Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Karizma anlayışımız çok farklı.Öyle saçı sakala karışmış birine karizmatik demiyorum.Bana göre aşırı itici.

Orijinalden alıntı: Feitan

Karizma anlayışımız çok farklı.Öyle saçı sakala karışmış birine karizmatik demiyorum.Bana göre aşırı itici.

Yalnız dostum karizma insanların doğuştan sahip olduğu bi özelliktir yani saç sakala karışmış diye biraz itici gelebilir ancak bray wyatt kesinlikle karizmatik bi adam ve tarz,dean roman ve cena kadar karizmatik değil ancak karizmatik bi adam yakışıklı değil zaten o çok farklı bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 16 Eylül 2014; 21:01:49 >

• yalnız arkadaşlar chris jericho cidden kısa değil yani 1,83 boy doğru gibi fotoğraflarda görüyoruz bray wyatt ile arasında çok boy farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

yalnız arkadaşlar chris jericho cidden kısa değil yani 1,83 boy doğru gibi fotoğraflarda görüyoruz bray wyatt ile arasında çok boy farkı yok

Abartmiyim brayle en az 8-10 cm boy farki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

yalnız arkadaşlar chris jericho cidden kısa değil yani 1,83 boy doğru gibi fotoğraflarda görüyoruz bray wyatt ile arasında çok boy farkı yok

Abartmiyim brayle en az 8-10 cm boy farki var

kanka yalnız bray de 1.90 dan aşağı değil bunu da unutmayalım bazı arkadaşlar 1.75 dedi jerichoya o kadar kısa olamaz heralde ya 1.80 den aşağı olduğunu düşünmüyorum

• Doğru dedin onu.Karizmatik Bray.Roman hem yakışıklı hem karizmatik.Chris Jericho yakışıklı.Chris Jericho'nun 1.80'e yakın olduğunu düşünmüyorum.Chris Jericho 1.85 ise HighFlayer güreşçiler burdaki çoğu kişiden uzundur.Öyle olduğunu sanmıyorum.John Cena,Chris Jericho,Cm Punk vs.. bunlar yaklaşık 1.75.1.85 arası en fazla.İstisnalar olabilir.Tahminim John Cena 1.77,Chris Jericho 1.73,Cm Punk 1.75 falandır.Aksi takdir de boyları çok uzun.1 yıl önce Mark Henry Seda Sayan'ın programına katılmıştı.Seda Sayan ile aynı boydaydı.O zaman Seda Sayan 1.90 mı.Aşırı saçma.Ben güreşöçilerin uzun boylu olduğunu düşünmüyorum.Hatta tam tersi aşırı kısa olduklarını düşünüyorum.

Doğru dedin onu.Karizmatik Bray.Roman hem yakışıklı hem karizmatik.Chris Jericho yakışıklı.Chris Jericho'nun 1.80'e yakın olduğunu düşünmüyorum.Chris Jericho 1.85 ise HighFlayer güreşçiler burdaki çoğu kişiden uzundur.Öyle olduğunu sanmıyorum.John Cena,Chris Jericho,Cm Punk vs.. bunlar yaklaşık 1.75.1.85 arası en fazla.İstisnalar olabilir.Tahminim John Cena 1.77,Chris Jericho 1.73,Cm Punk 1.75 falandır.Aksi takdir de boyları çok uzun.1 yıl önce Mark Henry Seda Sayan'ın programına katılmıştı.Seda Sayan ile aynı boydaydı.O zaman Seda Sayan 1.90 mı.Aşırı saçma.Ben güreşöçilerin uzun boylu olduğunu düşünmüyorum.Hatta tam tersi aşırı kısa olduklarını düşünüyorum.

