Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
    Evet öyle olması gerekiyor zaten yaptıkları iş icabı ben birtek john cena yı biliyordum bunuda senden öğrendim işte

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

John Cena'nin heel turn'u pek mantikli gozukmuyor ki, adam burada gym icin bir video yapiyor ama bilemeyiz. Bence heel turn olmaz.

1. dakikayla 2. dakika arasinda bahsediyorlar.

Randy Orton ve Goldust'in entrance videosu. Oyunla ilgili official bir gameplay yok ama yakinda gelecektir.

Oyunu dõrt gözle bekliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Evet öyle olması gerekiyor zaten yaptıkları iş icabı ben birtek john cena yı biliyordum bunuda senden öğrendim işte

The miz hulk hogan the rock stone cold edge cena batista triple h cody rhodes daha vardır da ben pek takip etmiyorum :D jericho nun rock grubu var filmi var mı bilmiyorum

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Daniel bryan ın overall 94 den aşağı olmaz herhalde?ayrıca universe modunda acıklanmıs yenilikler var mı?

Bilmem ama zannetmiyorum. Orton'dan yuksek olur. Buyuk ihtimal 94 ya da 95 olur. Yeni bir sey yok maalesef yani gameplay adina ama umarim OMG momentlarini ve mid air reversal finisherlarini tutarlar. Onun disinda next gen'de gayet iyi olacak. WWE Universe mode ile bir sey yok ama online wwe universe mode'u guzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Pek takip etmediğin halin buysa hocam

Hocam iste reklamlarda falan gördügüm kadarıyla :) tabi hepsini topla bi dwayne johnson etmiyor hızlı ve öfkeli de döktürüyor the rock :)

quote:

Daniel bryan ın overall 94 den aşağı olmaz herhalde?ayrıca universe modunda acıklanmıs yenilikler var mı?

Bilmem ama zannetmiyorum. Orton'dan yuksek olur. Buyuk ihtimal 94 ya da 95 olur. Yeni bir sey yok maalesef yani gameplay adina ama umarim OMG momentlarini ve mid air reversal finisherlarini tutarlar. Onun disinda next gen'de gayet iyi olacak. WWE Universe mode ile bir sey yok ama online wwe universe mode'u guzel olur

insallah comeback falan da kalkmaz,acaba bu sefer eski serílerdeki gibi road to wm modu mu ekleyecekler yoksa attitude era gibi eskileri mi yad edeceğiz?nxt mod da olabilirmis bence en iyisi rtwm modu süperstarları artırsınlar ve uzun sürsün cok iyi olur :) ayrıca universe icin de sûrekli kendini tekrar ettiği icin bugüne kadar hep kısa ömürlü oldu umarım bu da değisir de single oyun oynamak zevkli ve uzun ömürlú olur zaten online'ı lag dolu

• Ne filmi.Chris Jericho'nun güncel dizisi var.

Orijinalden alıntı: Feitan

Ne filmi.Chris Jericho'nun güncel dizisi var.

Wwe de jericho dan daha zengini yoktur adamda her sey var :D acaba cena falan wwe den ne kadar para kazanıyor?the rock bence tüm kariyeri boyunca en az 20 milyon dolar kazanmıstır wwe'den

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Oyun çok iyi gözüküyor senelerdir aynı çizgide ilerleyen oyun büyük kademe kaydetmiş

2k saolsun nba'e yasattığı devrimi wwe oyunlarına da yasatacak gibi :)

• Bir wwe oyununda olması gereken her sey azar azar eklendi bugüne kadar,örneğin thq zamanında universe mod da rivalry falan olması lazımken finisherdan önce taunt,comeback sistemi olması lazımken bu özellikler her sene tek tek eklendi Allahtan 2k geldi artık

Orijinalden alıntı: Feitan

Wwe'den en çok kazanan John Cena'dır.Toplam en çok kazanan net Chris Jericho'dur.

Su anda bence de cena ama toplamda bence the rock jericho dan falan daha fazla kazanmıstır sonucta wwe tarihinin en sovmen adamı,wwe de ring icinin aslında o kadar da önemli olmadığını kanıtıdır the rock ın başarısı

quote:

quote:

insallah comeback falan da kalkmaz,acaba bu sefer eski serílerdeki gibi road to wm modu mu ekleyecekler yoksa attitude era gibi eskileri mi yad edeceğiz?nxt mod da olabilirmis bence en iyisi rtwm modu süperstarları artırsınlar ve uzun sürsün cok iyi olur :) ayrıca universe icin de sûrekli kendini tekrar ettiği icin bugüne kadar hep kısa ömürlü oldu umarım bu da değisir de single oyun oynamak zevkli ve uzun ömürlú olur zaten online'ı lag dolu

Road to wrestlemania olacagini zannetmiyorum. Rivalry mode olacak, 2K bunu confirm yapti. Cm Punk vs John Cena ve Triple H vs Shawn Michaels. Road to wrestlemania WWE 12'de vardi sonra olmadi. Online'da lag var var ama One ve PS4'da nasil olur bilemeyiz

• Güreştürkiyeden

quote:

Vince McMahon ve Triple H'in son söylentilerine göre WM 31'de Brock Lesnar'ın karşısına The Rock ve Roman Reigns ikilisinden biri çıkacak. WON yazarı Dave Meltzer'e göre Reigns vs Lesnar maçında karar kınılmış, bu karara WM 30 sonrası veya öncesi varmışlar.

Planlar her zaman değişebilir, ama Reigns'in gelecek yıl kemeri alması bekleniliyormuş.

Ayrıca yapılan ilk planlara göre Lesnar, kemeri Bryan'dan alacakmış ve SS ve NOC'da onunla karşılaşacakmış. Ancak Bryan'ın sakatlığından sonra Cena eklenmiş hikayeye. Bryan vs Lesnar feudundaki fikir, Lesnar'ın Bryan'ı ezici birşekilde yenerek hayranların kalplerini kırmakmış. Ardından Lesnar'ın hakimiyeti devam edecekmiş ve sonra Reigns hikayeye dahil olup saltanatını bitirecekmiş.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    O adam normal değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merle Dixon

Maskeli Kane geri mi döndü?

hayır maskesiz kane geri döndü
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.