Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

codyi artık whc ye götürmeleri alzım adam olabileceği en üstte ıc de.iki kemeri alamaz ama en azından bu kemeri bırakıp gitmeli.birde face turn yaparsa tadından yenmez ama kiminle kapışacak?myson ryan lan adamı getirsenize şuursuzlar.maçı kaybetti rexe karşı.bitirici hareket güzeldi.uygulanabilirliği var :) eziquelinde işi bitti gibi.sağlık olsun.big showu da randy için harcıyorlar galiba.baksanıza ardı ardına rko ve ddt yaptı.

Cody'nin daha yolu var W.H.C için. Mason Ryan showlara çıksa çok iyi Main eventer olur. Sonuçta Kurt Angle'ın, Chris Benoit'ın çakması var. Batista'nında olsun. :) Randy Orton bu adamın doğasında var yani illa birini harcıyacak yada hep o başta olacak. Babasından gelen bir torpil olsa gerek. Wrestlemania'da title maçına çıkacak herhalde. 4 senedir adam Wrestlemania'da title kaldıramadı içi içine sinmemiştir ama Sheamus alacak herhalde title ı.

Cody şu anda WHC kemerini en iyi taşıyabilecek güreşçilerden,İntercontinental kemerini çok uzun zamandır koruyor.Bir heelde olması gereken özellikleri var,asıl Bryan çok erken aldı kemeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: the wow

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler enteresan bir haber var.drew'a yeni gimmick bulmuş wwe.hondurasda yapılan sd live eventinde drew "gay" gimmicki ile ringe çıkmış

Yok artık lebron james. Bildiğimiz mana da gay'den mi bahsediyoruz?

haber sitelerinde öyle geçiyor.hatta erkeklerle öpüşmüş falanda yazıyor.live event olduğu için görüntü yok maalesef

Araştırdım şimdi olayı. Evet yeni gimmick doğru. Öpüşme yok öpücük atma varmış. Erkeklerin yoğun olduğu kısıma gidip orada muhabbet falan etmiş. Ezekiel'le maçı sırasında da sanırım tarak çıkartıp saçlarını taramaya başlamış. Cody Rhodes'un Dashing gimmickinin uyarlaması desem değil. Bu ne saçma birşeydir arkadaş. Mid card olması gereken adamı önce jobber yaptılar şimdide ne idüğü belirsiz gay-biseksüel gimmicki veriyorlar. Ayıptır ya. Geçen ay da Brodus 'u abuk sabuk bir gimmickle döndürdüler. Ne içip te yazıyorlar bu senaryoları bir sormak lazım.

bir zamanlar brodus vardı yine kayboldu ortadan

Bir zamanlar kimler vardı kimler.

Mesela bir zamanlar Mason Ryan vardı şimdi Superstar'da Tyler Rex'e kaybediyor.
    Bir zamanlar Alex Riley vardı şimdi jobber oldu sağda solda dayak yiyor.

Ben anlamıyorum arkadaş. IC ve USA kemeri 2 senedir Kofi, Dolph, Swagger, Cody arasında dolaşıyor. Bir sürü midcarter seviyesinde olabilecek harcanan adam var. Verin bunlara kemer göstersinler kendilerini. Ya da MIB'ı neden ABR alıyor. Adam zaten main eventer bir de MIB alıyor. Ver MIB'ı R-Truth'a, Wade Barrett'a, Cody'e yada Dolph'a adam kemere gitsin. Birazda onları görelim ana kemerle böylece diğer kemerlerde yer açılsın o harcanan adamlar girsin devreye. Böylece WWE'de anlamsız ve zamansız push vermekten kurtulur bazı güreşçilere. Bakın Ted Dibiase'ye push verdiler adam yine kayıp oldu, Mason Ryan'a verdiler o da kayboldu, Brodus'a absürt bir gimmickle push verdiler ellerinde patladı, Ezeikel'e bilmemkaçıncı push verişleri bu tutmadı tutmayacak. Şimdi de Great Khali gibi gereksiz bir adama push veriliyor. Diyorum ya bu bookerlar ne içiyorsa aynısından bana versinler. iyi kafa yapıyor kesin.

Aynen.Adam gibi tag team bile yok.Bir ara Dx ile JeriShow feudu vardı.Uzun sürmesede güzeldi baya.R-truth ve The Miz çok güzel ikili olmuşlardı.Ayrılmaları çok kötü oldu.IC ve Usa kemerleri içinde hiçbir feud yok.Son PPV'lerde bile maçları olmuyor artık.Göstermelik oluyor anca.Feud gibi değil.Brodus'un Gimmick'i değiştirilip Usa veya IC için feuda sokmaları lazım veya Mason Ryan'ı.

• Zack Ryder USA title ı alacak. Goldust vs Cody Rhodes maçı düşünülüyordu I.C için. Career vs Title match.

