Şimdi Ara

WWE SMACKDOWN GERÇEK Mİ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
84.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cosmoid

UFC daha keyifli

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa eskiden ölenlerin bile olduğunu düşünürsek gerçekti. Ama baktılar ki bu işin şakası yok şov haline dönüştürdüler.

+ sandalyeler gerçek olmasa 200 kilo adam üstüne oturursa birde onun üstündeyken saldırırlarsa o sandalya atomlarına ayrılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 23 Ağustos 2010; 19:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Arkadaşlar bu kafayla siz zaten izlemeyin.
    Bu bir showdur.PVPleri gerçektir.
    Bir fake düşüncesiyle izlerseniz zaten zevk alamazsınız.

Alıntıları Göster
    tabi antrenmanlarda sakatlanan oluyo maçlarda ölen oluyo mesela ciddi şekilde vuranlaroluyo...!!!smackdown da herşey planlı kim yenicek kim yenilcek gibi yani senaryolu anlicanız o yüzden bana genel olarak sahte geliyo ama haala izliyorum tabi :D oyuncuları için izliyom :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Bana kalırsa eskiden ölenlerin bile olduğunu düşünürsek gerçekti. Ama baktılar ki bu işin şakası yok şov haline dönüştürdüler.

+ sandalyeler gerçek olmasa 200 kilo adam üstüne oturursa birde onun üstündeyken saldırırlarsa o sandalya atomlarına ayrılırdı.

Alıntıları Göster
    Ringlerde yapılan şov, gerçek değil, ama oyunlarda yapılan hareketler gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 23 Ağustos 2010; 19:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

Enterighi

bilmiyorum.ama 2002 de baktım trıple-h yüzü kanıyordu.fene pataklamışlar

Hell in A Cell maçlarında kan vardır evet ona bişey demiyorum Hell in a cell maçları daha çok kan için yapılmış olan maçlar. Hatta Hell in A Cell maçı olmadan bile kanayabiliyor ama bu kadar da değil yani. Amerika saatiyle pazar günü akşamı yapılmış olan maç var John Cena vs. Randy Orton. John Cena'nın başından kanlar süzülüyordu Neyse sonuca gelelim. Bunlarda olan kanamalar bir kaza sonucu oluyor (Hell in A Cell maçları hariç) ama her gün olan bir şey değil

Alıntıları Göster
    Bence gerçek çünkü :

1-Özelliklede WrestleMania şovunda koskocaman arena tıklım tıkış oluyor bu insanlar adamların bir birine şakacktan vurması içinmi gidiyor!

2-Kan şişlik kızarma hepsinde oluyor!

3-Onlar senelerce eğitim alıyorlar ve koruyucu dizlik direklik vb. ekipmanlar giyiyorlar hepsi güreşe güreşe acıya dayanıklı hale gelmiş ve WWE deki en önemli nokta yere düşerken kafanıda çarparsan PIN olursun o yüzden sırt üstü kafalarını çarpmadan düşmeye çalışıyorlar!

Bence gerçek çünkü amerikada sürekli şov yapılıyor diğelim arenada 2000 kişi var bunlar yalansa arkadaşlarına onlar da diğer arkadaşlarına fiklan anlatırlar bu sayede bu şov biterdi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShield

Bence gerçek çünkü :

1-Özelliklede WrestleMania şovunda koskocaman arena tıklım tıkış oluyor bu insanlar adamların bir birine şakacktan vurması içinmi gidiyor!

3-Onlar senelerce eğitim alıyorlar ve koruyucu dizlik direklik vb. ekipmanlar giyiyorlar hepsi güreşe güreşe acıya dayanıklı hale gelmiş ve WWE deki en önemli nokta yere düşerken kafanıda çarparsan PIN olursun o yüzden sırt üstü kafalarını çarpmadan düşmeye çalışıyorlar!

Bence gerçek çünkü amerikada sürekli şov yapılıyor diğelim arenada 2000 kişi var bunlar yalansa arkadaşlarına onlar da diğer arkadaşlarına fiklan anlatırlar bu sayede bu şov biterdi!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bide ringden bahsedeyim kare 4 köşesinde demir çubuklar var her çubuğa bağlı rope( halat gibi bişey ) ve korumalıklar zemini ise parke üstüne ince bir sünger üstünede beyaz kumaş yerler eskiden minderdi ama şimdi limitleri yükseltip beton oldu barikatlar demir!

Ayrıca tüm güreşçiler dondurucu sprey alıp çıkıyo bu sayede çok zarar gelmiyo ve kanamıyo ama çok sinirlenipte dalarsa kanar

Gerçek ama ayakkabıları slikon ve sünger dolu kormumalık takıyorlar filan bi maçta rey msyterionun 619 yazan pantolonu açıl mıştı yani paçasını kıvırır gibi açmıştı öle tayt üstüne tüm baçağı kaplayan sünger ve slikon yani mesela ben normal bi şekilde atlıyamam ama öle giyinirsem ve dondurucu sprey alırsam atlarım hemde çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

Bence gerçek çünkü :

yıl olmuş 2012 wwe gerçek diyen var kardeşim bir dizi nasıl kurgulanmişsa bu güreşde kurgulanmış senaryo bildiğin wwe senaristleri var oraya giden millet film izlemeye gidermiş gibi gidiyor wwe deki e zaten eğlence demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Enterighi

