Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Bu arada Bryan düşmanları yüzünden buraya fazla girmeme kararı almıştım ama rağbet görmüş baya.Daha çok bu konuya girerim artık.

Dostum burada bryan düsmanı yok,ben bryanı pek sevmem ama düsman falan değilim en azından cena ve lesnar yerine bryanı tercih ederim :D neyse saka bi yana dostum benim her zaman anlatmak istediğim suydu:bryan iyi ama daha yeteneklileri var yani en basından beri undisputedin dean ambrose veya bray wyatta verilmesi taraftarıydın bu yüzden bryana karsı cıkardım hep ancak sunu da kabul ediyorum cena dan sonra bu sirketin yüzü roman değil bryan olacak bu seyirci desteği ürün satısı ve yes movement olduğu sürece bryan sirketin yüzü olarak kalacak su aralar sakat olduğundan dolayı roman god mode olarak takılıyor ama bryan döndüğünde roman da geri planda kalacaktır en cok üzüldüğüm ise bray ve dean hakettiği değeri görmüyor

Hocam her ne olursa olsun şu anda şirketin yüzünün sakatlansa da Bryan olduğu ve ana kemer için Roman,Dean,Wyatt vs. için erken olduğunu düşünüyorum.Hele Reigns'e son 2 aydır iyice kıl kaptım her şovu ayakta kapattı en son da Randy'i SS'de yenince şarteller attı tam bir Reigns düşmanı oldum abi nedir bu kadar mega push? İyi ki bir karizması var herifin.Açıkçası Rollins Reigns'ten daha yetenekli.Zaten Rollins ileride cash-in yapıp kemeri alacaktır.

Evet rollins yetenekli ancak heel olarak devam ederse onun da yeteneğine yazık etmiş olacaklar

• bu arada daimen sandow yenilme rekoru kıracak gibi adam her maç yeniliyor

Orijinalden alıntı: hompoy21

bu arada daimen sandow yenilme rekoru kıracak gibi adam her maç yeniliyor

wwe ye ilk geldiğinde güzel maçlar çıkarıyordu ama o da santino gibi komedyene dönüştü ayrıca şu santino bile zamanında whc kemeri almış vay be

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

İyice sıkılmaya başladım artık son zamanlarda hiç kaliteli bir feud oluşmadı.Y2J kemer alsın artık.

Y2J wyatt feudu da tutmadı,jericho ya bu saatten sonra kemer vermezler harcadılar adamı,o kadar büyük bir yıldızken bile smackdownda IC kemeri için mücadele ettiriyorlardı,şimdi kemer vermeleri mucize olur umarım güzel feudlar başlar artık bryan ve batista geldiğinde hareketlilik kazandıracaklardır batista-hhh feudundan çok ümitliyim ben,face batista eski günlere döndürecektir bizi

• quote:

quote:

İyice sıkılmaya başladım artık son zamanlarda hiç kaliteli bir feud oluşmadı.Y2J kemer alsın artık.

Y2J wyatt feudu da tutmadı,jericho ya bu saatten sonra kemer vermezler harcadılar adamı,o kadar büyük bir yıldızken bile smackdownda IC kemeri için mücadele ettiriyorlardı,şimdi kemer vermeleri mucize olur umarım güzel feudlar başlar artık bryan ve batista geldiğinde hareketlilik kazandıracaklardır batista-hhh feudundan çok ümitliyim ben,face batista eski günlere döndürecektir bizi

inşallah eski günlere döneriz attitude era dönse olsa ne iyi olurdu dimi :D

• quote:

quote:

quote:

keşke o günlere dönsek muhteşemdi yav stone cold the rock ve stone cold mcmahon feudu tarihin en iyi feudlarından şimdi öyle feudlar nerdee mcmahon feudlara girince inanılmaz heyecan katardı ancak son ne john laurenaitis(doğru mu yazdım bilmiyorum) ne teddy long ne de triple h girdikleri feudlarda bi mcmahon etkisi yaratamadılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

keşke o günlere dönsek muhteşemdi yav stone cold the rock ve stone cold mcmahon feudu tarihin en iyi feudlarından şimdi öyle feudlar nerdee mcmahon feudlara girince inanılmaz heyecan katardı ancak son ne john laurenaitis(doğru mu yazdım bilmiyorum) ne teddy long ne de triple h girdikleri feudlarda bi mcmahon etkisi yaratamadılar

O zaman daha rahatlık vardı daha çok maç türü ve eğlence katılabiliyordu şimdi çok sınırlı maalesef.Dudleyz,Hardyz falan tables ladders chairs maçlar çok sarıyordu zaten şimdi bunları sadece bir ppv'de yapıyorlar.

