Şimdi Ara

WW polo ( 2011 ) için capenant önerisi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yenı aldıgım aracıma camp takımı almak ıstıyorum ve almadan once sızlerın degerlı yormlarını almak ıstedım baslıktada belırtıgım gıbı arac ww polo yenı kasa 2011 comp takımında aradıgım olmazsa olmaz ozellık sesı yukselttğımde sesın bozulmaması cunku ya yuksek sesle yada hıc muzık dınlemem :) BÜTÇE max 500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basss soud -- 30 Ekim 2012; 21:48:41 >

• arkadasim oncelikle aracin hayirli olsun ..... companentleri aracinda hangi anfiyle besliceksin ? degerleri nedir ona gore yardimci olalim ;)
  • anfi yok orjınal teybı kullanmak ıstıyorum
  • teyp cikisinda kullanicaksan hic bulasma companent isine...

ama dersen ki 500 degil 600 civari cikabiliyorum hertz esk 165 kicker ks65.2 focal 165A1 DLS C6A guzelde bi anfi secersen bunlara arac icindeki muzik keyfin % 100 degisecektir ;)

urunlerden istersen msj atman yeterli ;)
  • Compenantlardaki bobinler icin gerekli gerilim degeri teyb cikislarinin bir kac katini istedigi icin orjinal teyplerde comp takimlari calismaz Bendeki jbl 1004 amfinin cikis gerilimi 50 volt civari verdigi akim ile cikis gucu 4 ohmda 250 300 watt ortalama comp takimlari 100w orjinal teyb cikislari 15 20 watt civari o nedenle orj teyb cikislari guclu bobinlere sahip compentleri calistirmaz siz teyb cikislarina uygun 20 w civari coaxiel hoparlorlere bakiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.