Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

• Açıkçası Mysterioyu pek sevmem ben. Ama şuanda emekli olsa bir sonraki HoF töreninde direk yüzüğü alır kendisi. İsmi çok büyük biri. HF olarak eskiden belkide en iyi isimdi ama şuan Adrian Neville, Seth Rollins, Kalisto gibi muhteşem HF güreşçiler varken kendisine pek gerek yok.
  • Sadece ben de mi oluyor bilmiyorum ama girdigim her sitede Summerslam reklamlari goruyorum ve Youtube videolarindaki reklamlarda John Cena vs Brock Lesnar macinin reklami donuyor. Eger bu kadar reklamdan sonra guzel bir main event olmazsa uzulurum baya

Orijinalden alıntı: JackyJack

Açıkçası Mysterioyu pek sevmem ben. Ama şuanda emekli olsa bir sonraki HoF töreninde direk yüzüğü alır kendisi. İsmi çok büyük biri. HF olarak eskiden belkide en iyi isimdi ama şuan Adrian Neville, Seth Rollins, Kalisto gibi muhteşem HF güreşçiler varken kendisine pek gerek yok.

seth rollins sanki extreme hareketler yapmaktan çekinen biri gibi geldi bana,yani jeff hardy kaç metre merdiven den swanton bomb yapardı seth de ise o özgüveni hissedemiyorum belki de wwe kısıtlıyordur seth i,zaman gösterecek aslında
  • yapmayın beyler biraz rey fanboyluğu yapıyor gibi oluyorum rey fanı olduğumdan dolayı ama bunlar doğrular seth rollins dediğin adam da nedir arkadaşım? kaldı ki jeff hardy, kofi kingston, (seth rollinsi karşılaştırmaya bile koymam) high flayer ise rey'e high flayer demek ayıp olur. bu adamlar rey mysterio'nun sahip olduğu çeviklik maç içi aksiyonlarının beşte birine bile sahip değiller. kişiden kişiye göre değişir ama rey mysterio bundan 20 yıl sonra wwe efsaneleri denilince akla ilk gelen 3-5 isimden biri olacaktır wwe'ye böyle bir high flayer gelmemiştir gelmez de artık böyle büyük bir yetenek, dediğim gibi adam ringe yakışıyor her şeyden önce. adamın her hareketini bıraktım sadece ddt'lerini bile izlemek bana keyif veriyor hele de money in the bank 2010'da jack swagger'a yaptığı ddt'yi açın izleyin resmen efsane bir ddt, 4 yıldır tekrarını sıkılmadan izliyorum sadece bu bile size gösterir neyin ne olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

brock lesnar ufc de efsane olmuştur zaten wwede nerdeyse hiç bişi yapmadan bu kadar büyük push olmasının sebebi budur :) ama bu arada lesnar eski lesnar deil ama kendi sikletinin altı rakiplerinde belki jon jones gibi birkaç ufc dövüşçüsü yenebilir.

Bu mesaja cevap vermem gerekiyor.

Lesnar öyle dediğiniz gibi efsane falan değildir UFC'de. Zaten topu topu 8 maç yaptı ve 3 kez yenildi. Tüm maçlarını izledim. İlk 2 maçı zaten mahalle kavgası gibi geçti kendisine kıyasla zayıf rakipleri yendi. Sonra kemeri aldı ve çok kısa bir süre sonra kaybetti. Hele ki Velasquez'den öyle bir dayak yedi ki sormayın şovları izlerken Lesnar'ın suratına dikkatli bakın elmacık kemiğindeki izi farkedersiniz o iz Velasquez'den hatıradır.

Ha Lesnar efsane değil dediysek te yiğidi öldür ama hakkını ver. Çok çalıştı çabaladı ve UFC gibi hiç şakası olmayan bir dalda title sahibi oldu. O bakımdan saygıyı hakediyor.

Bu arada bu konu uzun zaman sahipsiz kalmıştı. Tekrar canlandıranlara teşekkür ederim. Bende uzun zamandır yazmıyordum, yeniden üstlerde görünce sevindim.

