Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Feitan

1-İlk alanlar lafına katılmıyorum,bana göre 2 kez ve üst üste alması daha önemli ve çoğu kişiye göre de öyledir.
    2-Edge vs jericho feuduna nasıl iyi diyorsun anlamadım.Bana göre rezalet ötesi bir feuddu,edge vs triple h feudu zaten cm punk vs triple h kadar kesinlikle iyi değil,sıralamaları var.Edge vs john cena bana göre edge'nin en iyi feududur.
    3-Sana göre en iyi heel bana göre,1-punk,2-edge,3-randy'dir.

Bu da 2 edge'ciye gelsin.Yorum yok,ben bu videolardan sonra yazmamayı tercih ederdim.

https://www.youtube.com/watch?v=8QoYSiIYhjI

https://www.youtube.com/watch?v=8QoYSiIYhjI

https://www.youtube.com/watch?v=NIA7Lm2O6jk

kesinlikle yanlış düşünüyorsun her zaman ilk daha önemlidir,tarihte her zaman ilkler önemlidir çoğu kişiye göre kesinlikle ilkler daha önemlidir,edge vs jericho feudu gayet iyi bir feuddu taa ki jack swagger mahvedene kadar,ayrıca zaten kısa sürdü edge vs jericho feudu yani tadında bıraktılar fazla uzun sürseydi sıkabilirdi,edge vs john cena feudu ve edge vs taker feudu ikisi de birbirinden güzeldi karar veremiyorum hangisi daha iyiydi diye ancak şunu da belirteyim randy orton cm punk'dan daha iyi bir heel di yani tip olarak tam bir psikopat tı şu anda bana göre 1-edge 2-orton 3-cm punk 4-jericho heel sıralaması bana kalırsa böyle ilerleyen yıllarda bu listeye cena bray wyatt ve dean ambrose da mutlaka eklenecektiir

• Cena mı,cena ne arar la heel listesinde ?,cena'nın heel turn yapacağını düşünüyorum ama 1 yıldan fazla sürmez.1 yıl da ilk 3'e girme şansı yok.Dean ambrose'nin de aynı cm punk gibi olacağını düşünüyorum,uzun yıllar face olacak sonra heel turn geçirdiğinde tutmayacak,seyirci onun face olmasını isteyecek.Dean ambrose gibi heel görünümlü face sadece cm punk vardı o da gitti.Dean ambrose'nin 1 yıldan fazla heel olacağını düşünmüyorum,kariyeri boyunca face kalır.

Cena mı,cena ne arar la heel listesinde ?,cena'nın heel turn yapacağını düşünüyorum ama 1 yıldan fazla sürmez.1 yıl da ilk 3'e girme şansı yok.Dean ambrose'nin de aynı cm punk gibi olacağını düşünüyorum,uzun yıllar face olacak sonra heel turn geçirdiğinde tutmayacak,seyirci onun face olmasını isteyecek.Dean ambrose gibi heel görünümlü face sadece cm punk vardı o da gitti.Dean ambrose'nin 1 yıldan fazla heel olacağını düşünmüyorum,kariyeri boyunca face kalır.

Cena en az 2 yıl olarak heel kalır ve tarihin en iyi heel lerinden biri olacaktır,bu kadar iyi iken bile seyircilerin yarısı bu adam dan nefret ediyor heel olduğunda kim bilir neler olur sen düşün artık dean ambrose cm punk'ın izinden gitmez bence,tamamen randy orton ın izinden gidecek gibi duruyor bu psikopat haliyle en iyi heel lerden olabilir,bray wyatt ı söylememe gerek yok o zaten heel kavramına çok farklı bi anlam katabilecek biri çok yetenekli

• Dean ambrose face olur,randy orton face olduğunda bu kadar tutmadı.Dean ambrose'ye kesinlikle face daha iyi gidiyor,heel görünümlü face'ler çok tutar.Bray wyatt hakkında yorum yapmıyorum,ileride tutar mı bilmem ama face turn yapacaklarından eminim.

Dean ambrose face olur,randy orton face olduğunda bu kadar tutmadı.Dean ambrose'ye kesinlikle face daha iyi gidiyor,heel görünümlü face'ler çok tutar.Bray wyatt hakkında yorum yapmıyorum,ileride tutar mı bilmem ama face turn yapacaklarından eminim.

