Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: anarchy guy

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

shawn michaels ve edge ayrıldığından beri pek takip etmiyordum. son 2-3 senede neler oldu bilmiyorum ama wwe çok değişmiş. öncelikle popüler olan adamların çoğu gitmiş, şu anda havalı, şov yeteneği olan doğru düzgün biri yok. özellikle de punk. yükselişteydi bu 2 sene içinde ve gönderilmesi saçmalık. istatistik olarak bu kadar başarılı bir adamın, özellikle şov yeteneği de varken wwe ile inatlaşma yüzünden ayrılması aptallık. bence hala dönme şansı var çünkü yaşı genç, başarılı ve sakatlığı çok ciddi değil (diye biliyorum).

bir ekleme daha yapayım, bu yeni tipler harbiden rol kesemiyor. önceden "amerikan güreşi gerçek değil ama rol yapabiliyolar" diyebiliyoduk, şimdi acayip belli ediyolar. tabi yine bazı yerlerde gerçek vuruyolar sanırım, çünkü roman reigns'in miz'e attığı yumruk baya gerçekçiydi.

neyse, asıl soruma gelecek olursak. bana son 2-3 seneyi bir iki paragrafla özetleyebilir misiniz? çok detay istemiyorum. kimler, niye gitti kim geri döndü (brock lesnar mesela), triple h'in olayı ne vs. bunları anlatırsanız çok sevinirim.

Biliyorsun ki smackdown ve raw iki ayrı güreşçi listesine sahipti yani smackdowndakiler smackdown da rawdakiler raw da güreşirdi,ve raw ana kemeri wwe kemeri iken smackdown ana kemeri whc idi,bu iki kemeri birleştirdiler ve smackdown raw iki şov da birleşti artık brand kavramı kaldırıldı bütün wwe güreşçileri her şovda var,yani artık edge taker gibi adamlar için smackdown ı bekleme ya da orton cena gibi adamları görmek için raw ı bekleme yok,bence kötü oldu,ana kemer de wwewhc olarak birleşti ve artık tek bir şampiyon var

Daniel bryan smackdown da heel karakterdi ve whc kemere sahipti dalga geçmek için tüm seyirciler yes diye bağırıyordu,sonradan bryan face karakter oldu ve yes movement sayesinde baya destek aldı cm punk wwe ile ters düştü wwe patronları da cm punk da egoist olunca anlaşaamdılar ve cm punk ayrıldı şu anda güreşmiyor,o arada zaten patron mr.macmahon artık yönetimi triple h ve kızı stephanie mcmahon a bıraktı,triple h heel karakteri oynamaya başladı,dövüşmüyordu,sonra authority diye grup oluşturdular stephanie kane triple h ve bikaç çömez vardı sonra cm punk authortiye karşı gelecek kişi olacaktı ama ayrılınca yerine daniel bryan dahil oldu yani bryan vs authority feudu başladı,bryan da wwewhc kemeri sahibiydi ve aynı kemeri randy orton kaybetmişti bryana ve batista royal rumble ı kazanarak olaya dahil oldu,yani ana kemer feudu orton vs batista vs bryan dı,bryan çok destek görüyordu,wyatt family john cena feudu başladı cena artık kemerden uzak tutuluyordu çünkü seyirci artık sıkılmıştı,wrestlemania geldi çattı brock lesnar döndü ufc de görmüştük kendisini en son ve takerın serisini bitirdi triple h vs bryan maçı oldu ve bryan kazandı maçı aynı gece orton vs batista wwewhc kemer maçına katıldı bryan ve triple threat maç oldu bryan aynı günde triple h orton ve batista yı yenmiş oldu üstelik o kadar darbe almasına rağmen bryan kemerleri havaya kaldırdığında tüm seyirciler yes yes diye bağırıyordu,sonra takım elbise giyen kane shield grubunu bryana saldırması için tuttu ve shield grubu orton kane ve batistaya saldırdı yani bryana yardım ettiler,ve shield face olarak döndü,kane stephanie mcmahonın azarlaması sonrası maskeli kane olarak korkunç görünüme büründü ve bryana saldırdı,böylece bryan vs kane wwewhc kemer feudu başladı

O arada triple h shield grubuna büyük öfke duydu,shield grubu üyeleri roman reigns dean ambrose ve seth rollins di ve hepsi ayrı ayrı çok yetenekliydi,wwe nin geleceği olarak bakılıyordu bunlara,ardından triple h yanına orton ve batista yı alarak yeniden evolution grubunu kurdu,eskiden de bu üçü gruptu ve shield vs evolution feudu başladı,cidden çok güzel bi feuddu shield üyeleri bir bir parlamaya devam etti evolution madar oluyordu her hafta sonra batista triple h e sözünü tutması gerektiğini söyledi,triple h evolutiona katılması için batista ya ana kemer maçına çıkma sözü vermişti ve batista da kemer maçını bugün istediğini söyledi,triple h shieldı bitirme planlarından bahsetti ve daha shield ile işimiz bitmedi dedi,batista da o halde ben de bırakıyorum dedi ve şov'dan çıktı bi daha da görünmedi

