Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Aj ve sami nin maçtan sonra sarılmalarına su yorumu yaptım kendımce aj sami vs jericho kowens görebiliriz bide bizim luchaları neden bu kadar eziyorlar acaba

https://www.youtube.com/watch?v=_xneXLE3h5k

• rick flairi

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Turkish Power Wrestlingden daha iyi olmus bana göre. Bunu inandırıcı yapmalisiniz diyor bir de. WWE bas bas bağırıyor evde denemeyin diye bizim ünlü kabul ettigimiz insanların soylediklerine bak. Ellerinden tutmaları gerekecegine yazık etmişler. Ilerde türkiyenin de kötü de olsa bir Federasyonu olur belki wweye falan sokardik. Ama nerede o vizyon anca maykil ceksin dansi, taş adamlar, köpek dansı vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 14 Nisan 2016; 19:19:00 >

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Ben pek emin değilim ama Sami Zayn müslümanmış diyorlar.

Kevin Owens bir röportajında Zayn'ın müslüman olduğunu söylüyor.Geçen sene de twitterdan bayramları kutlamıştı.
    https://www.reddit.com/r/SquaredCircle/comments/3wcdcr/father_of_young_fan_is_sami_zaynrami_sebei_muslim/ Burada konu hakkında bilgi var.
    Dini beni ilgilendirmez ama dünyada islamofobinin olduğu bir zamanda bu adamın destek görmesi hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Ben pek emin değilim ama Sami Zayn müslümanmış diyorlar.

Kevin Owens bir röportajında Zayn'ın müslüman olduğunu söylüyor.Geçen sene de twitterdan bayramları kutlamıştı.
    https://www.reddit.com/r/SquaredCircle/comments/3wcdcr/father_of_young_fan_is_sami_zaynrami_sebei_muslim/ Burada konu hakkında bilgi var.
    Dini beni ilgilendirmez ama dünyada islamofobinin olduğu bir zamanda bu adamın destek görmesi hoş.

Bütün müslimler Zayn gibi olsa dünya üzerinde islamofobi diye bir şey olur muydu? Asıl sorunun bence bu olması gerek.

• bugünki smackdownu 1 dakikada izledim.aklımda sadece paigenin göğüsleir kaldı

https://store.donanimhaber.com/83/bd/56/83bd56daf670c20548d43ff8a0612d1f.jpg

WWE Smack Down - Raw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 15 Nisan 2016; 8:57:03 >

• montevo kullanıcısına yanıt
    tabide en cok aklımda kalan jericho zayn macına gelen dean ambrose ve ambrose asylum afişleri

Orijinalden alıntı: montevo

biraz da gülelim

https://www.youtube.com/watch?v=_xneXLE3h5k

Bence çocuklar başlangiç için güzel yapmiş. Ben olsaydim geçirirdim bunlari. Yazık olmuş.

• ADR-AJ Style güzeldi.Del Rio çok yetenekli adam, maçları sıkmıyor hiç.
  • Flash TV verdiği zamanki günler iyiydi spikerler muhteşemdi o dönem. Sting sanırım favori adamimdi su aygırı vardı big sexy vardı goldberg vs vardi birde beyaz saçlı yaşlı bi adam vardı unuttum adini

Fox TV verdiği dönem Bilgehan ayrılana kadar sıkı takipcisiydim adamın Jeff hardy idi xDé

Onun dışında Chris jericho da favorilerim arasındaydı hatta hala figürü durur odamda

Konu güncel hala hangi kanal veriyor? Merak ettim bakalım eskilerden kim kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 18 Nisan 2016; 3:55:44 >

• Donald reyiz

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

Flash TV verdiği zamanki günler iyiydi spikerler muhteşemdi o dönem. Sting sanırım favori adamimdi su aygırı vardı big sexy vardı goldberg vs vardi birde beyaz saçlı yaşlı bi adam vardı unuttum adini

Fox TV verdiği dönem Bilgehan ayrılana kadar sıkı takipcisiydim adamın Jeff hardy idi xDé

Onun dışında Chris jericho da favorilerim arasındaydı hatta hala figürü durur odamda

Konu güncel hala hangi kanal veriyor? Merak ettim bakalım eskilerden kim kalmis

Türkiye'de yayın hakları D-Smartta
    ancak şovdan bir gün sonra internete düşüyor.
    Jericho hala duruyor bu arada ..
    Kadro baya bi değişti gene de 5 6 sene önceye göre tabi..
    watchwrestling,desirulez gibi sitelerden bakabilirsiniz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.