Hell in A Cell maçlarında kan vardır evet ona bişey demiyorum Hell in a cell maçları daha çok kan için yapılmış olan maçlar. Hatta Hell in A Cell maçı olmadan bile kanayabiliyor ama bu kadar da değil yani. Amerika saatiyle pazar günü akşamı yapılmış olan maç var John Cena vs. Randy Orton. John Cena'nın başından kanlar süzülüyordu Neyse sonuca gelelim. Bunlarda olan kanamalar bir kaza sonucu oluyor (Hell in A Cell maçları hariç) ama her gün olan bir şey değil

Alıntıları Göster
    Bakıyorum 3 sene öncesine ciddi ciddi cevaplar yazılmış.
  • quote:

Bence gerçek çünkü :

Allah aşkına bu nasıl bir hort tur ya. Kafan çok iyimiş kardeş. güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtuna

quote:

Bence gerçek çünkü :

Allah aşkına bu nasıl bir hort tur ya. Kafan çok iyimiş kardeş. güle güle kullan.

Alıntıları Göster

Buda mı fake ?
  • quote:

quote:

Enterighi

Alıntıları Göster
    Eskiden izlerdim Jeff iyiydi ama şimdi bakmıyorum
  • gercek ama dahs cok sov icin yapiyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

gercek ama dahs cok sov icin yapiyolar
    İngilizce Wikipedia'dan okuyun eğer İngilizce biliyorsanız ne olduğunu eğer bilmiyorsanız anlatıyim.

İlk önce Smackdown değil, Professional Wrestling. Senaryoları senaristler tarafından yazılan bir güreş showu. Haliyle adamlar birbirlerinin canını yakmak için değil eğlence için maymunluk yapıyorlar. Sevmeyebilrisiniz, saçma da bulabilirsiniz eyvallah ama gelip de bunu izleyene veya show a laf etmeniz yersiz. İnsanlar oraya bir şeyler görmeye gidiyor ya da bağırıp çağırmaya.
  • quote:

quote:

Enterighi

Alıntıları Göster
    SİZ GERCEKMİSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet C

SİZ GERCEKMİSİNİZ

Alıntıları Göster
    Yarısı gerçek, yarısı show/sahte diyebilirim.
  • WWE tamamen sahtedir .. Yumruklar , tekmeler , dirsekler vs.. zaten bunlara slow motion şekilde bakılınca adamlar neredeyse temas bile etmiyor ..

Sandalyeler, masalar , merdivenler ve diğer eşyalar bildiğiniz maket zaten .. Kağıt gibi..

Hareketlere gelirsek zaten can acıtan bir hareket yok .. Ring oldukça yumuşak bir yer .. Tombstone yapılırken adamın kafası ringe bile temas etmiyor ..

Bloody yani kanlı maçlardaki kan tamamen sahte .. Dikkatli bakılırsa boya gibi adeta zaten..

Fakat nadiren de olsa istenerek yapılmayan vuruşlar kanamaya sebep olabiliyor .. (Veya daha da nadir olarak senaryo da gerçekten vurulma şartı varsa)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComicsCİ

WWE tamamen sahtedir .. Yumruklar , tekmeler , dirsekler vs.. zaten bunlara slow motion şekilde bakılınca adamlar neredeyse temas bile etmiyor ..

Sandalyeler, masalar , merdivenler ve diğer eşyalar bildiğiniz maket zaten .. Kağıt gibi..

Hareketlere gelirsek zaten can acıtan bir hareket yok .. Ring oldukça yumuşak bir yer .. Tombstone yapılırken adamın kafası ringe bile temas etmiyor ..

Bloody yani kanlı maçlardaki kan tamamen sahte .. Dikkatli bakılırsa boya gibi adeta zaten..

Fakat nadiren de olsa istenerek yapılmayan vuruşlar kanamaya sebep olabiliyor .. (Veya daha da nadir olarak senaryo da gerçekten vurulma şartı varsa)

aynen bütün hareketler sahte televizyondan izleyince bile anlaşılıyor ama tam vuracakken görüntü değişiyor buda baya sert vurmuş gibi algılanıyo ama hareketlerin hepsi sahte ring zaten yumuşacık altında davul gibi bir şey var herhalde ses çıkartıyor yalandan yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComicsCİ

WWE tamamen sahtedir .. Yumruklar , tekmeler , dirsekler vs.. zaten bunlara slow motion şekilde bakılınca adamlar neredeyse temas bile etmiyor ..

choplar (adamın göğsüne atılan tokatlar) gerçek.

yanlış bir hareketle rakiplerini sakatladıkları da oluyor hatta güreş kariyerini bile bitirebiliyorlar. samoa joe musclebuster yaparken tyson kidd'in boynunu sakatlamıştı. adamın güreş hayatı bitti.

çok örnek var seth rollins john cena'nın burnunu kırmıştı mesela. geçen raw'da roman reigns de elinin ayarını tutturamayınca güvenlik görevlisinin çenesini çıkarmış. brock lesnar kendisini ufc'de sanıp strowman a ciddi ciddi yumruk atmıştı maçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 yaşında kuzenim bile gerçek olmadığını biliyor

• Sadece 7 Nisan'ı bekliyorum

• Gösteri amaçlı ama bazen hızını alamıyorlar, geçen biri hayatını kaybetti hatırlarsınız?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.