Shield üyeleri ringteydi triple h ve orton da ringe geliş yerinin orada bekliyorlardı sonra seth aşağı indi ve bir sandalye aldı,sandalye ile birden ambrose ve romana saldırdı,ikisini de perişan etti ve seth heel olarak evolutiona katıldı ardından shield evolution feudu bitti dean ambrose vs seth rollins feudu başladı,bu arada seth de money in the bank çantasını kazandı ancak dean bi türlü kullanmasına izin vermedi,roman ana kemer için mücadeleye girmeye başladı,daniel bryan sakatlandı ve kemer boşa çıktı boşa çıkan kemeri cena aldı kimse mutlu değildi tabi ardından brock lesnar yine döndü ve cena yı yerden yere vurarak kemerleri aldı tam olarak böyleydi dostum şimdi devamını izle artık

çoook çok teşekkür ediyorum baya ayrıntılı yazmışsınız elinize sağlık.

kemerlerin birleştiğini 1-2 ay önce duymuştum wwe'ye sövmüştüm, zaten son 6-7 senedir bu işi doğru düzgün yapamıyolardı. özellikle tv-pg olayı (genel izleyici, +7 vs. tarzı bişey. tv-pg tam olarak +13 oluyor) wwe'yi bitirdi. extreme maçların sayısı önce azaldı sonra da tamamen bitti. ben takip etmeyi bıraktığımda zaten bu olaydan yakınıyordum.

umarım dediğiniz o üç adam gelecekte wwe'yi kurtarır . roman reigns'in tarzını biraz beğendim. bir de bo var çok renkli gibi geldi bana ama dövüş konusunda iyi değil sanırım o.

tekrar çok teşekkürler.

rica ederim dostum umarım anlatabilmişimdir dean ambrose shield grubu içindeki en yeteneklisi ve şu an en çok destek alan güreşçi tabi bryan dönünce yine en çok desteği alan bryan olacaktır,seth heel olduğu sürece perişan olur mutlaka face olarak dönmeli roman ise god mode sasçmalığı devam ederse cena gibi sevilmeyen bi güreşçi olur,ben en çok dean ve bray wyatt tan umutluyum wwe de artık şovmen adam pek kalmadı ama bray wyatt mikrofon ve promo konusunda acayip özel yeteneğe sahip ve henüz 27 yaşında luke harper da gayet iyi ring içine sahip ve şu anki wwe rosterında luke harper ve dean mimiklerini en iyi kullanan iki güreşçi izle hocam wwe eskisi gibi değil ama yine de fena değil özellikle edge cm punk gibi adamların yerini dolduramadılar

peki hocam tekrar teşekkür ediyorum. bu bilgiler ışığında izlemek daha kolay olacak benim için.

peki sizce punk'ın dönme ihtimali var mı? fox dönemindeki -bence- efsane edge-hardy-punk üçlü feuduyla desteklemeye başlamıştım. ne ararsan var adamda. son dönemde hem abartılmayan, hem de iyi güreşen ve şov yapan en iyi adamlardan biriydi. o olmayınca wwe benim için pek bi tatsız oldu. edge ve shawn michaels'tan sonra onun da gidişi kötü oldu. o ikisinin dönme ihtimali yok, peki punk wwe ile anlaşırsa dönebilir mi?

edge in sakatlık sıkıntısı olmasa şu anda zaten mutlaka ana kemer için mücadele ederdi cm punk muhteşem bi güreşçi gittiği zaman da çok destek alan biriydi ve şirketin 1 numaralı adamıydı bence,en son yapılan röportajda daha wwe ye dönmeyeceğini açıklamıştı umarım döner ama sanmıyorum punk için wwe defteri kapandı gibi dönerse kesin royal rumble da döner kariyerinin en verimli döneminde gitti royal rumble da dönerse müthiş olur

shawn michaels gittiğinde baya üzülmüştüm, gözlerim falan dolmuştu. tabi onun gidişi çok dramatikti. cm punk ise tam olarak desteklediğim, her şeyiyle sevdiğim (bi ara luke gallows ve saçını kestiği kadın vardı o dönem hariç) tek güreşçiydi. cm punk'a o kadar üzülmüyorum çünkü daha genç. elbet wwe'de yöneticiler değişir, insanların fikirleri değişir. wwe onu çok arayacak bence, bu yüzden içim rahat.

bu arada cm punk, ufc'yi takip ediyor twitter'dan bildiğim kadarıyla. keşke oraya geçme şansı olsa.