• Roster açıklanmış WWE 2K15

• AJ Lee
      Alberto Del Rio
      Bad News Barrett
      Batista
      Big E
      Big Show
      Booker T
      Bray Wyatt
      Brie Bella
      Brock Lesnar
      Cameron
      Cesaro
      Chris Jericho
      CM Punk
      Cody Rhodes
      Curtis Axel
      Damien Sandow
      Daniel Bryan
      Darren Young
      Dean Ambrose
      Dolph Ziggler
      Erick Rowan
      Fandango
      Goldust
      Hulk Hogan
      Jack Swagger
      Jey Uso
      Jimmy Uso
      John Cena
      Justin Gabriel
      Kane
      Kevin Nash
      Kofi Kingston
      Luke Harper
      Mark Henry
      Naomi
      Natalya
      Nikki Bella
      R-Truth
      Randy Orton
      Rey Mysterio
      Ric Flair
      Rob Van Dam
      Roman Reigns
      Ryback
      Santino Marella
      Seth Rollins
      Shawn Michaels
      Sheamus
      “Stone Cold” Steve Austin
      Sting
      Summer Rae
      Tamina
      The Miz
      The Rock
      The Undertaker
      Titus O'Neil
      Triple H
      Tyson Kidd
      Xavier Woods

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Açıkçası Mysterioyu pek sevmem ben. Ama şuanda emekli olsa bir sonraki HoF töreninde direk yüzüğü alır kendisi. İsmi çok büyük biri. HF olarak eskiden belkide en iyi isimdi ama şuan Adrian Neville, Seth Rollins, Kalisto gibi muhteşem HF güreşçiler varken kendisine pek gerek yok.

seth rollins sanki extreme hareketler yapmaktan çekinen biri gibi geldi bana,yani jeff hardy kaç metre merdiven den swanton bomb yapardı seth de ise o özgüveni hissedemiyorum belki de wwe kısıtlıyordur seth i,zaman gösterecek aslında

Evolutionun üstüne atlamıştı 2. kattaki tribünden. Shield zamanındada birkaç çılgın hareketi var. Şu son saçma gimmickinden dolayı şuan pek extreme takılmaz diye düşünüyorum. Eski Seth Rollins gelmeli :D.

• Roster'da herkes var.Ayrıca Edge 2 kere mi Mitb kazandı.

Bu arada Brock efsane değildir demiştim.

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

brock lesnar ufc de efsane olmuştur zaten wwede nerdeyse hiç bişi yapmadan bu kadar büyük push olmasının sebebi budur :) ama bu arada lesnar eski lesnar deil ama kendi sikletinin altı rakiplerinde belki jon jones gibi birkaç ufc dövüşçüsü yenebilir.

Lesnar öyle dediğiniz gibi efsane falan değildir UFC'de. Zaten topu topu 8 maç yaptı ve 3 kez yenildi. Tüm maçlarını izledim. İlk 2 maçı zaten mahalle kavgası gibi geçti kendisine kıyasla zayıf rakipleri yendi. Sonra kemeri aldı ve çok kısa bir süre sonra kaybetti. Hele ki Velasquez'den öyle bir dayak yedi ki sormayın şovları izlerken Lesnar'ın suratına dikkatli bakın elmacık kemiğindeki izi farkedersiniz o iz Velasquez'den hatıradır.

Ha Lesnar efsane değil dediysek te yiğidi öldür ama hakkını ver. Çok çalıştı çabaladı ve UFC gibi hiç şakası olmayan bir dalda title sahibi oldu. O bakımdan saygıyı hakediyor.

Bu arada bu konu uzun zaman sahipsiz kalmıştı. Tekrar canlandıranlara teşekkür ederim. Bende uzun zamandır yazmıyordum, yeniden üstlerde görünce sevindim.

bi arkadaş batista ufcde brock lesnarı yener diyince bu cevabı vermiştim ayrıca alakasız birinin gelip ufc gibi acımasız bir sporda title kazanması imkansıza yakın bir olaydır ve bu iş bile onun adını ufc tarihine yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

yapmayın beyler biraz rey fanboyluğu yapıyor gibi oluyorum rey fanı olduğumdan dolayı ama bunlar doğrular seth rollins dediğin adam da nedir arkadaşım? kaldı ki jeff hardy, kofi kingston, (seth rollinsi karşılaştırmaya bile koymam) high flayer ise rey'e high flayer demek ayıp olur. bu adamlar rey mysterio'nun sahip olduğu çeviklik maç içi aksiyonlarının beşte birine bile sahip değiller. kişiden kişiye göre değişir ama rey mysterio bundan 20 yıl sonra wwe efsaneleri denilince akla ilk gelen 3-5 isimden biri olacaktır wwe'ye böyle bir high flayer gelmemiştir gelmez de artık böyle büyük bir yetenek, dediğim gibi adam ringe yakışıyor her şeyden önce. adamın her hareketini bıraktım sadece ddt'lerini bile izlemek bana keyif veriyor hele de money in the bank 2010'da jack swagger'a yaptığı ddt'yi açın izleyin resmen efsane bir ddt, 4 yıldır tekrarını sıkılmadan izliyorum sadece bu bile size gösterir neyin ne olduğunu.

