Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: PowerOn

Ya bu Friday night smackdown artık friday olmaktan çıktı herhalde cuma günü yayınlanmıyor anladığım kadarıyla zira torrente perşembe günü düştüğü bile oluyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

not: ain't no grave dinledikten sonra o kişinin sting olduğunu iddaa eden kaldı mı?

Smackdown canlı yayınlanmıyor. Salı günü çekilip cuma günü banttan yayınlanıyor. Bazı ülkelerde saat farkından dolayı daha erken yayınlandığı için, burada cuma olmadan başka ülkelerden torrente atıyorlar.

• quote:

Ya bu Friday night smackdown artık friday olmaktan çıktı herhalde cuma günü yayınlanmıyor anladığım kadarıyla zira torrente perşembe günü düştüğü bile oluyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

not: ain't no grave dinledikten sonra o kişinin sting olduğunu iddaa eden kaldı mı?

Sting Sting Sting

• Bu günkü SD'da hakem olarak o sporcu yerine Kelly gelmeliydi
    Drew bile Kelly için maç kazandı salak Edge lafını bile etmedi kızın

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Beyler farkındasınız değilmi burada o kadar çok paylaşım varki. Acaba diyorum kendi aramızda domain host işini falan halledip forummu açsak? Wrestle Forum tabiki.

Tutar mı peki ?
  • Dün geceki RAW'da yılın olayı yaşandı. İzlemeyen açmasın spoiler'i.

THE ROCK GERİ DÖNDÜ ! Evet efsane geri döndü. Wrestlemania'ya Guest Host olmak için geldi ancak "Bir daha hiç gitmeyeceğim, söz veriyorum" tarzı konuştu. Bakarsınız RAW'da biraz daha kalır ki iyi de olur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phenomenal -- 15 Şubat 2011; 12:03:47 >

Orijinalden alıntı: The Phenomenal

Dün geceki RAW'da yılın olayı yaşandı. İzlemeyen açmasın spoiler'i.

THE ROCK GERİ DÖNDÜ ! Evet efsane geri döndü. Wrestlemania'ya Guest Host olmak için geldi ancak "Bir daha hiç gitmeyeceğim, söz veriyorum" tarzı konuştu. Bakarsınız RAW'da biraz daha kalır ki iyi de olur yani

Ulan salak gibi açtım okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 15 Şubat 2011; 13:14:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

Orijinalden alıntı: The Phenomenal

Dün geceki RAW'da yılın olayı yaşandı. İzlemeyen açmasın spoiler'i.

Ulan salak gibi açtım okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Beyler farkındasınız değilmi burada o kadar çok paylaşım varki. Acaba diyorum kendi aramızda domain host işini falan halledip forummu açsak? Wrestle Forum tabiki.

Tutar mı peki ?

Neden tutmasınki ? Aramızdan web site işlerini bilen birisi açsa. Türkiye'nin en büyük Wrestle forumu bile oluruz . 7Load kimmiş

• Arkadaşlar bu Turkish Power Wrestling işi ne oldu ya ? Bir ara Fox'ta falan yayınlancak diyorlardı ortalıklarda gözükmüyor ?

Rock döndü ilk işi john cena ve m. cole' a giydirme oldu

Koca raw dövüşlerini 10 dk da bitirdim ileri sara sara ama ne zaman rock çıktı 20 dk onu izledim gitmez inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 15 Şubat 2011; 16:24:39 >

• quote:

Finally the rock has come back to wwe, if u smeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeell what the rock is cooking

Rock döndü ilk işi john cena ve m. cole' a giydirme oldu

Koca raw dövüşlerini 10 dk da bitirdim ileri sara sara ama ne zaman rock çıktı 20 dk onu izledim gitmez inş

aynen adam tek promoda tüm seyircileri kendi tarafına çekti işte yetenek bu !!!!
    Hala Cena diye bağıranlar vardı ya
    WrestleMania'da
    Rock vs Cena görmek istiyoruz.
    Adam coşturuyor insanı
    Müziğini bile özlemişim be.
    Cena'yı WM'ya gömecek
    umarım maçta yapar WM'de
    justin bieber'lede dalga geçti
    if u smeeeeeeellll

kusura bakmayın karışık yazdım biraz,7 yıl sonra Rock'ın promosunu izleyince böyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 15 Şubat 2011; 16:57:49 >

• You can't see me ? I can see you.Can you see me ?Oh believe me,we all can see you.

Breaking Bad - Oz - Dexter - Lost - Chuck - Supernatural - Behzat Ç. Ank. P. - Doctor Who - South Park - Prison Break - The Walking Dead - Vikings - Game of Thrones

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Adam 22 dakika konuştu M.Cole,John Cena,Justin Bieber,Miz falan hepsiyle dalga geçti

İnşallah temenni kalır WWE'de. Şu John Cena az ezilsin.

Triple H Gelcekmii
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.