cm punk da kafes dövüşçüsü tipi yok adam şovmenlik konusunda baya iyi,ufc ye giderse mikrofon promo yeteneğine yazık eder ki ufc de kepaze olma şansı da çok yüksek,kimbo slice vardı youtube kahramanı sokak dövüşçüsü,ufc ye bi katıldı adamı perişan ettiler madara oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

shawn michaels ve edge ayrıldığından beri pek takip etmiyordum. son 2-3 senede neler oldu bilmiyorum ama wwe çok değişmiş. öncelikle popüler olan adamların çoğu gitmiş, şu anda havalı, şov yeteneği olan doğru düzgün biri yok. özellikle de punk. yükselişteydi bu 2 sene içinde ve gönderilmesi saçmalık. istatistik olarak bu kadar başarılı bir adamın, özellikle şov yeteneği de varken wwe ile inatlaşma yüzünden ayrılması aptallık. bence hala dönme şansı var çünkü yaşı genç, başarılı ve sakatlığı çok ciddi değil (diye biliyorum).

bir ekleme daha yapayım, bu yeni tipler harbiden rol kesemiyor. önceden "amerikan güreşi gerçek değil ama rol yapabiliyolar" diyebiliyoduk, şimdi acayip belli ediyolar. tabi yine bazı yerlerde gerçek vuruyolar sanırım, çünkü roman reigns'in miz'e attığı yumruk baya gerçekçiydi.

neyse, asıl soruma gelecek olursak. bana son 2-3 seneyi bir iki paragrafla özetleyebilir misiniz? çok detay istemiyorum. kimler, niye gitti kim geri döndü (brock lesnar mesela), triple h'in olayı ne vs. bunları anlatırsanız çok sevinirim.

Biliyorsun ki smackdown ve raw iki ayrı güreşçi listesine sahipti yani smackdowndakiler smackdown da rawdakiler raw da güreşirdi,ve raw ana kemeri wwe kemeri iken smackdown ana kemeri whc idi,bu iki kemeri birleştirdiler ve smackdown raw iki şov da birleşti artık brand kavramı kaldırıldı bütün wwe güreşçileri her şovda var,yani artık edge taker gibi adamlar için smackdown ı bekleme ya da orton cena gibi adamları görmek için raw ı bekleme yok,bence kötü oldu,ana kemer de wwewhc olarak birleşti ve artık tek bir şampiyon var

Daniel bryan smackdown da heel karakterdi ve whc kemere sahipti dalga geçmek için tüm seyirciler yes diye bağırıyordu,sonradan bryan face karakter oldu ve yes movement sayesinde baya destek aldı cm punk wwe ile ters düştü wwe patronları da cm punk da egoist olunca anlaşaamdılar ve cm punk ayrıldı şu anda güreşmiyor,o arada zaten patron mr.macmahon artık yönetimi triple h ve kızı stephanie mcmahon a bıraktı,triple h heel karakteri oynamaya başladı,dövüşmüyordu,sonra authority diye grup oluşturdular stephanie kane triple h ve bikaç çömez vardı sonra cm punk authortiye karşı gelecek kişi olacaktı ama ayrılınca yerine daniel bryan dahil oldu yani bryan vs authority feudu başladı,bryan da wwewhc kemeri sahibiydi ve aynı kemeri randy orton kaybetmişti bryana ve batista royal rumble ı kazanarak olaya dahil oldu,yani ana kemer feudu orton vs batista vs bryan dı,bryan çok destek görüyordu,wyatt family john cena feudu başladı cena artık kemerden uzak tutuluyordu çünkü seyirci artık sıkılmıştı,wrestlemania geldi çattı brock lesnar döndü ufc de görmüştük kendisini en son ve takerın serisini bitirdi triple h vs bryan maçı oldu ve bryan kazandı maçı aynı gece orton vs batista wwewhc kemer maçına katıldı bryan ve triple threat maç oldu bryan aynı günde triple h orton ve batista yı yenmiş oldu üstelik o kadar darbe almasına rağmen bryan kemerleri havaya kaldırdığında tüm seyirciler yes yes diye bağırıyordu,sonra takım elbise giyen kane shield grubunu bryana saldırması için tuttu ve shield grubu orton kane ve batistaya saldırdı yani bryana yardım ettiler,ve shield face olarak döndü,kane stephanie mcmahonın azarlaması sonrası maskeli kane olarak korkunç görünüme büründü ve bryana saldırdı,böylece bryan vs kane wwewhc kemer feudu başladı

