Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • bu hafta rawa bakalım görelim kane kesin shield hakkında promo keser.bana shield face turn yapıp authority e karşı olacak gibi geliyor valla herşey olabilir beklerim wwe den.

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

bu hafta rawa bakalım görelim kane kesin shield hakkında promo keser.bana shield face turn yapıp authority e karşı olacak gibi geliyor valla herşey olabilir beklerim wwe den.

hocam dediğiniz gibi olursa authoritye karşı olurlarsa çok zevkli bi feud olur bence güzel olur triple h nin dikdatörlüğünü bitirseler ama dediğiniz gibi promo kesin bence

Orijinalden alıntı: forevershield

quote:

bu hafta rawa bakalım görelim kane kesin shield hakkında promo keser.bana shield face turn yapıp authority e karşı olacak gibi geliyor valla herşey olabilir beklerim wwe den.

hocam dediğiniz gibi olursa authoritye karşı olurlarsa çok zevkli bi feud olur bence güzel olur triple h nin dikdatörlüğünü bitirseler ama dediğiniz gibi promo kesin bence

Daniel Bryan and The Shield vs Batista,Orton,Kane,Triple H fena mı olur hatta 2 hafta önce falan reigns triple h ile göz göze falan geliyordu olur mu olur valla neyse konuyu biraz değiştirelim wm main eventinde batista vs orton kötü olur daniel bryanı eklerlerse maça heyecan gelir zaten triple h i yenerse maça girecek triple h i yense bile maça mutlaka karışan olur bryan anca extreme rules ta alır kemeri.normalde bu feudu punk için yapacaklardı ama punk gidince daniel bryan a döndüler bakalım ne olacak

• quote:

quote:

quote:

Daniel Bryan and The Shield vs Batista,Orton,Kane,Triple H fena mı olur hatta 2 hafta önce falan reigns triple h ile göz göze falan geliyordu olur mu olur valla neyse konuyu biraz değiştirelim wm main eventinde batista vs orton kötü olur daniel bryanı eklerlerse maça heyecan gelir zaten triple h i yenerse maça girecek triple h i yense bile maça mutlaka karışan olur bryan anca extreme rules ta alır kemeri.normalde bu feudu punk için yapacaklardı ama punk gidince daniel bryan a döndüler bakalım ne olacak

çok iyi bi wrestlemania olacağını sanmıyorum açıkcası bu sene bryan zaten adam sonuna kadar geliyo tıkanıyo ne zaman o kemeri alıp sevinebilecek çok merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok iyi bi wrestlemania olacağını sanmıyorum açıkcası bu sene bryan zaten adam sonuna kadar geliyo tıkanıyo ne zaman o kemeri alıp sevinebilecek çok merak ediyorum

aslında orton ile olan feudları güzeldi hele big showun gelip triple h e yaptığı ko punch ı unutmam.normalde hell in a cellde alacaktı orada da shawn ihanet etti zaten ondan sonra show ile feuda girdi o da 1 ppv lik sürdü cena vs orton zaten berbattı ama şimdi bryan tekrar authority e karşı bu sefer feud daha heyecanlı şu aralar big showda feuda biraz dahil oluyor gibi heralde o feudu yeniden canlandırma düşüncesinde wwe.

• wwe kemeri mutlaka orton veya cm punk ta olmalı whc için ise şu andaki hi. bir aday yeterli değil bi kere rock cena miz gibi adamlar sd ye yakışmıyo adamlar raw da olmalı whc için en iyi aday chris jericho olmalı onla feuda girecek isim ise heel sheamus olmalı.

Orijinalden alıntı: Lord Joker

wwe kemeri mutlaka orton veya cm punk ta olmalı whc için ise şu andaki hi. bir aday yeterli değil bi kere rock cena miz gibi adamlar sd ye yakışmıyo adamlar raw da olmalı whc için en iyi aday chris jericho olmalı onla feuda girecek isim ise heel sheamus olmalı.

