden satıcıya ödeme yapılmaz...netice
    olarak güvenilir...
  • yaw arkadaslar her urunde taksit imkanı var mı?
    cunku ben bir sey almıştım gittigidiyordan normal teklif verilen ekranda taksit olup olmadıgı yazmıyordu.ne zaman ben arttırmayı kazandım odeme seceneklerinde taksit de cıktı.bu yuzden her urunde taksit oluyor mu?
  • evet,kredi kartlarına taksit var ancak tabii ki fiat değişik oluyor...site'ye üye olup,incelemenizi öneririm...meşhur"ebay" sitesinin Türkiye uygulaması...örneğin ilgilendiğiniz konu veya ürün ile ilgili e-mail falan
    gönderiyorlar...içerde arttırma'ya girmeyen ürünler için dükkanlar
    var...zengin ve hareketli bir yer...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ADSL modemimi ordan almıştım , zaten onay vermediğin sürece para gitmiyor
  • site gerçekten 4-4 lük bir sistem kurmuş alışveriş anlamında bu konuda tebrik etmek lazım benimde daha önce alışverişim oldu siteden, yalnız beğenmediğim ve yönetime şikayet ettiğim bi konu var, bi üründe teklifi kazanmış ve parayı ödemiş olmama rağmen satıcı ürünü satmaktan vazgeçti ve göndermedi site kurallarında alıcılar böyle bişey yaptıklarında uyarı sonrası üyelik iptaline kadar giderken olay, satıcılara böyle bişey uygulanmıyor bunun sebebi satıcılardan komisyon almaları zannedersem ama düşünmüyolarki alıcılar olmassa satıcılar olurmu,suya sabuna karışmayıp fevri davranıyolar bu arada bir haftadır hala paramı iade edecekler.bu eleştirimin aynısını gittigidiyorun yönetiminede yaptım yalnız gönderdikleri cevaba inanamadım kalitesiz dandik forumlardan çok bir farkı yok kurmuş oldukları e-ticaret sistemleri dışında(onuda garantinin alt yapısını kullanıyolar zaten) yinede siz bilirsiniz ama bunca yıllık netten alışveriş yaparım donanimhaber gibisi yok şak şakçılık değil kesinlikle gerçekten donanimhaberderim ben her zaman.

• Ben ordan bayağ şey aldım ve sattım en son 549,00 ytl değerinde fotoğraf makinası aldım hiç bir sornu olmadı.
    Hatta ondan önce arkadaşıma notebook rami almıştım. Bence çok güzel bir site. hatta eski cep telefonumu orda sattım. Bazı insanlar arkadaşında dediği gibi internetten korkuyor buda bilgisizlikten kaynaklanıyor. Ben half-life-2 oyununun lisansını ebay dan satın aldım. Kraşımdaki adam amerikalı hatta 2 gündür gelmeyince telaşlandım ama karşıdaki adam mail göndermiş gecikmeden dolayı özür dilerim diye mail atmış yani internetten alışveriş bence gayet güvenilir. Alacağın şeyi gönül rahatlığıı ile alabilirsin. Hatta alacağın sitede şöyle bir özellik var parayı yatırıyorsun ya ürünü teslim almadığını sürece karşı tarafa parayı verimyorlar. Sen ürünü aldığını karşı tarafa bildiriyorsun o zamanparayı alıcıya veriyorlar.
  • bende mesela netten birşey alamaya korkuyorum..
    insan gözüyle secerken bile karar veremiyor..
    bakmadan almak bana göre deil.
    bazı ürünler resimlerdekinden farklı cıkabiliyor.. büyük veya kücük mesela...

ben vestelin sitesinden pc lere bakarken büyük gibi gelmişti resimlerde..

ama alırken kücük oldugunu gördüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

bende mesela netten birşey alamaya korkuyorum..

Saçma lıktan başka birşey değil. Kardeşim ebatları sitede yazar oradan bakarak alırsan anlarsın. Senin bu yaptığını bilinçsiz alıcı olman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Saçma lıktan başka birşey değil. Kardeşim ebatları sitede yazar oradan bakarak alırsan anlarsın. Senin bu yaptığını bilinçsiz alıcı olman.

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

yok bilinçsiz alıcı olmasından değil başka nedeni var

hımmm neyse konumuza dönelim , ben de birçok defa alışveriş yaptım gittigidiyordan hemde kredi kartıyla tek sorun kargoyu gönderecek şahsın keyfine bağlı , hemen yarın kargoya veriyorum diyor , iki gün sonra kargoya veriyor , cumartesi pazar kargolar çalışmadığı için de kargo haftaya kalıyor

bence buna dikkat etmek satıcı ile bu konuyu görüşmek lazım , ayrıca satıcının puan ve yorumlarına bakmak lazım olduğunu şiddetle hatırlatırım

• arkadaslar site ciddi anlamda guvenilir hatta artik yv de reklamlarini bilem yapiyorlar isi cok buyuttuler lakin yuzde gercekten de yuksek aslinda bir tepki olusturulabilirse bu oran dusebilir ama blablblabala falan simdi toplumu galeyana getirmiyim uzun lfain kisasi site benim bildigim tum alim satim sitelerinden daha guvenilir he ben ne kadar guvenilir o size kalmis:):):)
  • site güvenlidir ama satıcılar değil sahte ürün sattılar bana gerçi siteden defolup gittiler ama olan benim 250 ytl ye oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.