O arada triple h shield grubuna büyük öfke duydu,shield grubu üyeleri roman reigns dean ambrose ve seth rollins di ve hepsi ayrı ayrı çok yetenekliydi,wwe nin geleceği olarak bakılıyordu bunlara,ardından triple h yanına orton ve batista yı alarak yeniden evolution grubunu kurdu,eskiden de bu üçü gruptu ve shield vs evolution feudu başladı,cidden çok güzel bi feuddu shield üyeleri bir bir parlamaya devam etti evolution madar oluyordu her hafta sonra batista triple h e sözünü tutması gerektiğini söyledi,triple h evolutiona katılması için batista ya ana kemer maçına çıkma sözü vermişti ve batista da kemer maçını bugün istediğini söyledi,triple h shieldı bitirme planlarından bahsetti ve daha shield ile işimiz bitmedi dedi,batista da o halde ben de bırakıyorum dedi ve şov'dan çıktı bi daha da görünmedi

Shield üyeleri ringteydi triple h ve orton da ringe geliş yerinin orada bekliyorlardı sonra seth aşağı indi ve bir sandalye aldı,sandalye ile birden ambrose ve romana saldırdı,ikisini de perişan etti ve seth heel olarak evolutiona katıldı ardından shield evolution feudu bitti dean ambrose vs seth rollins feudu başladı,bu arada seth de money in the bank çantasını kazandı ancak dean bi türlü kullanmasına izin vermedi,roman ana kemer için mücadeleye girmeye başladı,daniel bryan sakatlandı ve kemer boşa çıktı boşa çıkan kemeri cena aldı kimse mutlu değildi tabi ardından brock lesnar yine döndü ve cena yı yerden yere vurarak kemerleri aldı tam olarak böyleydi dostum şimdi devamını izle artık

çoook çok teşekkür ediyorum baya ayrıntılı yazmışsınız elinize sağlık.

kemerlerin birleştiğini 1-2 ay önce duymuştum wwe'ye sövmüştüm, zaten son 6-7 senedir bu işi doğru düzgün yapamıyolardı. özellikle tv-pg olayı (genel izleyici, +7 vs. tarzı bişey. tv-pg tam olarak +13 oluyor) wwe'yi bitirdi. extreme maçların sayısı önce azaldı sonra da tamamen bitti. ben takip etmeyi bıraktığımda zaten bu olaydan yakınıyordum.

umarım dediğiniz o üç adam gelecekte wwe'yi kurtarır . roman reigns'in tarzını biraz beğendim. bir de bo var çok renkli gibi geldi bana ama dövüş konusunda iyi değil sanırım o.

tekrar çok teşekkürler.

rica ederim dostum umarım anlatabilmişimdir dean ambrose shield grubu içindeki en yeteneklisi ve şu an en çok destek alan güreşçi tabi bryan dönünce yine en çok desteği alan bryan olacaktır,seth heel olduğu sürece perişan olur mutlaka face olarak dönmeli roman ise god mode sasçmalığı devam ederse cena gibi sevilmeyen bi güreşçi olur,ben en çok dean ve bray wyatt tan umutluyum wwe de artık şovmen adam pek kalmadı ama bray wyatt mikrofon ve promo konusunda acayip özel yeteneğe sahip ve henüz 27 yaşında luke harper da gayet iyi ring içine sahip ve şu anki wwe rosterında luke harper ve dean mimiklerini en iyi kullanan iki güreşçi izle hocam wwe eskisi gibi değil ama yine de fena değil özellikle edge cm punk gibi adamların yerini dolduramadılar

peki hocam tekrar teşekkür ediyorum. bu bilgiler ışığında izlemek daha kolay olacak benim için.

peki sizce punk'ın dönme ihtimali var mı? fox dönemindeki -bence- efsane edge-hardy-punk üçlü feuduyla desteklemeye başlamıştım. ne ararsan var adamda. son dönemde hem abartılmayan, hem de iyi güreşen ve şov yapan en iyi adamlardan biriydi. o olmayınca wwe benim için pek bi tatsız oldu. edge ve shawn michaels'tan sonra onun da gidişi kötü oldu. o ikisinin dönme ihtimali yok, peki punk wwe ile anlaşırsa dönebilir mi?

edge in sakatlık sıkıntısı olmasa şu anda zaten mutlaka ana kemer için mücadele ederdi cm punk muhteşem bi güreşçi gittiği zaman da çok destek alan biriydi ve şirketin 1 numaralı adamıydı bence,en son yapılan röportajda daha wwe ye dönmeyeceğini açıklamıştı umarım döner ama sanmıyorum punk için wwe defteri kapandı gibi dönerse kesin royal rumble da döner kariyerinin en verimli döneminde gitti royal rumble da dönerse müthiş olur

shawn michaels gittiğinde baya üzülmüştüm, gözlerim falan dolmuştu. tabi onun gidişi çok dramatikti. cm punk ise tam olarak desteklediğim, her şeyiyle sevdiğim (bi ara luke gallows ve saçını kestiği kadın vardı o dönem hariç) tek güreşçiydi. cm punk'a o kadar üzülmüyorum çünkü daha genç. elbet wwe'de yöneticiler değişir, insanların fikirleri değişir. wwe onu çok arayacak bence, bu yüzden içim rahat.