şu an iki kemer birleşmiş durumda yani wwe world heavyweight championship olarak
  • iki kemerin birlesmesi cok kötü olmus ayrıca feudlarda eskisinden eser yok rock austin feudu yanlıs hatırlamıyosam 3 yıl sürmüştü ayrıca austin ile mcmahon feudu da inanılmazdı şimdiki feudlar cok kısa sürüyo büyük kemerleri dolph ziggler daniel bryan gibi orta seviyede görmek içimi acıtıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

iki kemerin birlesmesi cok kötü olmus ayrıca feudlarda eskisinden eser yok rock austin feudu yanlıs hatırlamıyosam 3 yıl sürmüştü ayrıca austin ile mcmahon feudu da inanılmazdı şimdiki feudlar cok kısa sürüyo büyük kemerleri dolph ziggler daniel bryan gibi orta seviyede görmek içimi acıtıyo

hocam onlar eski nesil güreşçiler adamlar 50 yaşına kadar mı güreşecek biraz geleceğe bakmak lazım ziggler bryan shield onlarda yetenekli güreşçiler yani genç yeteneklere şans verilmeli.
  • hocam ben zaten onlar gelsin güreşsin demiyorum ki o zamanlara göre feudların çok kısa olduğundan yakındım ayrıca wwe'de yetenekli bi adam var zaten the miz bu adam wwe şampiyonu olursa hiç sırıtmaz,daniel brayn ve ziggler çok yetenekli güreşçiler değil,zamanında evan bourne john morrison gibi isimler yetenekli isimlerdi ki wwe o kadar yıldızın içinde push veremiyodu bunlara o yüzden kayboldular şimdi yıldız azlığından daniel bryan ziggler gibi adamlar çok yetenekli geliyo gözümüze ah be neydi o jeff hardy ler edge ler rock ve austin ler nerde böyle isimler nerde daniel ve ziggler ayrıca wwe yeni bi nexus inşa etmeli ve shield asla face turn yapmamalı büyük hata yaparlar shield face olursa

• artık feudlar öyle attitude eradaki gibi uzun süreli olamaz çünkü feud 3 ay ı geçtimi seyirci hemen sıkılıyor.eski güreşçi meselesine gelirsek austin rock edge gibi yeni güreşçiler arama peşindeler.ama morrison evan bourne konusunda haklısınız onlar gibi kaç tane yetenek harcadı wwe.ama şu anda alttan gelen yetenekli güreşçi arama konusunda iyileşmeye başladılar.
  • dostum bence dövüşcüler iyi olursa seyirci hiç bir zaman sıkılmaz.iddia ediyorum edge vs jeff hardy veya jeff hardy vs cm punk ,undertaker vs shawn michaels randy orton vs john cena legacy vs triple h gibi feudlar olursa seyirci hiç sıkılmaz rock austin feudu 3 sene sürmüştü ve kimse sıkılmamıştı çok zevkliydi ama sen gidip daniel bryan orton feudu yaparsan 1 ay dan sonra insanlar sıkılır.wwe nin bunlara çare bulması lazım.atıyorum eskiden smackdown da whc olacak kaç tane adam vardı şimdi adam gibi eleman yok sd da bi çok iyi güreşçi raw'da.bi de eskiden smackdown vs. raw durumu vardı artık yok yani ben bragging rightsları bile özledim ne yalan söyliyim.bu arada punk bi an önce dönmeli iyice sıkmaya başlıyo wwe yoksa

dostum bence dövüşcüler iyi olursa seyirci hiç bir zaman sıkılmaz.iddia ediyorum edge vs jeff hardy veya jeff hardy vs cm punk ,undertaker vs shawn michaels randy orton vs john cena legacy vs triple h gibi feudlar olursa seyirci hiç sıkılmaz rock austin feudu 3 sene sürmüştü ve kimse sıkılmamıştı çok zevkliydi ama sen gidip daniel bryan orton feudu yaparsan 1 ay dan sonra insanlar sıkılır.wwe nin bunlara çare bulması lazım.atıyorum eskiden smackdown da whc olacak kaç tane adam vardı şimdi adam gibi eleman yok sd da bi çok iyi güreşçi raw'da.bi de eskiden smackdown vs. raw durumu vardı artık yok yani ben bragging rightsları bile özledim ne yalan söyliyim.bu arada punk bi an önce dönmeli iyice sıkmaya başlıyo wwe yoksa

Talking Dead'e Phil Brooks olarak gecti ama yine de adam programin basinda Cm Punk olarak biliyor olabillrisinz. Hala WWE contract'i altinda ama bu saaten sonra bir sey olacagini zannetmiyorum.