• quote:

quote:

Arkadaş birşeyleri eksik biliyorsun Y2J harcanmadı öyle olmayı kendi istedi adamın umrunda değil ki Rumble kazanmak veya kemer almak. Adamın geliş amacı genç yetenekler ile feuda girip onları yükseltmek ama bende sevmiyorum bu yaptığı şeyi ben olsam kimseye değer vermezdim mesela. Harcandı dediğin adama CM Punk 434 günlük kemer saltanatı sırasında Jericho'ya WWE kemeri verilmesi teklif edilmiş ancak kendisi kabul etmemiş düşün buradan artık etkisini. Ayrıca Santino WHC falan almadı yanlış biliyorsun

• Chris Jericho'ya kemer verilme işini bende biliyorum.6 aylık kemer Reign'i teklif edilmiş.Chris Jericho'nun gençleri yükselttiği belli ama kendini de rezil ettiği de gerçek.Normal şartlar da Chris Jericho'nun Bray'a yenilmesi söz konusu olmaz.Yine Daniel Bryan'ı abarttınız.Bende seviyorum dedim de bu kadar değil.O adama WM'de aynı gün o maçları kazanması fazlaydı.WWE'nin 1 numaralı adamı Daniel Bryan olmaz.Karizmatik biri olması lazım.Daniel Bryan WWE'nin 1 numaralı adamı olursa 1 yıl sonra batar o şirket.John Cena'nın yine bir karizması var.1 numaralı adamın yetenekli olması şart değil.Roman bu tanıma uyuyor.Tabi başka isimler de gelecek.Mesela Jeff WWE'den gittiğin de ürünleri kalktı.Cm Punk ayrılalı 1 yıl olacak nerdeyse hala ürünleri shop'ta.Hala bakıyorsunuz Cm Punk chantları atılıyor.Kim için böyle chantlar atıldı.Cm Punk'ın kesin ayrılmadığının belgesidir.Ayrıca Punk gitmeden önce WWE'nin 1 numaralı adamıydı.

• Dsmart olmadan internet üzerinden nasıl izleyebilirim acaba canlı olarak olmasa da olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • desirulez,bollyrulez ve watchwrestle gibi sitelerden

Orijinalden alıntı: Feitan

Chris Jericho'ya kemer verilme işini bende biliyorum.6 aylık kemer Reign'i teklif edilmiş.Chris Jericho'nun gençleri yükselttiği belli ama kendini de rezil ettiği de gerçek.Normal şartlar da Chris Jericho'nun Bray'a yenilmesi söz konusu olmaz.Yine Daniel Bryan'ı abarttınız.Bende seviyorum dedim de bu kadar değil.O adama WM'de aynı gün o maçları kazanması fazlaydı.WWE'nin 1 numaralı adamı Daniel Bryan olmaz.Karizmatik biri olması lazım.Daniel Bryan WWE'nin 1 numaralı adamı olursa 1 yıl sonra batar o şirket.John Cena'nın yine bir karizması var.1 numaralı adamın yetenekli olması şart değil.Roman bu tanıma uyuyor.Tabi başka isimler de gelecek.Mesela Jeff WWE'den gittiğin de ürünleri kalktı.Cm Punk ayrılalı 1 yıl olacak nerdeyse hala ürünleri shop'ta.Hala bakıyorsunuz Cm Punk chantları atılıyor.Kim için böyle chantlar atıldı.Cm Punk'ın kesin ayrılmadığının belgesidir.Ayrıca Punk gitmeden önce WWE'nin 1 numaralı adamıydı.