bu arada cm punk, ufc'yi takip ediyor twitter'dan bildiğim kadarıyla. keşke oraya geçme şansı olsa.

cm punk da kafes dövüşçüsü tipi yok adam şovmenlik konusunda baya iyi,ufc ye giderse mikrofon promo yeteneğine yazık eder ki ufc de kepaze olma şansı da çok yüksek,kimbo slice vardı youtube kahramanı sokak dövüşçüsü,ufc ye bi katıldı adamı perişan ettiler madara oldu

• Size diyorum.
    Punk vs Seth
    not alın.Punk WWE'ye dönmezse ne yapacak.Adam her röportajında güreşin kariyerindeki en zirve yer olduğunu söylüyor.Punk aktör mü olacak şimdi.Aktör de olsun.Güreşsin.Sunucu olmuş,garip garip saç stili yapmış.Takım elbise giymiş,hiç yakışmamış.Sunuculuk ona göre değil.Nete yazın Cm Punk Chant 2014 diye.Bir adam gittikten sonra nerdeyse 1 yıl olacak.Böyle destek alana şahit olmadım.

Şunu da yazayım.Çok TT var.Wyatt dağılacağı kesin.Şahsi olarak ne yaparlar bilmem.WWE'de ki en kötü,en vasıfsız adama yenilmişler live event'ler de.Bir sürü de TT var.Uso,Dust,Ascension'dan sıra gelmez Wyatt'lara.Takım olarak unutun.Bray Wyatt'ın da bir sürü kişi varken WWE kemeri alması aşırı abes olur.Wyatt'ların işi zor.

• Söyleyeceklerim daha bitmedi.WWE ve WWE Universe'ye lafım var.Son derece aleyhine laflar olacak.Şimdi bu Chant'lerin atılması hiç iyi birşey değil.Bu Chant'leri ring için de bir superstar konuşurken atıp superstar'ı WWE ile zor duruma düşürüyorlar.Adamlar işini yapıyor sen niye orda WWE ile ayrılmış birini söylüyorsun.Tabi karakter olarak saygılı insanlar konuşmasını durdurup bu Chant'ların atılmasına izin veriyor.Sonra WWE konuşmanı niye durdurdun diye hesap soruyor.Lan hıyar sanki suç super star'da.Sen onu içlerin de belki %50 tanıdık olan WWE Universe'ye söyleyeceksin.Mesela Batista ve Daniel Bryan gerçek hayatta saygılı ve iyi insan oldukları için ring için de de bu Chant'lerin atılmasına izin vermişti.Onları alkışlamak lazım.Bu başkasına saygıyı gösterir.İkisini de bravo son derece örnek bir davranış.Mesela Randy Orton buna izin vermedi,konuşmasına devam etti.O kendi ayıbı.Gerçek hayatta da ne olduğunu biliyoruz zaten.Randy gibi birine saygı duymamak gerekir.İşini iyi yapsa da kötü yapsa da saygısız bir insana saygı ile davranmak saçmalıktır.

Gel gelelim Batista'ya.Batista kişilik olarak üst düzey.WWE ne derse onu yapar.Saygılı.İşine saygı duyan biridir.Bak sen şimdi Batista'ya yapılanlara...Nereye Baksam Batista'ya atılıp tutuluyor.Forumlar da,özellikle Türkiye'de.Batista'ya Bluetista gibi saygısız bu lakabı takanlar kendi ayıbıdır.Kendi maldır.Adam işini yapıyor sen giydiği kıyafetini sorguluyorsun.Lan vitamin sanane.Hep bu Türkiye'de ki güreş izleyicisinin 14-15 yaşın da olmasından kaynaklı.Tabi sadece seyirci değil.WWE'de Batista'ya saygısızlık etmiştir.RR'yi kazandırdın.Kemer vermedin çok saçma.O zaman RR 2013 boşa gitti.Lan o zaman Punk'a verseydin.Eğer Punk RR'yi kazansaydı.Şuan Punk'u izliyor olurduk.Punk'a sen hakettiği değeri vermedin.Bunları hiç düşünemiyor.Batista'ya 1 kez WWE kemerini verip emekli etmen lazımdı.Şimdi Batista dönmezse yeridir.