çok doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

ufc de zaten ayda 1 maç yapıyorsun dostum wwe gibi her hafta değil,8 maçta kemere uzanmış birinden bahsediyoruz ve ufc den anlayan herkes lesnarın ne kadar müthiş bir dövüşçü olduğunu bilir,çok ağır bir adam bi anderson silva gibi tekmelerini falan konuşturamıyor ancak senin nickin gibi barbarın acımasızın teki kendisi brock lesnar ağır siklette en iyi ufc dövüşçülerindendir,tabi bana göre alistair overeem en iyisi ufc ağırsiklette,orta siklet olarak bakarsak da anderson silva ve shogun rua çok iyiler

• quote:

quote:

quote:

Evolutionun üstüne atlamıştı 2. kattaki tribünden. Shield zamanındada birkaç çılgın hareketi var. Şu son saçma gimmickinden dolayı şuan pek extreme takılmaz diye düşünüyorum. Eski Seth Rollins gelmeli :D.

valla evolutionın üstüne atladığı hala aklımda ancak jeff hardy nin kaç metrelik merdiven den swanton bomb yapması extreme dir,evolution ın üstüne atlaması pek de önemli bir olay değil,ayrıca seth bi an önce face olmazsa güreş kariyeri çok kötüye gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Roster'da herkes var.Ayrıca Edge 2 kere mi Mitb kazandı.

Bu arada Brock efsane değildir demiştim.

evet 2 kere kazandı,biri 2005 yılında diğeri 2007 yılında kazandı money in the bank çantasını

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Roster açıklanmış WWE 2K15

• AJ Lee
      Alberto Del Rio
      Bad News Barrett
      Batista
      Big E
      Big Show
      Booker T
      Bray Wyatt
      Brie Bella
      Brock Lesnar
      Cameron
      Cesaro
      Chris Jericho
      CM Punk
      Cody Rhodes
      Curtis Axel
      Damien Sandow
      Daniel Bryan
      Darren Young
      Dean Ambrose
      Dolph Ziggler
      Erick Rowan
      Fandango
      Goldust
      Hulk Hogan
      Jack Swagger
      Jey Uso
      Jimmy Uso
      John Cena
      Justin Gabriel
      Kane
      Kevin Nash
      Kofi Kingston
      Luke Harper
      Mark Henry
      Naomi
      Natalya
      Nikki Bella
      R-Truth
      Randy Orton
      Rey Mysterio
      Ric Flair
      Rob Van Dam
      Roman Reigns
      Ryback
      Santino Marella
      Seth Rollins
      Shawn Michaels
      Sheamus
      “Stone Cold” Steve Austin
      Sting
      Summer Rae
      Tamina
      The Miz
      The Rock
      The Undertaker
      Titus O'Neil
      Triple H
      Tyson Kidd
      Xavier Woods

hainler edge'i katmamışlar rostera neyse ki punk var o olmasaydı sağlam küfrederdim

EDİT:Paige de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 17 Ağustos 2014; 15:04:09 >

• DLC'ler eklenmemiş buna sadece speciel edition da olacak ekstra karakterler var.DLC'ler ile Edge eklenir diye düşünüyorum.

quote:

quote:

quote:

valla evolutionın üstüne atladığı hala aklımda ancak jeff hardy nin kaç metrelik merdiven den swanton bomb yapması extreme dir,evolution ın üstüne atlaması pek de önemli bir olay değil,ayrıca seth bi an önce face olmazsa güreş kariyeri çok kötüye gider

Jeffin tarzıda daha extremdi zaten. Seth ona göre daha düzgün duruyor. Seth HF olmasına rağmen ilerinin Jeff Hardysi gibi durmuyor. Daha çok CM Punkı gibi duruyor. İlerinin Jeff Hardysi Adrian Neville'dir bence. Hatta dahada iyi olacak.

• Brock lesnarın ufc maçlarını paylaşmak istedim brockun velasquez gibi bir adamın karşısına çıkması bile büyük bir yürek ister zaten kendisi hala şu an heavyweight şampiyondur ve brock lesnarın herkes tarafından hatırlanan overeemle maçıda çok iidir belli mi olur belki de rövanşını yaparlar .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jeffin tarzıda daha extremdi zaten. Seth ona göre daha düzgün duruyor. Seth HF olmasına rağmen ilerinin Jeff Hardysi gibi durmuyor. Daha çok CM Punkı gibi duruyor. İlerinin Jeff Hardysi Adrian Neville'dir bence. Hatta dahada iyi olacak.

haklısın ancak şu extreme hareketler konusunda wwe mi seth'i kısıtlıyor yoksa seth mi denemiyor öyle hareketleri bi çözüm bulamadım adrian neville çok yetenekli umudum var,seth ise face olmadığı sürece bi cacık olmaz

• shawn michaels'a ne oldu ya en son bryan bi güzel dövmüştü kendisini
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.