Dean ambrose hem face hem de heel olarak tutar,şurada da haklısın heel görünümlü face'ler çok tutuyor,ancak bana kalırsa wwe bütün yıldızları face yapmaktan vazgeçmeli roster'da artık top heel de olmak zorunda bray wyatt mutlaka heel olarak devam eder,dean ambrose ve bray wyatt gibi ileride top heel olabilecek potansiyele sahip adamları face yaparlarsa ileride çok sıkıntı çekerler feudlar zevkli olmaz,jericho punk edge gitti hatta orton da face olunca bi ara top heel kalmadı roster da,şu anda da top heel bi isim bana kalırsa yok randy orton legacy zamanlarında muhteşem bir heel iken şu anda daha düşük konumda,seth rollins heel ama top heel değil bence olamaz da ileride face olacaktır roman zaten face olarak devam eder dean ve bray wyatt heel olarak devam etmek zorunda aksi takdirde son 3 yıl gibi wwe de heel ler ile face ler arasında uçurum olur

• cena nerelerde 2 haftadır yok.
  • Seth rollins'e başarılı olur diyordum ama ne seyirci desteği var,ne maçları zevkli,ne kendine özel yapan birşeyi var.Seth rollins'in ilerde dean ambrose ve roman reigns'in konumuna geleceğini düşünmüyorum.En fazla whc alır.

Highflayer eksikliğide yok artık,nxt'ye çok iyi isimler geldi.Aslında seth dean'den indy federasyonlarda daha başarılıydı.Bence seth rollins'i heel turn yaparak hata ettiler,daha da tutacağını sanmıyorum.Shield vs evolution feudunda en çok seth destek alıyordu,yaptığı hareketler müthişti.

Seth rollins'in heel turnu aynı jeff hardy'nin heel turn yapması gibi birşey.Aslında heel jeff hardy'de kötü değildi ama tutmadı.

Orijinalden alıntı: montevo

cena nerelerde 2 haftadır yok.

cena film çekimlerinde

Seth rollins'e başarılı olur diyordum ama ne seyirci desteği var,ne maçları zevkli,ne kendine özel yapan birşeyi var.Seth rollins'in ilerde dean ambrose ve roman reigns'in konumuna geleceğini düşünmüyorum.En fazla whc alır.

Highflayer eksikliğide yok artık,nxt'ye çok iyi isimler geldi.Aslında seth dean'den indy federasyonlarda daha başarılıydı.Bence seth rollins'i heel turn yaparak hata ettiler,daha da tutacağını sanmıyorum.Shield vs evolution feudunda en çok seth destek alıyordu,yaptığı hareketler müthişti.

Seth rollins'in heel turnu aynı jeff hardy'nin heel turn yapması gibi birşey.Aslında heel jeff hardy'de kötü değildi ama tutmadı.

bence heel turnu dean ambrose yapmalıydı

• cenanın bi kaç filmine baktım.pek film adamı değil.film için kaba kaçıyo.bi rock değil onu geçtim de güreşten baika bişey etmese iyi bence.
  • quote:

Seth rollins'e başarılı olur diyordum ama ne seyirci desteği var,ne maçları zevkli,ne kendine özel yapan birşeyi var.Seth rollins'in ilerde dean ambrose ve roman reigns'in konumuna geleceğini düşünmüyorum.En fazla whc alır.

önceki sayfalara bakarsan benim bu durumu önceden açıkladığımı görürsün seth shield üyeleri arasında en az yeteneğe sahip ve parlama ihtimali en düşük isim,whc alır demişsin de whc mid carder bi kemer değil farkındaysan seth rollins heel oldu ancak insanlara kendini nefret ettiremedi,giriş müziği olarak beş para etmez bişey yaptı sonra ring dövüş kıyafeti de hiç iyi değil,cm punk ve jeff hardy gibi olacağını düşünmediğimi her zaman söyledim bu saatten sonra anca face olursa bişeyler çıkar,dean ve romana göre bayağı aşağıda kalacak gibi duruyor seth

• quote:

Dean ambrose yapsaydı beklenen olurdu.Roman zaten yapmazdı.Seth rollins'in heel turn yapması o zaman ki şartlara göre daha iyiydi ama tutmadı.

zaten herkes dean ambrose heel olur diyordu ancak wwe ters köşe yapmak istedi bana kalırsa,ki dean keşke heel olsaydı
  • Midcarder olur demedim,herşeyi yanlış anlıyorsun.Midcarder kemeri zaten ic kemeridir.Whc maineventer kemeri ama wwe kadar popüler değil ve değeri yok.Brand kavramı varken eşit olabilirdi ama şu an da wwe kemeri daha değerli.Ayrıca christian,jack swagger,dolph ziggler gibi kişiler bu kemeri almızsa ben buna wwe'den iyi demem.Wwe kemerini jack swagger'a vermezler,dolph ziggler'a vermezler,christian'a vermezler,whc kemeri şu dur,ismi olupta değer verilmemiş,1.plan da olmamış kişilere whc verirler.

Biraz mantıklı ol,şimdi john cena'ya whc verirler mi ? ne john cena ister ne wwe verir.John cena whc kemeri alacağına kemersiz iyi bir feud'a girmeyi tercih eder.