Aslında Punk meselesi de çoğu olaylar da hep haksız WWE olmuştur.WWE'yi kim yönetiyor ne ediyor.Değeri de düştü.Kendi kanalından başka 1 kanal da yayınlanıyor.Kaç yıllık Wrestling'i bitirdiler.WWE 10 yıl sonra tarih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Söyleyeceklerim daha bitmedi.WWE ve WWE Universe'ye lafım var.Son derece aleyhine laflar olacak.Şimdi bu Chant'lerin atılması hiç iyi birşey değil.Bu Chant'leri ring için de bir superstar konuşurken atıp superstar'ı WWE ile zor duruma düşürüyorlar.Adamlar işini yapıyor sen niye orda WWE ile ayrılmış birini söylüyorsun.Tabi karakter olarak saygılı insanlar konuşmasını durdurup bu Chant'ların atılmasına izin veriyor.Sonra WWE konuşmanı niye durdurdun diye hesap soruyor.Lan hıyar sanki suç super star'da.Sen onu içlerin de belki %50 tanıdık olan WWE Universe'ye söyleyeceksin.Mesela Batista ve Daniel Bryan gerçek hayatta saygılı ve iyi insan oldukları için ring için de de bu Chant'lerin atılmasına izin vermişti.Onları alkışlamak lazım.Bu başkasına saygıyı gösterir.İkisini de bravo son derece örnek bir davranış.Mesela Randy Orton buna izin vermedi,konuşmasına devam etti.O kendi ayıbı.Gerçek hayatta da ne olduğunu biliyoruz zaten.Randy gibi birine saygı duymamak gerekir.İşini iyi yapsa da kötü yapsa da saygısız bir insana saygı ile davranmak saçmalıktır.

Gel gelelim Batista'ya.Batista kişilik olarak üst düzey.WWE ne derse onu yapar.Saygılı.İşine saygı duyan biridir.Bak sen şimdi Batista'ya yapılanlara...Nereye Baksam Batista'ya atılıp tutuluyor.Forumlar da,özellikle Türkiye'de.Batista'ya Bluetista gibi saygısız bu lakabı takanlar kendi ayıbıdır.Kendi maldır.Adam işini yapıyor sen giydiği kıyafetini sorguluyorsun.Lan vitamin sanane.Hep bu Türkiye'de ki güreş izleyicisinin 14-15 yaşın da olmasından kaynaklı.Tabi sadece seyirci değil.WWE'de Batista'ya saygısızlık etmiştir.RR'yi kazandırdın.Kemer vermedin çok saçma.O zaman RR 2013 boşa gitti.Lan o zaman Punk'a verseydin.Eğer Punk RR'yi kazansaydı.Şuan Punk'u izliyor olurduk.Punk'a sen hakettiği değeri vermedin.Bunları hiç düşünemiyor.Batista'ya 1 kez WWE kemerini verip emekli etmen lazımdı.Şimdi Batista dönmezse yeridir.

Aslında Punk meselesi de çoğu olaylar da hep haksız WWE olmuştur.WWE'yi kim yönetiyor ne ediyor.Değeri de düştü.Kendi kanalından başka 1 kanal da yayınlanıyor.Kaç yıllık Wrestling'i bitirdiler.WWE 10 yıl sonra tarih olur.

Öncelikle randy orton'ın yaptığı davranış yanlış değil,burada bi anlaşalım orton tamamen çıktı işini yaptı,zaten profesyonellik bunu gerektirir,batista ve bryan'ın yaptıkları çok iyi olmasına rağmen hatta takdir ettim ancak amatörce davrandılar,profesyonel bi güreşçi buna izin vermemeliydi zaten wwe ile anlaşmaları da bu şekilde çık ve işini yap gerisine karışma Cm punk güreşe dönmezse kendisine yazık eder,aktörlük tamam da sunucu flaan olmak ona göre değil,saç stili wwe den gitmeden önce çok iyiydi yine kötüleşmiş,Cm punk ile wwe arasındaki mesele belli ki küçümsenecek derecede değil,punk daha istekli gibi ancak wwe inat ediyor gibi duruyor,triple h'in gelişiyle wwe bir sürü olumsuz işe imza attı,örneğin kemerlerin birleşmesi brand kavramının kalkması,smackdown ve raw arasındaki rekabetin bitmesi,smackdownın raw karşısında çok çok geride kalması,şampiyonun part time güreşmesi vs vs bi de bunlara en çok destek alan adam daniel bryan'ın sakatlığı da eklendi wwe batmaz veya tarih olmaz,her sene bu yorumlar var evet bütçe kısıtlamasına gittiler ancak bi şekilde halledeceklerdir,olmadı bikaç eski süperstarı getirirler çünkü wwe yeni jenerasyon ile bi türlü bütün olamadı,eskilere bakarsak stone cold rock gibi yerleri doldurulamaz adamlar gitti ancak edge orton cena vs devreye girdi,şimdiki roster'da açıkça söyleyeyim dean ambrose dan başka reytingleri kurtarabilecek adam yok bi de bray wyatt var ancak wwe yine saçma politikasını konuşturdu,heelleri çok değersizleştirdiler seth rollins bunun en büyük örneği aslında adamın face ve heel hali arasında dağlar var bunu görmemek için kör olmak lazım wwe heel lere,face lerden daha çok değer vermesi gerekirken tam tersini yapıp kendi ayağına sıkmaya devam ediyor