Dostum jericho konusunda katılıyorum ama eskiden beri adam hakettiği değeri görmedi,john cena da hem karizma var hem de milletine bağlı asker tarzı ile seyircilerin gönlünü fethetti,bence de bryan sirket yüzü olmamalı hele ki dean gibi karizmatik ve yetenekli bi adam varken ama bryan inanılmaz destek alıyor bu yüzden ben gönlümden gecení değil objektif olarak söylüyorum bryan bu desteği arkasında tuttuğu sürece sirketin yüzü olarak kalacak roman falan olmaz yani bosa ümitlenmeyin,ayrıca cm punk konusunda gitmeseydi zaten sirket yüzü olmustu bile,bana kalırsa gitmeden de sirketin 1 numaralı adamıydı aldığı destek karizma tip fizik boy mikrofon her sey var adamda ama arkadaslar burada beni uyarmıstı punk hic bi zaman sirketin 1 numaralı adamı olmadı diye cünkü cena ya göre yine arka plandaydı mesela cm punk face dönecekken sırf cena yüzünden heel olarak döndü gibi seylerle beni uyardılar ne kadar doğru bilmiyorum ama cm punk wwe 13 oyununa kapak olmasıyla birlikte sirketin 1 numaralı adamıydı tabi bu bana göre öyleydi baska arkadasların görûslerıne saygı duyarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• john cena ikinci 9.99 kapağını koydu

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • bir sonraki ppv'nin adı ne olacaktı unuttum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elured -- 5 Eylül 2014; 19:30:08 >

WWE batıyor.Böyle giderse 1-2 yıl içinde finish yer.

Batmaz hep aynı söylentiler

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Bu Dean de Stone Cold olabilecek potansiyeli sadece ben mi goruyorum

Dean ambrose wwe nin yeni orton'ı,orton da stil olarak wwe nin yeni stone coldu olduğuna göre dean yeni stone cold olur,o potansiyel var cok yetenekli umarım wwe roman uğruna harcamaz bu adamı

Dean gibi birini harcayacaklarini sanmiyorum ama suan wwe acikca Roman Reigns e push vermis durumda ve yapmak istedikleri acikca WM 31 de Roman vs Lesnar maci, yani bir puruz cikmazsa bu olacak buyuk ihtimalle.
    Acikcasi ben teknik olarak Dean ve Seth in daha iyi oldugunu dusunuyorum ama Reigns e de lafim yok adam en azindan aldigi pushun hakkini veriyor. Eskiden daha az teknigi ve sifir mikrofon yetenegi vardi(Leakee iken), WWE ye geldiginden beri
    en azindan mikrofonunu gelistirdi,eskiden daha pisirik konusuyordu, teknik olarak ise sanirim ben bir roportajinda ring icinde seyirci reaksiyonuna gore hareket ettigini soyledigini duymustum, ama en azindan Reigns in bir submission hareketine ihtiyaci var
    Su tekniklerle bile Brocku yenmesi inandirici olmaz cunku, zaten Vince in o yuzden Rock vs Lesnar istedigi soylentileri var(bu da sampiyonluk maci olmaz bence).
    Vince suan ortalarda olmasa bile fikirlerinin kaale alinmasi lazim bence cunku senaryo isini cok iyi biliyor. Ben gecen raw I hic begenmedim mesela,yani cok amacsiz ruhsuz bir sekilde yazilmis bolum,zaten bu bolume kin tutup da senaryosunu o yuzden sizdirmis olabilrler
    Russo bile acik mektup yazmis Triple H'e raw i elestirmek icin. Tabi wwe nin suan uyguladigi heel politikasi da bence rezillik. Heeller bu kadar fazla ezilmemeli, yani Seth'in heel turnunden beri kac kez ucar-kacar bir hareketini gorduk? Cesaro WM 30 dan beri sadece Cena ya bir macta swing yapti , finisherini cogu kez kullanamadan yenildi. Kane ve Orton u saymiyorum bile. Bence bir ceki duzen lazim bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

WWE batıyor.Böyle giderse 1-2 yıl içinde finish yer.