Orijinalden alıntı: montevo

cenanın bi kaç filmine baktım.pek film adamı değil.film için kaba kaçıyo.bi rock değil onu geçtim de güreşten baika bişey etmese iyi bence.

abi Dwayne johnson 1 numara ya iyi ki hızlı ve öfkeliye girdi süper adam yav hem amerikan güreşi hem filmler karizma süper yani tek kaş kaldırması fena adam yıldız doğmuş resmen

• Bence dwayne johnson aktörlüğe daha çok yeteneği var.Keşke amerikan güreşini bırakıp veya hiç girmeden aktörlüğe başlasaydı.

Bence dwayne johnson aktörlüğe daha çok yeteneği var.Keşke amerikan güreşini bırakıp veya hiç girmeden aktörlüğe başlasaydı.

amerikan güreşi zaten %90 aktörlük gereken bi spor daha doğrusu wwe de tutunabilmek için iyi bir aktör olman gerek
  • Herşey aktörlük değil,bu adamın ring içi aksiyonu çok kötüydü.Move-set'leri en berbat güreşçilerden.Bu adam sırf mikrofon ve aktörlük yeteneği ile buraya gelmiştir.Eski hali şimdiki haline göre karizmatik değildi.Şimdi daha karizmatik.Stone cold bana göre rock'dan daha büyük birisidir ki tabi güreş anlamında diyorum yoksa dwayne johnson şimdilerde ki en iyi aktörlerdendir.

Herşey aktörlük değil,bu adamın ring içi aksiyonu çok kötüydü.Move-set'leri en berbat güreşçilerden.Bu adam sırf mikrofon ve aktörlük yeteneği ile buraya gelmiştir.Eski hali şimdiki haline göre karizmatik değildi.Şimdi daha karizmatik.Stone cold bana göre rock'dan daha büyük birisidir ki tabi güreş anlamında diyorum yoksa dwayne johnson şimdilerde ki en iyi aktörlerdendir.

rock vs austin feudu tarihin belki de en iyi feududur çok uzun sürmesine rağmen hiç sıkmamıştır hatta o feud başlayana kadar reytingler normal seyrederken reytingler bu feuddan sonra tavanlara ulaştı,buna mcmahon da dahil olunca inanılmaz zevkli bi feud haline geldi,the rock o mikrofon ve aktörlük yeteneğinin yanında o zamanki karizması şimdi ki kadar olmasa da karizmatikti bakışları çok etkileyiciydi yani bu adam eline mikrofon alsa ve bütün şov böyle devam edecek desseler tartışmasız kabul ederdim hangisi daha iyi dersek inan rock ve austin ikisi arasında karar veremiyorum ikisi de çok çok büyük yıldızlar stone cold'un bira banyosu yapması da çok büyük haz veriyordu seyircilere,katılıyorum rock ın ring içi pek yoktu yine de ring içi olmadan zirvede kalmayı başardı

• quote:

Midcarder olur demedim,herşeyi yanlış anlıyorsun.Midcarder kemeri zaten ic kemeridir.Whc maineventer kemeri ama wwe kadar popüler değil ve değeri yok.Brand kavramı varken eşit olabilirdi ama şu an da wwe kemeri daha değerli.Ayrıca christian,jack swagger,dolph ziggler gibi kişiler bu kemeri almızsa ben buna wwe'den iyi demem.Wwe kemerini jack swagger'a vermezler,dolph ziggler'a vermezler,christian'a vermezler,whc kemeri şu dur,ismi olupta değer verilmemiş,1.plan da olmamış kişilere whc verirler.

Biraz mantıklı ol,şimdi john cena'ya whc verirler mi ? ne john cena ister ne wwe verir.John cena whc kemeri alacağına kemersiz iyi bir feud'a girmeyi tercih eder.

aslında bakarsak whc kemeri daha fazla tarihi olan daha eski bi kemerdir,brand kavramı varken iki şovun eşit kemerleriydi bunlar şu anda ise birleşmiş durumdalar,john cena edge ile feudunda şu ankinden daha değerli bir yıldızdı wwe için ve whc kemerine sahip olmuştu bbunu hatırlatmak isterim,sen whc yi küçümsüyorsun ancak öyle değil wwe whc kemerini ziggler christian swagger gibi isimlere vererek bunları denedi ve başarısız oldular yeni bir yıldız çıkarmaya çalışıyorlardı,undertaker mesela kariyerinde wwe kemerine sahip olmadı wwe ona değer vermedi o zaman?öyle bişey yok yıllardır smackdown daydı taker ve bu yüzden hep whc için mücadele etti,kemer feudlarında olduğunda

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.