Yine söylüyorum orton'ın yaptığı biz seyirciler bakımından çok iyi olmayabilir ancak adam işini yaptı ve bunda orton'a kızmak büyük haksızlık olur

• Bray wyatti harciyacaklar gibi çünkü ring içi kotu değil resmen berbat dean ambrose su anda kemeri en çok hakkeden adam bu arada luke harpera sans verilmeli bence bunu hakkediyo tabi yeni bi imajla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre Luke Harper,Bray Wyatt'a göre çok daha şanslı.Görünüşü olsun,ring içi olsun.Mikrofonu da orta.Luke Harper adam olur,Bray Wyatt olmaz.Randy'i sadece o olaydan değil bir çok olaydan kızılması lazım.Adamın kovdurduğu kişiler koleksiyon yapılır.Cm Punk'a göre çok daha Egoist biri.Cm Punk güreşi seven biri ama WWE gibi saygı duyulmaması gereken bir firmaya döneceğini sanmam.WWE resmen paranın peşin de.Kimseye değer vermiyor.John Cena emekli olursa ne olacak merak ediyorum veya John Cena ile ters düşecekler mi.

WWE'nin super star'lara değer vermeyen bir firma olduğunu şurdan anlayabiliriz.Her yıl düzenli Return Videoları olur.Büyük hazırlıklar olur.Kim gelecek diye bekliyoruz,hepsin de Chris Jericho geliyor.Sonra ne oluyor ? 3 ay sonra jobber eziyor.WWE bu sefer batacak.WWE'yi kurtaracak birşey yok.Total olarak Wrestling düşüş de zaten.

WWE'nin son yıllarında yapması gereken ;

John Cena Heel Turn

Cm Punk Return

Batista One More Time Title

Roman Heel Turn

Seth Cash-In

• Bu haftaki Raw fena degildi yani en azindan gecen 2 haftaya gore kendini izlettirdi bence tabi main evente Rusev-Mark feudunu koyup, bir de Roman vs Seth macini temiz bitirmeleri garip olmus NOC oncesi
  • quote:

Bana göre Luke Harper,Bray Wyatt'a göre çok daha şanslı.Görünüşü olsun,ring içi olsun.Mikrofonu da orta.Luke Harper adam olur,Bray Wyatt olmaz.Randy'i sadece o olaydan değil bir çok olaydan kızılması lazım.Adamın kovdurduğu kişiler koleksiyon yapılır.Cm Punk'a göre çok daha Egoist biri.Cm Punk güreşi seven biri ama WWE gibi saygı duyulmaması gereken bir firmaya döneceğini sanmam.WWE resmen paranın peşin de.Kimseye değer vermiyor.John Cena emekli olursa ne olacak merak ediyorum veya John Cena ile ters düşecekler mi.

WWE'nin super star'lara değer vermeyen bir firma olduğunu şurdan anlayabiliriz.Her yıl düzenli Return Videoları olur.Büyük hazırlıklar olur.Kim gelecek diye bekliyoruz,hepsin de Chris Jericho geliyor.Sonra ne oluyor ? 3 ay sonra jobber eziyor.WWE bu sefer batacak.WWE'yi kurtaracak birşey yok.Total olarak Wrestling düşüş de zaten.

WWE'nin son yıllarında yapması gereken ;

John Cena Heel Turn

Cm Punk Return

Batista One More Time Title

Roman Heel Turn

Seth Cash-In

Roman heel turn kötü olur,roman'dan pek heel karakter olmaz,sadece romanın şu god mode saçmalığını bitirsinler kafi,shield üyelerinde heel olup da tutabilecek tek adam dean ambrose,wyattlar konusuna gelince evet luke harper da çok yetenekli özellikle ring içi ve mimiklerini kullanma konusunda gerçekten iyi,mikrofon perfornansını göremedik ama yakında görebiliriz o zaman daha iyi karar veririz ancak bray wyatt bambaşka anlayın artık şunu wwe'de ring içinden çok şovmenler zirvede kalıyor,bray wyatt şovmen mükemmel bi promo ve mikrofon yeteneği var,zaten orjinal bi gimmicki var ayrıca adam da tam lider havası var üstelik de 27 yaşında wwe brayi harcamaz en fazla 6 ay daha form düşüklüğü yaşatır sonra yine yükselişe geçer bana göre bray roman'dan daha yetenekli,dean'den daha yetenekli değil ancak kesinlikle roman'dan daha yetenekli roman'ın abartılacak kadar god mode takılacak kadar büyük bi yıldız olduğunu düşünmüyorum evet çok iyi bi güreşçi ancak daha fazlası değil,karizması çok iyi orta seviye mikrofon ve orta seviye ring içine sahip hatta move set'i cena'dan bile kısıtlı gerçekten temposuz bi adam maçları sıkıcı geçiyor,maçları olmasa mikrofon versen onda da seyirciyi ekrana kilitleyemiyor,dean ambrose u hiç söylemiyim o adam bambaşka zaten karizma var tip var fizik var mikrofon var promo var,kesinlikle wwe de yakında zirvede göreceğimiz adamlar daniel bryan roman reigns seth rollins bray wyatt luke harper bu adamlar kesin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Bray wyatti harciyacaklar gibi çünkü ring içi kotu değil resmen berbat dean ambrose su anda kemeri en çok hakkeden adam bu arada luke harpera sans verilmeli bence bunu hakkediyo tabi yeni bi imajla