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

codyi artık whc ye götürmeleri alzım adam olabileceği en üstte ıc de.iki kemeri alamaz ama en azından bu kemeri bırakıp gitmeli.birde face turn yaparsa tadından yenmez ama kiminle kapışacak?myson ryan lan adamı getirsenize şuursuzlar.maçı kaybetti rexe karşı.bitirici hareket güzeldi.uygulanabilirliği var :) eziquelinde işi bitti gibi.sağlık olsun.big showu da randy için harcıyorlar galiba.baksanıza ardı ardına rko ve ddt yaptı.

Cody'nin daha yolu var W.H.C için. Mason Ryan showlara çıksa çok iyi Main eventer olur. Sonuçta Kurt Angle'ın, Chris Benoit'ın çakması var. Batista'nında olsun. :) Randy Orton bu adamın doğasında var yani illa birini harcıyacak yada hep o başta olacak. Babasından gelen bir torpil olsa gerek. Wrestlemania'da title maçına çıkacak herhalde. 4 senedir adam Wrestlemania'da title kaldıramadı içi içine sinmemiştir ama Sheamus alacak herhalde title ı.

shemus :) ilk çıktığında baya bi nefret etmiştim.geleni uçuruyo gideni uçuruyo.ama zamanla adam bi tarz oturttu.lan dedim bu adam bi dönse süper olur.demeye kalmadı marka hanrye daldı.şidmi aynı şey cody için geçerli.adam tarzını belli etti.ama karşısına kimi alacak.goldustu alırsa dönemez zaten.ha bid ehep aynı adamlar çıkıyo sinir oluyorum.nerde bu rey misterio.nerde sinkara.ben gidecem sonunda

• quote:

Zack Ryder USA title ı alacak. Goldust vs Cody Rhodes maçı düşünülüyordu I.C için. Career vs Title match.

böyle giderse show-cody maçı olacak gibi.cody showla uğraşıp duruyor.
  • The Rock dün Raw'da 15 dakika konuştu, Cena bir çıktı 2 dakikada yok etti gitti Rock'ı. Rock zaten mavi ekran verdi Cena'nın konuşması sonrası.

Brock Lesnar dönse bari.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Rock 20 dakika ne konuştu ya bırak dinlemeyi ileri sarmak bile üşendirdi

Orijinalden alıntı: PlayerX

Rock 20 dakika ne konuştu ya bırak dinlemeyi ileri sarmak bile üşendirdi

aynen artık kabak tadı vermeye başladı.ama cena iyi ayar verdi sağolsun
  • Katılıyorum. The Rock iyi güzel ama çok uzattı. :D John Cena iyi bir promo kesti ve feud alevleniyor biraz ama artık The Rock daha fazla Raw'da çıkmalı. Tahminimce 20 Mart ve 27 Mart'da çıkar Raw'da. 2 Hafta Raw'da görmeyiz. CM Punk vs Chris Jericho'da iyi gidiyor promo bakımdan. Cm Punk Chris Jericho'yu yenecektir Wrestlemania'da.
  • rockın takılacağını pek sanmam çünkü adam aştı wwe olayını.cenada bunu vurguluyor ama takan yok.zaten wwe ona bel bağlasa idi şimdiye kadar en dandik kemeri bile alırdı.bu sadece wmde salonu doldurma amaçlı yağılmış bişey.rocka dikkat edin bir liderlik havası benim lan herşey havası var.orada tutuyor galiba.cenada ise böyle bi durum yok.en azından rock kadar.ayrıca programda toplardan ve fahişelerden bahsedilmesi gereksizdi.dünyaın en büyük satışını d aorda gördük.30 dakika önce mizle cena maçında coşanalr şimdi de topsuz cena demeye başladılar.em yılmazın dediği gibi cinselliğimin gölgesinde kalanlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

herkes altyazısız olarak izliyor demi yoksa altyazı koyan yer varmı

altyazılı yok
  • Drew yenilmeye devam ediyor.Tedy gitmesini söyledi Drew'e.Ağlamaya başladı.Kane'inde kimle feuda gireceğini gördük bu Sd'e.Randy Orton oldu.Cody'de de IC kemeri var.Birde BigShow ile feuda sokuyorlar.Resmen görüntü olarak duruyor kemer Cody'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 2 Mart 2012; 16:55:44 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 2 Mart 2012; 23:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeChaolan

Sürekli izleyebileceğim bir site falan var mı ? İngilizce veya başka diller hiç önemli değil, görüntü olsun yeter. Eğer bileniniz varsa pm'den bana atarsa çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkürler.

desirulez'den izleyebilirsin

beyler bu isimlerden hangisi devam ediyor?

Orijinalden alıntı: Avesome

HBK
    Triple H
    John Morrison

beyler bu isimlerden hangisi devam ediyor?

hhh
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.