Batmaz hep aynı söylentiler

Titanik de batmaz diyorlardı

quote:

quote:

Bu Dean de Stone Cold olabilecek potansiyeli sadece ben mi goruyorum

Dean ambrose wwe nin yeni orton'ı,orton da stil olarak wwe nin yeni stone coldu olduğuna göre dean yeni stone cold olur,o potansiyel var cok yetenekli umarım wwe roman uğruna harcamaz bu adamı

Dean gibi birini harcayacaklarini sanmiyorum ama suan wwe acikca Roman Reigns e push vermis durumda ve yapmak istedikleri acikca WM 31 de Roman vs Lesnar maci, yani bir puruz cikmazsa bu olacak buyuk ihtimalle.
    Acikcasi ben teknik olarak Dean ve Seth in daha iyi oldugunu dusunuyorum ama Reigns e de lafim yok adam en azindan aldigi pushun hakkini veriyor. Eskiden daha az teknigi ve sifir mikrofon yetenegi vardi(Leakee iken), WWE ye geldiginden beri
    en azindan mikrofonunu gelistirdi,eskiden daha pisirik konusuyordu, teknik olarak ise sanirim ben bir roportajinda ring icinde seyirci reaksiyonuna gore hareket ettigini soyledigini duymustum, ama en azindan Reigns in bir submission hareketine ihtiyaci var
    Su tekniklerle bile Brocku yenmesi inandirici olmaz cunku, zaten Vince in o yuzden Rock vs Lesnar istedigi soylentileri var(bu da sampiyonluk maci olmaz bence).
    Vince suan ortalarda olmasa bile fikirlerinin kaale alinmasi lazim bence cunku senaryo isini cok iyi biliyor. Ben gecen raw I hic begenmedim mesela,yani cok amacsiz ruhsuz bir sekilde yazilmis bolum,zaten bu bolume kin tutup da senaryosunu o yuzden sizdirmis olabilrler
    Russo bile acik mektup yazmis Triple H'e raw i elestirmek icin. Tabi wwe nin suan uyguladigi heel politikasi da bence rezillik. Heeller bu kadar fazla ezilmemeli, yani Seth'in heel turnunden beri kac kez ucar-kacar bir hareketini gorduk? Cesaro WM 30 dan beri sadece Cena ya bir macta swing yapti , finisherini cogu kez kullanamadan yenildi. Kane ve Orton u saymiyorum bile. Bence bir ceki duzen lazim bu konuda

Zaten wwe dean'i de harcarsa kepenkleri kapatıp gitsinler,reigns'in o kadar abartılacak bi adam olduğunu düşünmüyorum düşük seviye ring içi orta seviye mikrofon ve çok iyi bi karizması var ring içi cena'dan bile berbat,şu an roman'a push veriliyor ancak bryan sakatlanmasaydı bu push'ı bryan alacaktı yine god mode da takılacaktı ama roman bryanın sakatlanmasıyla daha da öne çıktı,wwe lesnar'ı öyle yüceltti ki şu anda roster'da lesnarı yenecek adam yok,şu konuya kesinlikle katılıyorum wwe nin zor duruma düşmesinin asıl nedeni heel lerin değersiz olması,eskiye bakarsak edge orton gibi adamlar heel iken kahraman gibilerdi,muhteşemlerdi maçları hile ile bile olsa kazanırlardı seyirci iyice nefret ederdi,şimdi ise hep face ler eziyor,seyirci de sıkılıyor haklı olarak,bray wyatt müthiş bir heel ama rezil etmeye başladılar onu da,ya da bakarsak bryan gibi bi adamın aynı günde batista orton ve triple h'i o kadar dayaktan sonra yenmesi falan gerçekçiliği eksilere götürdü,heel batista yı ele alalım adam senelerdir eziliyor cena ya karşı bryan'a karşı,heel jericho hakettiği değeri görmüyordu,seneler geçtikçe heel ler değer kaybetti,bu da reytinglere yansıdı haliyle şu an roster'a baksak wwe de top face olarak cena roman dean gibi adamlar var ama heel olarak top heel yok,bray wyatt seth rollins kane orton bunlar heel ama bunlar da sürekli senaristler yüzünden ezildiği için top heel olamıyorlar,vallahi özlüyorum eski heel'leri edge smackdown da coşardı resmen heel ler çoğunlukla kemeri alırlardı,raw'da randy orton rüzgarı vardı,o orton hem cena ya hem de triple h'e az mı çektirdi?şimdi nerede o top heel'ler cm punk vardı onu da yaktılar

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.