Gelmiş geçmiş en büyük süperstarlardan the rock berbat bi ring içine sahipti wwe de zirvede kalabilmek için mikrofon ve promo yeteneğinin iyi olması lazım bray wyatt da bu tanıma uyuyor bray wyattı asla harcamazlar,luke harper mutlaka şans bulacaktır,ben cm punk ın da mutlaka döneceğini düşünüyorum
  • Yalniz the rocktaki karizma bray wyatta olsa zaten bu sirketin geleceği olurdu.Su an kemer mücadelesine girerdi ne kadar sevmesemde su an cenadaki karizma kimsede yok zaten wwede en çok önen verilen şey karizmadir.

• cena heel turn yapsa kiminle kapışır acaba?bir de şunu anlamıyorum mark hanry heel iken ortalığı kasıp kavurdu güçten kuvvetten.face turn olunca gücü yetmiyo.wwe de iyiler dayak iyiyp kazanıyor galiaba

Orijinalden alıntı: montevo

cena heel turn yapsa kiminle kapışır acaba?bir de şunu anlamıyorum mark hanry heel iken ortalığı kasıp kavurdu güçten kuvvetten.face turn olunca gücü yetmiyo.wwe de iyiler dayak iyiyp kazanıyor galiaba

wwe her zaman böyleydi,örneğin cena daha doğrusu face ler her zaman dayak yerler ama sonunda kazanan,kemeri alan ya da feudu kazanan hep face ler olur bu saçmalık işte çoğu zaman heeller kazanmalı aslında,cena ise heel olursa kesinlikle daniel bryan ile feuda girer ve bence cena'dan çok büyük bir heel olur,bryanı daha da yüceltmek amacıyla yapılır bu hamle ki benim gönlümden geçen face cm punk vs heel john cena ana kemer feudu efsane feudlardan olur bence iki mikrofonu süper adam,iki karizmatik adam ikisi de harika süperstarlar ve gerçekten reytingler tekrar artar

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    türkiyede böyle bi gösteri olsa adamları seyirci döver hani kurtlar vadiisnde çakır diziden ayrıldıda adama kızdıya millet düz mantıok dalarlar adama.danial geri dönebilecek mi acaba?

Orijinalden alıntı: montevo

türkiyede böyle bi gösteri olsa adamları seyirci döver hani kurtlar vadiisnde çakır diziden ayrıldıda adama kızdıya millet düz mantıok dalarlar adama.danial geri dönebilecek mi acaba?

daniel ciddi bi sakatlık sürecinde umarım en kısa sürede döner,türkiye de dayanamazlar hocam bjk li fernandese taraftar sahaya girip vurmuştu ya aynen öyle olur seyirci çok nefret ettiği bi adama saldırır valla

• cena iyi sinir attı

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Rock'ta ki karizma Bray Wyatt'ta olsa tabi zirve de kalır.Ayrıca son 10 yılın en büyük feud'ları bana göre 2011-2013 arası Punk vs Cena idi.Buna yaklaşanlar varma ne Cena vs Rock bundan iyiydi ne Cena vs Brock.Son zamanlar da en büyük feud'lara Punk imza attı.Best vs Best.Punk vs Cena.Best vs Beast.Bu feud'lar efsaneydi.Bana göre Cena Heel olursa Punk geri gelirse.Face Punk vs Heel Cena son 10 yılın en Feud'u olur.

Rock'ta ki karizma Bray Wyatt'ta olsa tabi zirve de kalır.Ayrıca son 10 yılın en büyük feud'ları bana göre 2011-2013 arası Punk vs Cena idi.Buna yaklaşanlar varma ne Cena vs Rock bundan iyiydi ne Cena vs Brock.Son zamanlar da en büyük feud'lara Punk imza attı.Best vs Best.Punk vs Cena.Best vs Beast.Bu feud'lar efsaneydi.Bana göre Cena Heel olursa Punk geri gelirse.Face Punk vs Heel Cena son 10 yılın en Feud'u olur.

tabi karizma bakımından bray bi rock değil ancak bray de karizmatik hakkını yememek lazım,bana kalırsa the rock vs austin,austin vs mcmahon ve edge vs john cena feudlarından sonra face cm punk vs heel john cena en büyük feud olur,büyük efsane feud olur hem de

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.