• Daniel bryan vs.. boş adam,mümkünse kemer vermesinler,ne karizması var,torpil ile adamı yükselttiler,ilk önce hardy kardeşler ile anlaşmaları lazım,sonra jericho'ya muhteşem dönüşlerinden birini yaptırıp,cm punk ile triple h ailesi ile kapıştırmaları lazım.Şuan wwe eskisi gibi değil,kimse eskisinden iyi diyemez,resmen rezalet,leş,son zamanlarda izleyesim gelmiyor.Shield vs.. ne la,eskiden ne gruplar vardı,shield onların tırnağı olamaz.Ayrıca wyatt'ın daha iyi olması daha doğal,wwe tarihinde kane&undertaker dışında wyatt gibi grup gelmedi.Daha da wwe izlemeyi düşünmüyorum.

Orijinalden alıntı: Feitan

Daniel bryan vs.. boş adam,mümkünse kemer vermesinler,ne karizması var,torpil ile adamı yükselttiler,ilk önce hardy kardeşler ile anlaşmaları lazım,sonra jericho'ya muhteşem dönüşlerinden birini yaptırıp,cm punk ile triple h ailesi ile kapıştırmaları lazım.Şuan wwe eskisi gibi değil,kimse eskisinden iyi diyemez,resmen rezalet,leş,son zamanlarda izleyesim gelmiyor.Shield vs.. ne la,eskiden ne gruplar vardı,shield onların tırnağı olamaz.Ayrıca wyatt'ın daha iyi olması daha doğal,wwe tarihinde kane&undertaker dışında wyatt gibi grup gelmedi.Daha da wwe izlemeyi düşünmüyorum.

aynen bunları anlattım ben de dostum,eskiden ne adamlar vardı ki fırsat bulamıyolardı şimdi önüne gelene yıldız potansiyeli var diyolar hele daniel bryan tam rezalet bi kere wade barrett daha yetenekliydi üstelik adam nexus lideri olarak reytingleri inanılmaz artırmıştı şimdi de punk gitmiş wwe iyice kötüleşiyor bu arada wyatt gerçekten iyi grup ama bi dx değil gelmiş geçmiş en iyi gruptur dx

• hocam dediğimiz çıkıyor galiba shield jerry lawler yerine kane e saldırdı triple powerbomb yaptı shield faceliğe doğru gidiyor
  • işte bu çok kötü oldu shield de face olursa iyice rekabet azalacak.shield grubu del rio sheamus miz orton bunlara hiç bi zaman face lik yakışmaz her zaman heel olmalılar çünkü adamların yapısı falan her şeyi heel olmak için doğmuşlar resmen

hocam dediğimiz çıkıyor galiba shield jerry lawler yerine kane e saldırdı triple powerbomb yaptı shield faceliğe doğru gidiyor

hocam salı günü çekilen smacdowna baktım az önce kane ve new age Qutlaws tarafından saldırıya uğradı shield ve face turn garantilendi bence wrestlemania içinde kane new age Qutlaws vs shield maçı olucak diye duydum tam doğrumu bilmiyorum ama bakalım neler olacak shield face olarak eskisi gibi başarılı olabilecekmi eskiye göre dahamı iyi dahamı kötü olacak görücez
  • beyler ben de son 2 haftadır tekrardan wwe izlemeye başladım bundan yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sene önce raw general manager vardı bilgisayar dan konuşuyodu hatta edge o bilgisayarı parçalamıştı onun kim olduğu açıklandı mı kimmiş?

quote:

hocam dediğimiz çıkıyor galiba shield jerry lawler yerine kane e saldırdı triple powerbomb yaptı shield faceliğe doğru gidiyor

hocam salı günü çekilen smacdowna baktım az önce kane ve new age Qutlaws tarafından saldırıya uğradı shield ve face turn garantilendi bence wrestlemania içinde kane new age Qutlaws vs shield maçı olucak diye duydum tam doğrumu bilmiyorum ama bakalım neler olacak shield face olarak eskisi gibi başarılı olabilecekmi eskiye göre dahamı iyi dahamı kötü olacak görücez

açık söyleyim ben shield a wrestlemania için daha büyük rakipler beklerdim mesela wyatt vs shield feudunu wrestlemania için saklasalardı çok iyi olurdu müthiş maç izlerdik.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.