dostum cena kendi ağzıyla ayakkabı ile 1.88 olduğunu söyledi,punk ile aynı boydalar zaten,boylarının o kadar kısa olmasının imkanı yok o zaman daniel bryan 1.65 olmalı ki bu imkansız cm punk ve cena 1,85 den kısa değil kesinlikle,jericho da bence 1.78 falandır,mark henry i ben istanbulda gördüm dostum,benim 1,86 boyundaki arkadaşımdan daha uzundu yani 1,90 doğru boy mark henry için kilolu diye kısa görünüyor,henry cena dan daha uzun zaten,seda sayan falan örneği kamera açılarından olmuş olabilir ki seda sayan da 15 cm topuklu giyiyor zaten fotoğraflara bakarsak hugh jackman 1.88 boyunda ziggler 1.82 aralarında çok az fark var,john cena nın boyu doğru galiba 1.88 boyunda çünkü hugh jackman ve ziggler arasındaki fark ile eşit cm punk ise büyük ihtimal 1,86 falan edge in boyu da 1.93 falan gibi gözüküyor çünkü cena dan uzun,yakışıklılık da göreceli bi kavram roman aşırı karizmatik ancak bence yakışıklı değil orta tipli,ancak dean hem yakışıklı hem karizmatik,roman ile cena arasında bile çok boy farkı yok cena hakikaten uzun bi adam dolayısıyla cm punk da uzun güreşçiler gerçekten uzun ancak tv den kısa gözüküyorlar galiba

• Bütün yorumunu okudum ta ki Edge'ye kadar.Keşke hiç okumasaydım ya da Edge yazısına bakmasaydım.Direk iddia falan etmeyeceğim uzatmadan Edge 1.93 olma şansı yok.John Cena ile Edge aynı boy da çok net.Koyduğun fotoğraf'ın panaromik açıdan Edge'nin lehine olduğu net.John Cena'nın 1.93 olma şansı yok.Ayrıca Daniel Bryan'ın 1.65 olması imkansız değil.John Cena ile Punk'ın eşit olduğu net.

Bütün yorumunu okudum ta ki Edge'ye kadar.Keşke hiç okumasaydım ya da Edge yazısına bakmasaydım.Direk iddia falan etmeyeceğim uzatmadan Edge 1.93 olma şansı yok.John Cena ile Edge aynı boy da çok net.Koyduğun fotoğraf'ın panaromik açıdan Edge'nin lehine olduğu net.John Cena'nın 1.93 olma şansı yok.Ayrıca Daniel Bryan'ın 1.65 olması imkansız değil.John Cena ile Punk'ın eşit olduğu net.

edge cena dan bariz uzun ancak evet biraz fazla sallamışım 1.90 falan edge,ancak edge in 1.90 aşağısı olması imkansız,bret hart 1,85 zaten ve edge ile aralarında fark olduğu açık,cena o fotoğrafta daha önde ancak bret hart ve edge yan yana ve arada 5-6 cm lik fark mevcut,cena cm punk dan 1 cm uzun diye düşünüyorum veya aynılardır cena nın ayakkabısı daha fazla uzatıyodur,ya aynılar ya da cena daha uzun ancak o fark da 1 cm vardır anca,edge in boyu nun abartı olduğunu düşünüyorum kesinlikle 1.96 yoktur,internette 1,96 yazmışlar the rock için de 1,96 yazmışlar edge rock'dan da uzun yalnız rock ın cena'dan uzun olduğu da bariz belli çok karışık bi durum

• Bu boy işleri karışık.

Bu boy işleri karışık.

aynen dostum kimin doğru söylediği belli değil,neyse biz wwe ye dönelim var mı cm punk konusunda bi gelişme?gelme ihtimali sence nedir?

Noc Sonrası Raw Chicago'da yapılacak.Cm Punk gelmese bile her maç öncesi büyük desibel Cm Punk Chant'lerı atılacak.

Chicago da yapılacak olması tüm şov cm punk chant leri atılacağının göstergesi,wwe ya dean bray gibi adamlara güvenmeli ya da cm punk gibi eski efsaneleri toplayıp reytingleri kurtarmaya çalışmalı,adamlar hiç bi hamle yapmıyor senelerdir cena ya bel bağlanmaz k

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

NOC da Reigns vs Rollins e Dean karissa ve bu 3 u HIAC de Hell in a Cell maci yapsa cok guzel olur

O maça kane karışır büyük ihtimalle daha sonra da dean gelir

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Lesnar meslar hikaye, batista alayını harcar
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • brock cenayı yener, seth cash in yapmaya çalışınca brock sethi de yenerse efsane olur

tabi Nxt hamlesi erken gelebilir bu yuzden

Bu boy işleri karışık.

WWE, billed height yaptigi icin oyle ayni sekilde agirliklarda oyle. Jericho 5ft9 ile 5ft11 arasi. WCW'da 5ft11 olarak billed olmustu. Gercek boylari degil kesinlikle
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.